KERESÉS search-close

átdolgozás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "átdolgozás"

Buli Dorina slágerét dolgozták fel a zenekarok

A Tábor első fordulójában a zenekaroknak egy ismert dalt kell feldolgozniuk a saját stílusukban. A Ricky and the Drunken Sailors elnevezésű rockabilly formáció, a Band of Streets fúvós banda és a gödöllői Helo Zep! fiúcsapat nem is akárhogy oldotta meg ezt a feladatot.

 

Dallos Bogi és Freddie új köntösbe bújtattak egy dalt

Ki ne ismerné az Első Emelet - Csakazértis szerelem című megaslágerét, mely a ‘80-as évek legnépszerűbb fiúbandáját megjelenésekor szinte azonnal a slágerlisták élére repítette? A dal most egy nem mindennapi fúzió keretein belül duettként született újjá.

„Répásította” Luis Fonsi dalát a magyar asszonykórus

A világ legnézettebb videóját dolgozta fel egy magyar asszonykórus. A miklósfai sziréneknek is hívott kórus a mindenki által ismert Luis Fonsi Despacito slágerét írták át, vagy, ahogy ők mondják répásították, a nemrégiben megrendezett répafőző fesztiválra.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való