KERESÉS search-close

áram

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "áram"

Az áramot és a gázt is lophatta éveken keresztül az egyik pécsi sportcentrum tulajdonosa

Éveken át lopta az áramot és a földgázt a gyanú szerint az egyik pécsi sportcentrum tulajdonosa. A nyomozás adatai alapján 14 év alatt csaknem 117 millió forint kárt okozott a szolgáltatónak. Kiiktatta a mérőket, és csak leolvasás előtt kapcsolta azokat vissza. Ha vádat emelnek ellene, és a bíróság is bűnösnek találja, akár 12 év börtönt is kaphat.

Lagzi Lajcsi kiborult a bíróságon és visszautasította a vádakat

Újra tárgyalják Lagzi Lajcsi ügyét, bírócsere miatt. A lassan két éve húzódó, több tízmilliós lopás vádját továbbra is tagadja. Lajcsira és feleségére még 2015-ben hajnalban törtek rá a nyomozók boldogasszonypusztai birtokukon. A hétfői tárgyaláson, amikor felolvasták a vádiratot a zenész rosszul lett és beszólt az ügyésznek.

Kártérítést szeretne az elgázolt biciklis

Alig tud aludni, és még mindig fájdalmakkal küzd az a biciklis, akit másfél éve gázolt el egy autó Gyálon. A szélvihar miatt nem volt áram az utcában, így a sötétben kerékpározott. A sofőr azt állította, három gyalogost próbált kikerülni. A rendőrök szerint nem hibázott. A biciklis kártérítést szeretne, ezért pert indít.

Távhő lesz a karácsonyfákból

Áram és távhő lesz a karácsonyfákból Pécsen. Hétfőtől indulnak a kidobott fenyőket összegyűjtő járatok, hogy a helyi biomassza-erőműbe szállítsák a fákat. Budapesten is hasonló módon hasznosítják újra a kidobott fenyőket, amelyeket a kommunális hulladékhoz kevernek és a rákospalotai égetőben tüzelnek el. A falvakban jellemzően a vegyes tüzelésű kazánokban égetik el a fenyőket, ami veszélyes is lehet.

Így váltak

A középkorban fáklyával, később pedig petróleumlámpával világítottak, egészen az áram felfedezéséig. A játékosok így Jedlik Ányos útjára léptek - Era szerint a Jedikére - és egy kézi hajtású dinamót kellett összeállítianiuk.

Szivárgott a gáz, majd megszűnt az áram is

Két és fél hete nincs gáz egy ferencvárosi társasházban, mert szivárgás miatt életveszélyessé vált az épület. Az önkormányzati tulajdonú házban 48 család él. Mivel a hősugárzók miatti terhelést nem bírta az elektromos hálózat, ezért egy ideig áram sem volt az épületben.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Rázós kérdések: a lányok kihívása a fiúk számára lesz sokkoló

Kizárólag a lányokon múlik, hogy a fiúk mennyire fognak szenvedni a Rázós kérdések játék során. Ha a lányok jól válaszolnak, pontot szereznek, rossz válasz esetében azonban elbuknak egy pontot. Amennyiben nem szeretnének pontot veszteni, választhatnak, hogy a párjukat sokkolják, vagy a többi srácot.

Paks: kicsin múlt a leállítás

Csak 1 tized Celsius fokon múlott, hogy nem kellett leállítani a Paksi Atomerőművet. Augusztus közepén az alacsony vízállás és a nagy meleg miatt 29.88 század fokra melegedett a Duna hőmérséklete az erőmű alatt. Ha elérte volna a 30 fokot, le kellett volna állítani az áramtermelést.

Milliárdos nyereséget termeltek tavaly az állami közműcégek

Éves beszámolója alapján az állami áramszolgáltató megháromszorozta a nyereségét, a lakossági gázszolgáltató profitja pedig a 7 milliárd forintot is meghaladta. Ez annak köszönhető, hogy az áramot és a gázt is olcsóbban veszik, mint amennyiért a fogyasztóknak adják. Az MSZP szerint a nyereségből a gázszámlákat kellene csökkenteni.

