KERESÉS search-close

áramütés

66 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "áramütés"

Halálos áramütés ért egy 13 hónapos kisfiút

Áramütés végzett egy 13 hónapos kisfiúval tegnap Nyíregyházán. A mentők órákig küzdöttek az életéért, a kórházban is próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni. Információink szerint a kisgyerek egy rosszul szigetelt vezetéket foghatott meg otthon, pedig a családnál korábban kikötötték az áramot. Híradónk úgy tudja, az üresen álló szomszéd telekről szabálytalanul vezethették az áramot a házba.

Halálos áramütést szenvedett egy kisfiú, felmentették a szülőket

Felmentették a tiszavasvári szülőket, akiknek 3 éves kisfia 2015-ben otthon szenvedett halálos áramütést. Egy zárlatos hűtő rázta meg. Kiderült, hogy a szülők lopták az áramot, amit rosszul szigetelt vezetékekkel és elosztókkal használtak, ez okozta kisfiuk halálát. A bíróság a szülők korlátozott beszámítási képességére hivatkozva nem büntette őket.

Áramütés ért egy 2 éves kisfiút egy vendégház udvarán

Áramütés ért egy kétéves kisfiút hétvégén, a Baranya megyei Palkonyán, mentőhelikopter vitte Pécsre. Egy vendégház zárt udvarán érte őt a baleset, súlyos égési sérüléseket szenvedett. A családja szerint bár a vendégházat úgy hirdetik, hogy a kicsiket biztonsággal ki lehet engedni a kertbe, a tulajdonosok mégsem szigetelték megfelelően az áram alatt lévő vezetéket.

Védett madarak is elpusztultak áramütés miatt

Több száz madár pusztult el vagy  sérült meg tavaly áramütés miatt - ez áll a Magyar Madártani Egyesület legfrissebb felmérésében. A balesetet szenvedett madarak között 15 fokozottan védett fajhoz tartozó is előfordult. Az egyesület kérte az áramszolgáltatókat, hogy azokat a vezetékszakaszokat, ahol különösen sok madár hullott el, alakítsák át madárbaráttá.

Vasoszlopot festett, halálos áramütés érte

Festés közben kapott halálos áramütést egy férfi Kiskőrösön. Egy 6-7 méter magas vasoszlopot festett, amikor a baleset érte. Azt, hogy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. Az áramütéstől meggyulladt a ruhája és lezuhant. Olyan súlyosan megégett és összezúzódott, hogy kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

Áramütés érte a szerelőt egy étteremben, de óriási szerencséje volt

Óriási szerencséje volt a férfinak, akit szerelés közben ért áramütés egy győri étteremben. Leállt a keringése és a légzése is, de egy kardiológus épp ott ebédelt. Az orvos azonnal megkezdte az újraélesztést és megmentette a 35 éves családapát. A balesetet szenvedett férfi azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy percekig halott volt.

A ferencvárosi pályaudvaron szenvedett áramütést egy amerikai katona

Életveszélyes állapotban került kórházba egy amerikai katona, miután áramütést szenvedett a ferencvárosi pályaudvaron. A katonák egy nemzetközi hadgyakorlaton vettek részt. Már a hazafelé útra készítették össze a felszerelésüket, amikor egyikük felmászhatott a tankokat szállító tehervonatra – ekkor rázta meg a 25 ezer voltos feszültségű felsővezeték. Testfelületének 40 százaléka megégett.

Halálos áramütés - nincs felelős

Nem találtak felelőst - ezt írta a rendőrség annak a vásárhelyi férfinek, akinek a feleségét halálos áramütés érte 2016-ban egy ruhaboltban. Az asszony a lányát helyettesítette az üzletben, és megfogta a galériára vezető korlátot, ekkor rázta meg az áram.

Életveszélyes áramütés ért egy fiatalt

A 15 éves fiú egy tehervonat tetejére mászott fel szórakozásból múlt pénteken. Még hozzá sem ért a vezetékhez, amikor a 25 ezer voltos nagyfeszültség a levegőn keresztül megrázta. Testének több mint fele megégett: kórházban van, műtétek sorozata vár rá. A rendőrség vizsgálatot indított.

