KERESÉS search-close

árokba csúszott

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "árokba csúszott"

Balesetük után gázolták el őket

Kimásztak a roncsból, aztán a sötétben elgázolták őket. Egy férfi meghalt, egy kisgyerek és egy nő pedig életveszélyesen megsérült, amikor az út szélén nekik hajtott egy autós hajnalban a Borsod megyei Múcsony közelében. Azért álltak az út szélén, mert nem sokkal előtte árokba csúszott a kocsijuk. Hatan ültek benne, mindannyian épségben kiszálltak, és a rokonaikat várták, de négyüket elgázolta egy másik autós.

Árokba csúszott a Google autója Kistormásnál

Árokba csúszott a Google fényképezőgépekkel felszerelt autója Tolna megyében, Kistormásnál.

Többször megpördült, mielőtt az árokba csúszott

Meghalt annak az autónak a sofőrje, ami árokba csapódott dél körül a hármas főúton Karácsond és Halmajugra között. A kocsit egy 42 éves, nagyfügedi férfi vezette, utasa nem volt. Egyelőre úgy tűnik, a férfi az autóval a jobb oldali padkára szaladt, így a kocsi irányíthatatlanná vált, többször megpördült, mielőtt az árokba csúszott.

 

Árokba csúszott a busz


szerző:
2016.01.15. 18:25
Árokba csúszott a busz

Tragikus buszbaleset Japánban. 14-en meghaltak, 27-en megsérültek, amikor árokba csúszott a síelőket szállító jármű. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a sofőr figyelmetlensége okozta a balesetet.

Ittasan vezetett, az árokban kötött ki

A 30 éves anarcsi férfi autójával megcsúszott, letarolta az út menti fákat majd bele borult az árokba csütörtök este Lövőpetrinél. A sofőrt  tűzoltók szabadították ki a roncsból, súlyos sérüléseket szenvedett.

Árokba csúsztak a jeges út miatt

Egy kismama is megsérült abban a balesetben, ami csütörtök reggel történt Szentesnél. Egy mikrobuszt vezetett, dolgozókat vitt munkába, amikor árokba csúsztak, rajta kívül még 5-en sérültek meg. Egy szemtanú azt mondja, a kocsi a jeges úton csúszott meg. Nem sokkal korábban, pár méterrel odébb egy másik autó is így járt.

ÁROKBA CSAPÓDOTT: Gyorshajtás miatt történtek balesetek

Kiskőrös felé haladt az 53 –as úton a kamion, amikor egy kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és megcsúszott, majd az árokba csapódott. Valószínűleg túl gyorsan ment és már nem bírta bevenni a kanyart, ezért történt a baleset. Amíg a műszaki mentők dolgoztak, alig kétszáz méterrel odébb egy másik baleset is történt. Itt egy traktort próbált meg előzni egy autós, aki szintén túl gyorsan hajthatott.

Előzetes: Balesetek és forgalmi dugók az utakon

Péntek reggelig átlagosan 10 centiméternyi hó esett, de szombatra akár 30 centimétert is elérheti a hóréteg vastagsága a Bakony egyes részein. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való