Rezsicsökkentés: a fogyasztó bukja?

A Fidesz-KDNP 2014-es választási győzelmének talán döntő eleme volt a 2013-ban indult rezsicsökkentés, ettől kezdve változatlan hatósági áron kapjuk az energiát. Igen ám, de közben telt-múlt az idő és a világpiaci energiaárak zuhanásnak indultak, miközben a hazai árak változatlanok maradtak. Ennek következtében a rezsicsökkentésből lényegében rezsinövekedés lett. Ezt jó lenne tisztázni a kormányzat képviselőivel, de most is hiába hívtuk őket.

Bíróság elé állt Lagzi Lajcsi

Elkezdődött, de pár perc után el is napolták Lagzi Lajcsi tárgyalását. Őt és társait, köztük a feleségét, azzal vádolja az ügyészség, hogy több mint 50 millió forint értékben lopták az áramot, a vizet és a gázt a zenész birtokán, és a cége által épített lakóparkban. Az ügyben 11 vádlott van, köztük Galambos Lajos felesége, aki betegségre hivatkozva nem jelent meg a bíróságon.

Magasfeszültségű vezeték miatt pusztult el a gólya

Egy napos kora óta nevelte az árván maradt gólyát, most egy évesen elvesztette. Zokni, a dömösi gólya a hétvégén ért egy magasfeszültségű vezetékhez, azonnal elpusztult. Gazdáját nagyon megviselte a fokozottan védett madár halála. Azt mondja, igazi családtag volt. Most azt szeretné elérni, hogy az áramszolgáltató tegye biztonságossá az oszlopokat. Az E.ON közölte, dolgoznak ezen és sajnálják a történteket.

Áram a határkerítésben?

Áramütés veszélyére figyelmeztet több tábla a szerb-magyar határnál felállított kerítésen - ezt az Index vette észre. A határzár mindkét kerítésének belső oldalán vannak a szigetelés nélküli vezetékek. A Belügyminisztérium azt közölte, egy helyzetmeghatározásra alkalmas jelzőrendszert láttak az újságírók, ami az emberekre nem veszélyes. A Demokratikus Koalíció szerint viszont nemzetközi egyezményeket sért a kormány az áramos kerítéssel.

Nincs áram a községházán

Milliós tartozást halmoztak fel, kikapcsolták az áramot a tiszabői önkormányzatnál. A hírt a szoljon.hu írta meg először. A lapnak a község jegyzője azzal indokolta a hátralékot, hogy az előző vezetés évekkel ezelőtti tartozását is törleszteniük kell.

Így bukott le Gyuri!


szerző:
2017.02.16. 22:35
Így bukott le Gyuri!

Laci és Stoki végre elkapták a tettest! Ha kíváncsi vagy, hogyan bukott le Gyuri, nézd meg a videót!

Laci ahelyett, hogy eloltotta volna a tüzet, majdnem a saját életét oltotta ki

A polgármester utasítására Laci és Stoki őrködnek éjszakánként a halastónál, hogy végre elfogják a halrablót, azonban nem éppen biztonságos ez a munka...

Erika esete az elektromos kerítéssel

Erika végre megpróbál beszélni Gyurival Tecáról és a féltékenységéről, azonban ez a terve is meghiúsul, amikor megrázza az áram. Ez azonban semmi ahhoz képest, ami a Doktornál vár rá...

12 ezres büntetés a késésért

Késtek pár napot a csekk befizetésével és 12 ezer forint büntetést kapott egy gödi család az áramszolgáltatótól. Ott azt mondják, azért kell a családnak a 40 eurónak megfelelő büntetést kifizetni, mert nem úgynevezett egyetemes szolgáltatói szerződést kötöttek, hanem szabadpiaci áron vásárolják az áramot. Az Energetikai Hivatal szerint magánszemélyeket semmilyen esetben nem lehetne behajtási költségátalánnyal büntetni.