Életveszélybe került Kornél édesapja

A gondnokként dolgozó srác édesapjával barkácsolt a házmesteri lakásában, amikor váratlanul balesetet szenvedett Richárd.

A teljes adásért kattints IDE!

Áramütéstől pusztult el több gólya

Megrázta őket az áram - három gólya pusztult el kedden Debrecenben. Két fiatal madár még élt, amikor a vezetékekre zuhant. Beakadtak és nem tudtak menekülni. A helyiek szerint órákig szenvedtek, mire a szolgáltató kiment, és leszedte őket a hálózatról, de addigra elpusztultak. Az E-onnál azt mondták, siettek, de nem volt szabad emberük.

Laci ahelyett, hogy eloltotta volna a tüzet, majdnem a saját életét oltotta ki

A polgármester utasítására Laci és Stoki őrködnek éjszakánként a halastónál, hogy végre elfogják a halrablót, azonban nem éppen biztonságos ez a munka...

Áramütés műtét közben

Műtét közben ütötte meg az áram és égési sérülései lettek - ezt állítja egy fiatal nő. Még tavaly nyáron egy rövid műtétre feküdt be a váci Jávorszky Ödön kórházba, ahol az operáció után arra ébredt, hogy egy mély égési seb van az oldalán. A kórházban azt mondták neki, hogy megütötte az áram. A sebet a kórházban a nő elmondása szerint nem kezelték, és nem is foglalkoztak vele. Beperelte a kórházat. A tárgyaláson a kórház ügyvédje gyakorlatilag elismerte, hogy a nőt megrázta az áram a műtétkor, azt azonban vitatta, hogy ezért a kórház felelősségre vonható.

A két párbajozónak megrázó élményben volt része

A két párbajozónak, Ginának és Atinak sokkoló élményben volt része. Kaptak egy pici eszközt, ami rázott, és a másik negatív tulajdonságait emlegetve kellett gratulálniuk egymásnak. További részletek a ma esti összefoglalóban, 22:00-tól!

Halálos áramütés érte a vagon tetején

Ügyesen zenélt, a szomszédok sokat hallották gyakorolni. A balesete előtt Vácon bulizott egy barátjával az a fiatal, akit kedd hajnalban ért halálos áramütés miután felmászott egy vasúti vagon tetejére. Mire a mentők kiértek hozzá, már nem lehetett segíteni rajta.

Rosszul szigetelt kábel miatt halt meg

Rossz földelésű vezeték miatt rázott meg az áram egy 83 éves asszonyt a Baranya megyei Ipacsfán. A nő szinte azonnal meghalt, amikor megbotlott és véletlenül hozzáért a vezetékhez. Nevelt lánya talált rá, segíteni akart neki, de közben őt is megrázta az áram. A kábelt azért kötötték be, hogy onnan kaphasson áramot a szomszéd. A nő a helyszínt akarta megmutatni az RTL Híradó stábjának, amikor megjelent a szomszéd. Kiabált és meg is rángatta a nőt, hogy ne mutathassa meg a helyszínt.

Halálos áramütés érte a kisfiút

Halálos áramütés ért egy 3 éves kisfiút Tiszavasváriban. A tragédia tavaly nyáron történt. Az ügyészség most vádat emelt a szülők ellen, akik szerintük az utcai póznáról lopták az áramot. Erről működött a hűtő is, ami zárlatos volt. A kisfiú játék közben véletlenül hozzáért a hűtőszekrény hátuljához. Ekkor érte a halálos áramütés.

Még a villanyórák is kiszakadtak a helyükről

Áramütés miatt kórházba kellett vinni egy 24 éves férfit, három ház rongálódott meg, amikor hétfő reggel villám csapott egy villanyoszlopba a Vas megyei Csöngén. A házakban kiszakadt a villanyóra, kitörtek, megrepedtek az ablakok, volt, ahol a sütő is kigyulladt. A tűzoltók azt tanácsolják, hogy viharban az elektromos berendezéseket áramtalanítsák, így azok nem mennek tönkre.