Nem tudják, életveszélyes volt-e

Új szakértőt kell kirendelni ezért ítélethirdetés helyett elnapolták annak a magyarszerdahelyi férfinak a tárgyalását, aki a vád szerint áramot vezetett a kerítésbe. Az eddig meghallgatott két villamossági szakértő ugyanis nem értett egyet abban, hogy ez életveszélyes volt-e. A 230 voltra kötött kerítés azért nem okozott tragédiát, mert a szomszédnak időben feltűnt, hogy izzanak a drótok.

Évekig éltek veszélyben

Életveszélyes villanyvezetékek mellett éltek évekig egy régi pécsi bányászházban, ez egy ellenőrzéskor derült ki. A szolgáltató először levágta a vezetéket, majd ideiglenest épített, de az csak januárig működik. Addig a lakóknak egyesével be kellene köttetniük a villanyt, de erre nincs pénzük. Az egyik érintett szerint 200 lakásban lehet hasonló gond az egykori bányászkolóniában.

Elment az áram, kiégett a lakás

Elment az áram. Így vették észre egy budapesti ház lakói, hogy az egyik lakás szerda este kigyulladt. Füstszagot először nem éreztek, de egyiküknek gyanús lett, hogy nem világít a lámpa, ezért kiment az előtérbe. Ekkor látta, hogy a szomszéd lakás tetőtere ég. A tűzoltók reggelig dolgoztak, a tüzet eloltották, de a lakás lakhatatlanná vált. Nem sérült meg senki. Hogy zárlat okozta-e a tüzet, még vizsgálják.

Áramot vezetett a kerítésbe

A kerítésbe vezette az áramot egy idős férfi a Baranya megyei Pellérden, mert arra gyanakodott, hogy rendszeresen meglopják, és így akarta távol tartani a tolvajt. Ez úgy derült ki, hogy egy kőművest a kerítésoszlop javítása közben megrázta az áram, de az ijedtségen túl nagyobb baja nem lett. Az idős férfit súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják.

Tivy és Evelin kézzel hajtották a bicikliket!

Tivy és Evelin egy új módszert dolgoztak ki, és nem lábbal, hanem kézzel hajtották az energiaforrásul szolgáló bicikliket. Ugye, milyen kreatívak?

Áram volt a korlátban, agyonütötte

Azonnal meghalt az eladó, amikor megfogta a korlátot szerdán egy hódmezővásárhelyi ruhaboltban. A fém korlátban ugyanis áram volt, de azt még nem tudják, miért. Az épülettel komoly probléma lehetett: Híradónk úgy tudja, szerdán nem csak a korlát, hanem a radiátorok és a gázcsövek is ráztak. Az áldozatra két vevő talált rá, ők hívták a mentőket. A szakértők ma is a tragédia okát keresték.

Zavarták a kutyák, áramot vezetett a kerítésbe

Áramot vezetett a kerítésbe, gyilkossági kísérlettel vádolnak egy magyarszerdahelyi férfit. A 78 éves nyugalmazott buszsofőr ma állt bíróság elé. Elismerte, hogy összekötötte a kerítést a konnektorral de azt mondta, nem akart megölni senkit, csak a szomszéd kutyái zavarták.

A legelőn ütötte agyon az áram a teheneket

Áram csapott agyon három tehenet a Hajdú Bihar megyei Hencidán. A falu legelőjén akartak inni az állatok, de állítólag a szivattyú zárlatos volt, így ahogy a vízhez értek, áramütés érte őket. Megsérült a pásztor is. A rendőrség nyomozást indított, a kár elérheti az egymillió forintot.

Fizetett az áramért, mégis mennie kell

Nem enged a X. kerületi önkormányzat, szerintük lopták az áramot, ezért két gyerekével kiköltöztetnek egy anyát az 5 éve bérelt lakásból. Már a jövő héten menniük kell. Az asszony a szomszédból hozza az áramot, de a vezetéket a saját mérőórájára kötötte, és így fizet is az áramért. Az önkormányzat szerint azonban ez így teljesen szabálytalan.

Ausztriából érkezett a segítség

Négy évig élt villany nélkül egy rokkantnyugdíjas férfi egy pécsi önkormányzati bérlakásban. Az áramot maga köttette ki, mert nem tudta volna fizetni a számlákat, és nem akart tartozást felhalmozni. Az önkormányzat és a szolgáltató nem segített. Egy civil szervezet gyűjtést szervezett, hogy visszaköthessék a villanyt. Az esettel Híradónk is foglalkozott, ennek nyomán egy Ausztriában dolgozó ápolónő pótolta ki a még hiányzó összeget. A pénzt vasárnap adták át a férfinak.

9 ezer háztartás maradt áram nélkül

9 ezer háztartás maradt áram nélkül a havazás miatt Baranya, Tolna és Somogy megyében. A hó és a jég súlya miatt ugyanis fák dőltek a villanyvezetékekre. A déli országrészben több mint 20 centi hó esett. Az áramszolgáltató és a tűzoltók azóta egyfolytában dolgoznak, de több, mint 2000 háztartásban még mindig nincs áram.

Nincs áram, esténként hegedül magának

Négy éve él villany nélkül egy rokkantnyugdíjas férfi egy pécsi önkormányzati bérlakásban. Az áramot maga köttette ki, mert nem tudta volna fizetni a számlákat, és nem akart tartozást felhalmozni. Ennek ellenére persze a villany már nagyon hiányzik az 57 éves betegeskedő embernek. Az önkormányzat és a szolgáltató nem segít, így egy civil szervezet próbál most valamit tenni.

Egy lány élete múlhat rajta, ha nem kapcsolják vissza az áramot a társasházban

Egy 29 éves lány élete múlhat rajta, ha záros határidőn belül nem áll helyre az áramszolgáltatás a társasházban, ahol rokkantnyugdíjas édesanyjával lakik. A szolgáltató ugyanis lekapcsolta a házat a hálózatról, mivel életveszélyessé váltak a vezetékek, miután a szomszéd „megbuherálta” azt és éveken át lopta az áramot a lakóktól. Az édesanya, Panic Piroska és lánya, Annamária tehetetlen az ügyben, több százezres tartozást vár tőlük az ELMŰ. Az ő kálváriájukat ismertük most meg!

Hajnalban visszaállítjuk az órát

Senki se feledje, hajnalban vissza kell állítani az órát 3-ról 2-re. 1980 óta van ez így. A Magyar Villamosenergia-ipari Rendszerirányító szerint az átállítással egy közepes város éves fogyasztását lehet megspórolni.

Szikrázott és izzott a kerítés


szerző:
2015.10.12. 18:00
Szikrázott és izzott a kerítés

Szikrázott és izzott a kerítés - a szomszéd vette észre és értesítette a rendőröket. Az egyik zalai porta gazdája vezetett áramot a kerítésbe, mert - mint mondta - idegesítette a szomszéd kutyája. A hálózatról 230 voltot kapcsolt a dróthálóra. A 73 éves, nyugalmazott buszsofőr ellen emberölés előkészülete miatt nyomoz a rendőrség. Őrizetben van, holnap döntenek az előzetes letartóztatásáról.

Gáz nélkül maradtak a lakók Lajcsi lakóparkjában

Kedd este több mint a lakások felében áram és gáz nélkül maradtak a lakók a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó apartmanokban. Az ott élők kétségbe esve értetlenül állnak a helyzet előtt, fogalmuk sincs, hogy mikor lesz újra gáz a lakásokban, annak ellenére, hogy minden hónapban fizették a közüzemi számlákat. Hogy mit lehet tenni ilyen helyzetben, milyen jogaik vannak a lakóknak Dr. Lichy Gábor ügyvéddel beszélgettünk.