Apja próbálta meg újraéleszteni a 15 éves fiút

Apja próbálta újraéleszteni a 15 éves fiút, akit vasárnap késő délután a veszprémi pályaudvaron magasfeszültségű áramütés ért. A tinédzser egy tartálykocsi tetejére mászott fel, ekkor történt a baleset. Testének 60-70 százaléka megégett. Azt, hogy a család mit keresett a peronoktól távol, az üzemi területen, nem tudni.

Áramütés érhette fürdőzés közben

Egy 55 éves nőt megrázott otthonában az áram, és belehalt. A kiérkező mentők már a klinikai halál állapotában találták a nőt, és hiába próbálkoztak az újraélesztéssel.  A helyiek szerint illegálisan kötette be a nő az áramot, és emiatt történhetett a baj. A rendőrség nyomoz.

Órákig volt életveszélyben a kisgyerek

Életveszélyes áramütést szenvedett két munkás, akik egy traktoron dolgoztak hétfőn a Baranya megyei Lovászhetényben. A jármű egyik alkatrésze ugyanis hozzáért egy magasfeszültségű vezetékhez. A traktorban volt az egyik dolgozó két és fél éves kisfia is. A gyermek nem szállt ki, így ő nem sérült meg. Csaknem két órán át ült egyedült az áram alatt lévő járműben, mire ki tudták szabadítani.

Áramütés miatt halt meg két munkás

Ketten meghaltak, egy ember súlyosan megégett, amikor áramütés érte őket egy monori építkezésen. A munkások a helyi iskola felújításán dolgoztak a Pest megyei településen, amikor egy mobil állványt nekitoltak a nagyfeszültségű vezetéknek.

Előzetes: Áramütés miatt ketten meghaltak egy építkezésen

Két munkás meghalt, egy társuk pedig súlyosan megégett, amikor áramütés érte őket egy monori építkezésen. A Pest megyei település iskolájának felújításán dolgoztak, amikor egy mobil állványt nekitoltak a nagyfeszültségű vezetéknek. A két munkás azonnal meghalt, harmadik társuk megpróbált segíteni rajtuk, ekkor égett meg.

Összeomlott az élete, amióta meghalt a lánya

Lehetséges az, hogy egy apát börtönbüntetésre ítéljenek, - még akkor is, ha azt felfüggesztik-, mert felnőtt lányát agyoncsapja az áram az otthonukban. A balesetet nyilván alaposan kivizsgálták, és a jogerős bírósági döntést nekünk nincs is lehetőségünk megváltoztatni, mégis, felmerül a kérdés, vajon mi célt szolgál ez a büntetés. László elvesztette azt, aki számára a legfontosabb volt, mostnatól hivatalosan is bűnös, és valahogy ki kell fitzetnie a többszázezer forintos perköltséget is. Szolgáljon története tanulságként.

Ki a felelős lánya haláláért?

Császár László nyugtatókon él 20 éves lánya halála óta. Brigitta hét évvel ezelőtt esett össze holtan a család erzsébeti házának zuhanyzójában. Agyonütötte az áram. Édesapja azt állítja, lányának a villanyszerelők hibája miatt kellett meghalnia. Újvári Mihály riportja.

Horányi Julit áramütés érte!


szerző:
2015.05.08. 17:42
Horányi Julit áramütés érte!

No, nem a valóságban, hanem első saját dalában, amiben az énekesnő a félelmektől való megszabadulást az áramütéshez hasonlítja. Az Electrical klipjét most láthatják először a rajongók, s benne Juli négy különböző arcát is megismerhetjük!

Fókusz 15-01-27


szerző:
2015.01.27. 19:20
Fókusz 15-01-27

Fókusz: Leleplezés - Megtaláltuk a nemzetközi botrányba keveredett csempész-hálózat magyar szereplőit, akik kutyakölykök ezreinek életét veszélyeztetik. Halál az albérletben- Balázst zuhanyzás közben ütötte agyon az áram. A 19 éves fiú édesanyja a felelőst keresi! Ez az új életem! - Elbúcsúzott szülővárosától és nagymamájával Budapestre költözött az X-Faktor 16 éves győztese!