Kikapcsolták a gázt Lajcsi lakóparkjában

Kikapcsolták a gázt abban a Lagzi Lajcsi érdekeltségébe tartozó lakóparkban, ahol a gyanú szerint lopták az áramot, a vizet és a gázt. Így olyan - sok esetben gyermekes - családok maradtak fűtés és melegvíz nélkül, akik becsületesen fizettek a szolgáltatásokért. Riporterünknek az egyik lakó azt mondta, az üzemeltetők ígértek nekik radiátort a hidegebb napokra. Közben csütörtökön megszólalt az ügy harmadik gyanúsítottjának ügyvédje, aki azt állítja, védence nem fizetett kenőpénzt azért, hogy a szabálytalanságok titkokban maradjanak.

Milliárdos kárt okozott a hétfői vihar

Ötezer forint automatikus jóváírásra számíthatnak azok, akiknél egy napnál tovább szünetelt az áramszolgáltatás a hétfői özönvíz miatt. Bár öt nap telt el, Budapesten még most is vannak sötét jelzőlámpák, és több helyen dolgoznak a beszakadt útburkolat miatt. Van, ahol csak szeptember közepére fejezik be a munkát. A vihar okozta károk nagyságát milliárdos nagyságrendűre becsülik.

Fókusz 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 19:25
Fókusz 15-06-25

Fókusz: Mi a véleményük? - Vajon mennyire vagyunk tisztában azzal, pontosan mi történik körülöttünk? Járókelőket kérdeztünk. A tökéletes időzítés - Mikor mutassuk be szerelmünket a szüleinknek? És mit tegyünk, ha választottunk megosztó személyiség, vagy épp közismert személyiség? Családi tragédia - Jogerősen elítéltek egy apukát, mert lányát otthon agyoncsapta az áram! László elmondja, hogyan omlott össze az élete.

Összeomlott az élete, amióta meghalt a lánya

Lehetséges az, hogy egy apát börtönbüntetésre ítéljenek, - még akkor is, ha azt felfüggesztik-, mert felnőtt lányát agyoncsapja az áram az otthonukban. A balesetet nyilván alaposan kivizsgálták, és a jogerős bírósági döntést nekünk nincs is lehetőségünk megváltoztatni, mégis, felmerül a kérdés, vajon mi célt szolgál ez a büntetés. László elvesztette azt, aki számára a legfontosabb volt, mostnatól hivatalosan is bűnös, és valahogy ki kell fitzetnie a többszázezer forintos perköltséget is. Szolgáljon története tanulságként.

PM: minden korábbinál drágább lesz a paksi áram

Minden korábbinál drágább lesz az áram, és a meglévő paksi blokkokat is veszteségessé teszi Paks2 - ezt mondja Jávor Benedek PM-es európai parlamenti képviselő dokumentumokra hivatkozva, amelyekről azt állítja, a Magyar Villamos Művek belső elemzéseit, illetve a beruházást véleményező akadémikusok feljegyzéseit tartalmazzák.

Mikor kapcsolhatják ki az áramszolgáltatást a lakásunkban?

Az áram csak szigorú feltételekkel kapcsolható ki a fogyasztók ingatlanaiban, több energiaszolgáltató mégsem veszi ezt figyelembe. A pontos keretekről és a fogyasztók jogairól A Budapesti Békéltető Testület képviselőjével beszélgettünk.

Állami közműcég: működhet?

Gáz és áram. A rezsicsökkentés beígért látványos folytatása az állami tulajdonú, eredetileg nonprofitnak jelölt Nemzeti Közműszolgáltató Részvénytársaság, amely versenyképes áron szolgáltat gázt, majd áramot, utóbb távhőt is. Ügyfélszolgálatát a Magyar Posta segítségével tervezi létrehozni. Közreműködik a Magyar Fejlesztési Bank. A nagy művelet irányítója történetesen a Paks II szerződés aláírója, a magyar kormányzat egyik legrejtélyesebb szereplője, Németh Lászlóné miniszterelnökségi államtitkár.
 

KATASZTROFÁLIS: A helyzet Pest megyében

Motoros fűrésszel vágja fel a leszakadt ágat a tűzoltó. Gyömrő környékén is folyamatosan dolgoztak, hogy megtisztítsák az utakat. Mogyoród környékén is az útra zuhantak a vezetékek, egész nap senki sem mehetett erre. A faluba csak késő délután lehetett bejutni, több utcában a fák ágai leszaggatták a vezetékeket. Hétfő reggel 10 óra óta nincs áram és víz sem.
 

Lebontották a családi szélkereket

Lebontanak egy családi ház kertjében épült szélkereket Velencén. A tulajdonos azért építtette, hogy áramot termeljen magának, és a felesleget a környéken élők is használhassák. A szomszédok viszont azt mondták, zajos és árnyékot vet.
 

Túlélte a 25 ezer voltos áramcsapást

25 ezer voltos feszültség érte Dani testét, aki a sikeres érettségit, felvételit és nyelvvizsgát ünnepelte születésnapja után pár nappal 2008 nyarán. A mulatozás azonban keserű véget ért.

Hosszabb lesz az éjszaka


szerző:
2011.10.29. 11:34
Hosszabb lesz az éjszaka

Vasárnap egy órával többet alhatunk, hajnalban vissza kell állítani az órákat, 3 órakor 2 órára.

Villanyszerelők lopták az áramot

Áramtolvaj villanyszerelők buktak le Kelet-Magyarországon. A nyomozók 5 megyében összesen 118 darab manipulált villanyórát találtak.

Perre menne a sötétségre kárhoztatott család

10 hónap után kapcsolták vissza a szolnoki családnál az áramot, most kártérítést követelnek az E.On-tól.

Egyként segít a falu a pörbölyi családnak

Egy vállalkozó a munkásait küldte oda dolgozni, más pedig kályhát ígért a családnak.

Áram ütött agyon egy férfit Pilisvörösváron

A rendőrség még vizsgálja, miért mászott fel a villanyoszlopra a fiatalember.

Tolvajok vágták haza a berendezéseket?

Kábellopás miatt tönkre mentek az elektromos berendezések a Kassák Lajos utcában Budapest XIII. kerületében.

Ügyes-bajos sulikezdés országszerte

Sok iskolában még nincs ingyen tankönyv, a tanárok tiltakoznak az elvonások miatt, máshol kikapcsolták áramot.

Faljuk az áramot a nagymelegben


szerző:
2011.08.24. 17:56
Faljuk az áramot a nagymelegben

A hőség ellenére nem kell számítani vízkorlátozásra a fővárosban, de az adatok azt mutatják, hogy egyre több víz fogy.

Hatalmas vihar terrorizálta az országot

Lecsapott a vihar pénteken a Nyugat-Dunántúlra és a Balatonra. Fák és villanyoszlopok is kidőltek, 30 ezer család maradt áram nélkül.

„Villanyoltás” már kéthavi tartozás után

A 60 napra rövidített türelmi időtől azt várják, hogy kevesebb tartozást halmoznak fel a fogyasztók.

„Áramkommandó” járja a Balatont

Az E.ON munkatársai olyan mérőórákra vadásznak, amelyeket manipuláltak.

Mosás közben halt meg a kislány?

Halálos áramütés ért egy 11 éves kislányt szombaton a Pest megyei Nyársapáton.

„Zöldül” a brit uralkodó


szerző:
2011.07.18. 08:16
„Zöldül” a brit uralkodó

Legnagyobb kastélyának áramellátását saját kis vízerőművének segítségével oldja meg II. Erzsébet.

450 ezret kell fizetniük, akár csalók, akár nem

450 ezer forintra büntetne egy családot az E.ON áramlopás miatt.