Végzetes albérlet - zuhanyzás közben ütötte agyon az áram

Balázst zuhanyzás közben érte a halálos áramütés. Halála felfoghatatlan, értelmetlen, körülményei tele vannak kérdőjelekkel. A gyászoló édesanya úgy érzi a válaszok nélkül képtelen megnyugodni, és beletörődni a megváltozhatatlanba.

Az édesanya nem tud belenyugodni fia értelmetlen halálába

Balázst zuhanyzás közben érte a halálos áramütés. Halála felfoghatatlan, értelmetlen, körülményei tele vannak kérdőjelekkel. A gyászoló édesanya úgy érzi a válaszok nélkül képtelen megnyugodni, és beletörődni a megváltozhatatlanba.

Fókusz 14-06-20


szerző:
2014.06.20. 19:30
Fókusz 14-06-20

Fókusz: Meglepetés - 25 év után mindössze 10 percig tartott, hogy Klapka György elvegye szerelmét. 10 millióba került a jegygyűrű. Áramütés - Zsuzsanna csak fogyni akart, de a kórházban kötött ki. Ki a felelős a maradandó sérülésekért? Gömbölyű formák - Hosszú lábú hölgyek, akik elcsábították az aranylábú focistákat. Mivel vették le a lábáról Cristiano Ronaldót vagy Van de Vart?

Sportolni akart, maradandó sérülés lett belőle

Egészségesen akart élni, de majdnem az életébe került. Laubheimer Zsuzsanna két évvel ezelőtt ment el egy elektromos izomstimulációs edzésre, ahol áramütést szenvedett. A fitness gép gyártói és tulajdonosai azonban nem vállalják a felelősséget.

Gyásznap lett a születésnapból


szerző:
2014.05.30. 17:00
Gyásznap lett a születésnapból

A kis Zente nem láthatja már többet apukáját. December 31-én éjszaka, édesapja fürdés után halálos áramütést szenvedett otthonukban.

Fókusz 12-06-13


szerző:
2012.06.13. 20:55
Fókusz 12-06-13

Fókusz: Váratlan fordulat - Riporterünk duettet énekelt Julio Iglesias-szal. A nők bálványa szerint kollégánk szebben énekel, mint ő. Újabb meglepetés - Az óceán közepén megtalálták Rakonczay Gábor elvesztett kenuját. Exkluzív interjú az Azori-szigetekről. Rémálom a nappaliban - Mi a teendő, ha akkor törnek be a házunkba, amikor otthon vagyunk?

Még altatják az áramütést szenvedett kisfiút

A 3 éves szombathelyi kisfiú a kádban ült, amikor berántotta a vízbe a hajszárítót, ami be volt dugva.

Újra kellett éleszteni a három éves kisfiút

Intenzív osztályon ápolnak egy hároméves kisfiút, akit vízbe esett hajszárító miatt ért áramütés.

Mélyaltatásban az áramütés sérültje

A legsúlyosabb sérültet a veszprémi kórházban kezelik, egy másik munkást Győrben kellett megműteni.

Halálos áramütés ért két munkást

Áramütés ért 6 embert Sümeg mellett Dabroncán. A balesetben ketten meghaltak.

Áramütés ért két munkást az M1-esnél

Életveszélyes áramütés ért szerdán két munkást Mosonmagyaróvár közelében.

Áram ütött agyon egy férfit Pilisvörösváron

A rendőrség még vizsgálja, miért mászott fel a villanyoszlopra a fiatalember.

Mosás közben halt meg a kislány?

Halálos áramütés ért egy 11 éves kislányt szombaton a Pest megyei Nyársapáton.

Kommandósok állították meg az őrjöngőt

Rendőrök fékeztek meg egy otthonában dühöngő férfit vasárnap éjszaka Salgótarjánban.

Felmászott a vagonra, megcsapta az áram

Kis híján agyonütött az áram egy 17 éves fiút vasárnap éjszaka Budapesten.

Halálos betonkeverő-baleset


szerző:
2011.05.19. 13:59
Halálos betonkeverő-baleset

Meghalt egy férfi, mert megrázta a betonkeverő egy Edelény melletti területen.