Szigorodó türelmi idő a szolgáltatóknál

Július 1-jétől már 60 nap után kikapcsolhatják a gázt vagy a villanyt azoknál, akik nem fizetik be a számlát.

Egyre több részletfizetési kérelem az E.ON-nál

Mindenkinek próbálnak valamilyen megoldást találni, de ha valaki állandóan késik a fizetéssel, azon nem tudnak segíteni.

Már a rendőrségi villanyra sem futja

Az elmúlt hónapokban több mint tízmillió forintos tartozást halmozott fel Vajszló.

Londonban olcsóbb az áram, mint Budapesten

A Magyar Nemzet felmérése szerint középmezőnyben van Budapest az áram árát tekintve.

Feljelenti a Jobbikot Hejőszalonta

Hejőszalontán a szülők azért háborogtak, mert az egyik óvónőt meglátták a Jobbik tüntetésén.

Majnem belehalt a lopásba


szerző:
2011.04.04. 23:20
Majnem belehalt a lopásba

Feszültség alatt lévő vezetéket vágott le vasárnap egy 17 éves fiú Nyíregyházán.

Lecsaptak az áramtolvajokra


szerző:
2011.03.23. 12:20
Lecsaptak az áramtolvajokra

Az ellenőrzöttek több mint 40 százaléka szabálytalanul jutott hozzá az elektromos áramhoz Nyíregyházán.

Drog is volt a körözött áramtolvaj nőnél

A nőt körözték, a rendőrök pedig megtalálták a lakást, ahol éppen tartózkodott.

A tűz okát kereste, de megcsapta az áram

Áramütést szenvedett egy tűzoltó szombat délután Budapesten. A férfi a körülményekhez képest jól van, de megfigyelésre kórházba vitték.

Áramtolvajok hadát buktatták le


szerző:
2011.03.10. 15:50
Áramtolvajok hadát buktatták le

Csaknem 170 esetben tett feljelentést egy csütörtöki razzia után a rendőrség áramlopások miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Energiatakarékosan a jövő útján

Az Európai Bizottság és a Külügyminisztérium közös kampánya az energiatakarékosság fontosságára hívja fel az emberek figyelmét.

Nem emelkedhet a távhő ára


szerző:
2011.02.20. 19:07

Meglepetésszerű áramáremelés


szerző:
2011.02.02. 17:47
Meglepetésszerű áramáremelés

Nőtt az áram ára, körülbelül négy százalékkal. Vagyis egy átlagos családnak 3700 forinttal nő meg az éves villanyszámlája.

Drágul az áram keddtől


szerző:
2011.02.01. 16:28
Drágul az áram keddtől

Az eddig havonta 8 ezer forintot fizető átlagos lakossági fogyasztó áramszámlája keddtől 250-300 forinttal nő.

Fél Kettő 11-01-25


szerző:
2011.01.25. 14:20
Fél Kettő 11-01-25

Fél Kettő: Köztartozások - Lejárt tartozás esetén már 60 nap után kikapcsolhatják az áramot. Szóljon hangosan az ének - Soltész Rezső még ma is zenél és sok időt szentel hobbijára, a fotózásra. Titkos recept? - Egy nő negyven felett, három gyermekkel is lehet vonzó és csinos. Vendégünk volt Rába Tímea.

Több mint félmillió fenyő megy a darálóba

Több mint 600 ezer budapesti fenyőfát kell elszállítania a kukásoknak a következő hetekben.

Tízezrek áram nélkül


szerző:
2011.01.03. 19:24
Tízezrek áram nélkül

30 ezer Moszkva környékén élő ember otthonában még mindig nincs áram.

Mozdonyra mászott, megcsapta az áram

Az eset a hajnali órákban történt Budapesten, a Nyugati pályaudvaron. Arról, hogy a férfi állapota mennyire súlyos, nincs hír.

50 óra villany és fűtés nélkül

Ennyi ideig kellett kibírnia 400 családnak Szabolcsban, mert az ónos eső leszakította a vezetékeket.

Fűtés és áram nélkül maradtak

Leszakadtak a vezetékek, leálltak a kazánok Szabolcsban a zord időjárás miatt.

Nagyfeszültésgű oszlopnak ment egy kamion

Áram nélkül maradt a Csongrád megyei Derekegyház egy része.

Felfüggesztettet kapott az áramos gazda

Egy év fogházbüntetést kapott két év próbaidőre felfüggesztve a kesznyéteni áram-ügyben vádolt Szoboszlai Barnabás.

Sokkoló játék az iskolában


szerző:
2010.10.27. 12:59
Sokkoló játék az iskolában

Egy kínai piacon vásárolt elektromos sokkoló járt kézről-kézre, ezzel rázták meg egymást a gyerekek.

Bevetésen az áramkommandó


szerző:
2010.10.21. 19:40
Bevetésen az áramkommandó

Megbütykölt villanyórák, és a legújabb buherálás, a számlálót lelassító szupermágnes. A Fókusz csatlakozott az áramcsalók leleplezőihez.

„Lámpaoltás” a tiszabecsi általános iskolában

A villanyszerelést végző cég tulajdonosa áramtalanította az általános iskolát elszámolási vita miatt.

Eső árasztotta el Ausztráliát


szerző:
2010.10.11. 23:38
Eső árasztotta el Ausztráliát

Hatalmas mennyiségű eső zúdult rövid időn belül Ausztrália keleti részére.

Nem drágul az áram és a gáz?


szerző:
2010.09.24. 18:17
Nem drágul az áram és a gáz?

Washingtonban nyert pert a magyar állam a tiszai erőmű tulajdonosa ellen.

Lámpaoltás Galla Miklósnál


szerző:
2010.09.23. 19:58
Lámpaoltás Galla Miklósnál

A színész otthona egy kifizetetlen tartozás miatt sötétségbe borulhat, ha az ELMÜ kikapcsolja az áramot.

Kétéves gyereket ütött agyon az áram

Egy szabálytalanul beszerelt elektromos berendezés okozhatta a 2 éves gyerek halálát.

Utcák áram nélkül


szerző:
2010.08.18. 10:41
Utcák áram nélkül

Egy-két olyan utca van Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol még mindig nincs áram.

Kevesebb, mint ezren maradtak áram nélkül

Lassan felszámolták a vasárnapi viharkárokat, már csak nyolcszáz fogyasztónál nincs áram.

Tízezrek maradtak áram nélkül


szerző:
2010.08.16. 18:23
Tízezrek maradtak áram nélkül

Az áramszünet miatt a fagyasztók, hűtőszekrények leengedtek, mostanra több tonnányi élelmiszer ment tönkre.

Élőben nézték ahogy lopják a 220-at

A felvételt éjszaka rögzítette egy kamera, a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és elfogták az áramtolvajokat.

Piros riasztás, jégeső, szélvihar

Többfelé heves zivatar várható sok esővel, erős széllel és jégdarabokkal.

A kataszrófavédelem gyorsabb hibaelhárítást sürget

Néhol csak ma állt vissza az áramszolgáltatás a vihar után.

Áram rázta meg a metrósofőrt


szerző:
2010.07.26. 18:43
Áram rázta meg a metrósofőrt

A nő az akkumulátort kapcsolta ki, amikor fém óraszíján keresztül megcsapta az áram.

Habzsoljuk az áramot


szerző:
2010.07.16. 13:04
Habzsoljuk az áramot

A fogyasztott energia-mennyiség hétfő óta folyamatosan növekedik.

Áram nélkül maradtak a kánikulában

Az E.On-nál azt mondják, csak a biztonságos áramellátáshoz szükséges munkákat végzik.

Fél Kettő 10-07-06


szerző:
2010.07.06. 14:04
Fél Kettő 10-07-06

Hogyan spórolhatunk az árammal? Önvizsgálattal több ezer nő maradna életben. Mark új szerepben. Kifutóról a férj árnyékába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való