Majnem belehalt a lopásba


szerző:
2011.04.04. 23:20
Majnem belehalt a lopásba

Feszültség alatt lévő vezetéket vágott le vasárnap egy 17 éves fiú Nyíregyházán.

Mozdonyra mászott, megcsapta az áram

Az eset a hajnali órákban történt Budapesten, a Nyugati pályaudvaron. Arról, hogy a férfi állapota mennyire súlyos, nincs hír.

Sokkoló játék az iskolában


szerző:
2010.10.27. 12:59
Sokkoló játék az iskolában

Egy kínai piacon vásárolt elektromos sokkoló járt kézről-kézre, ezzel rázták meg egymást a gyerekek.

Áramütés poénból


szerző:
2010.10.18. 12:30
Áramütés poénból

Szándékosan árammal rázatták meg egyik osztálytársukat nyíregyházi diákok. A fiúhoz mentőt kellett hívni. A társai azt mondták: tettüket viccnek szánták.

Fürdetés közben érte halálos áramütés

Pusztaszentlászlón halálos áramütést szenvedett egy 4 éves kislány.

Szárnyszegetten: Gólyafiókák végveszélyben

Egyre több a magára hagyott kisgólya.Ha nem segítenek rajtuk, akkor éhen halnak.

Megint ölt egy barkácsolt fűnyíró

Szerdán holtan találtak családi háza udvarán egy 32 éves, lajosmizsei nőt. Fűnyírás közben áramütés érte.

Halál fűnyírás közben


szerző:
2010.08.21. 10:30
Tragédia lett a romantikus lánykérésből

Egy 18 éves fiú éppen szerelmet vallott szíve választottjának Miskolcon, amikor a kezében tartott mikrofonon keresztül agyoncsapta az áram.

Áram rázta meg a metrósofőrt


szerző:
2010.07.26. 18:43
Áram rázta meg a metrósofőrt

A nő az akkumulátort kapcsolta ki, amikor fém óraszíján keresztül megcsapta az áram.

Meghalt egy férfi Felsőzsolcán


szerző:
2010.06.06. 20:17
Meghalt egy férfi Felsőzsolcán

Halálos áramütés ért az elöntött házában egy középkorú férfit Felsőzsolcán. Holttestére a mentőegységek találtak rá.

Rippel Ferit áramütés érte!


szerző:
2010.04.01. 08:55
Rippel Ferit áramütés érte!

Az erőművészt barátainál érte a baleset, miközben a villanykapcsolót kereste.

Halálra égtek egy busz utasai


szerző:
2010.02.14. 18:22

Majdnem meghalt kábellopás miatt


szerző:
2009.11.27. 17:48
Majdnem meghalt kábellopás miatt

Először szenvedett sérülést BKV-alkalmazott a kábeltolvajok miatt.

1100 voltos feszültség haladt át a testén

Megrázott az áram egy baleseti helyszínelőt, aki a békásmegyeri HÉV-állomáson keletkezett tűzhöz ment ki pénteken.

Agyoncsapta az áram


szerző:
2009.10.06. 19:57
Vizsgálat indult a sebesült tűzoltók ügyében

A gyanú szerint a tűzoltókat áramütés érhette oltás közben.

Tűzoltók kerültek kórházba


szerző:
2009.09.12. 12:26
Tűzoltók kerültek kórházba

Az öt tűzoltót áramütés gyanújával szállították kórházba, még pénteken.

Apát és fiát ütötte agyon az áram

Lovaskocsijukkal a sötétben nekiütköztek egy lelógó nagyfeszültségű vezetéknek. Nem tudni, terheli-e felelősség az áramszolgáltatót.

Halálra rázott az áram egy 11 éves fiút

Egy elektromos kompresszorral próbálta meg felfújni egy kertigép kerekét.

Két magyar halt meg a viharban


szerző:
2009.07.19. 17:15
Két magyar halt meg a viharban

Budapesten áram ütött agyon egy férfit, Horvátországban kövek zúdultak egy vadkempingezőre.

Gyilkos monszun Pakisztánban


szerző:
2009.07.19. 15:54
Gyilkos monszun Pakisztánban

Legkevesebb 26-an meghaltak, százak pedig megsérültek Karacsiban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való