KERESÉS search-close

ápolónő

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ápolónő"

A Barátok közt egykori szereplője feladta a színészi pályát!

Németh Franciska egyik nap úgy döntött, feladja addigi életét, hogy egy teljesen más hivatásnak hódolhasson. Hogy miért döntött így, arról a Fókusz stábjának mesélt!

Ápolónő lopta a betegek pénzét éjjelente

Tavaly szeptemberben bukott le, miután saját kollégái állítottak neki csapdát. Nem tagadott, a rendőröknek beismerte, hogy két másik beteg pénzét is ő vette el. Most kifosztás miatt emeltek vádat ellene.

Bécy félmeztelenül zaklatta Tamás ápolónőjét

Bécy a születésnapján, csúnyán berúgva kezdett el nyomulni Tamás új ápolónőjére, Vikire…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Hét és fél év börtönt kapott a salgótarjáni gázoló

Ő az a férfi, aki részegen, jogosítvány nélkül, egy engedély nélkül elvitt autóval ütött el egy ápolónőt a városi kórház előtt karácsonykor. Az áldozat meghalt. A gázoló elfutott, de elfogták. Mint a tárgyaláson kiderült, a férfi olyan részeg volt, hogy ismerősei még a kórházba sem mertek bemenni vele, ahova látogatóba érkeztek.

Bilincsbe verte az ápolónőt

Brutális rendőri túlkapásról hoztak nyilvánosságra videofelvételeket az amerikai Salt Lake Cityben. A rendőrök testkamerája rögzítette, ahogy egy kórház ápolónőjét erőszakkal lefogják és megbilincselik, majd kirángatják az épületből, és bezárják egy rendőrautóba. Mindezt azért, mert nem volt hajlandó vérmintát venni egy eszméletlen pácienstől - ezt ugyanis a törvény tiltja.

Díjat kapott „Böbe néni”

Rajzolt, zenét kapcsolt nekik, vagy négylevelű lóherét adott a gyerekeknek a vérvételek előtt. Most díjat kapott a Tűzoltó utcai gyerekklinika ápolónője, akit a kis betegek csak Böbe néninek hívnak. Az elismerést az Érintettek Egyesület ítélte oda az asszonynak, ezt olyan szülők alapították, akiknek gyermekei leukémiával vagy daganatos betegségek küzdöttek, vagy küzdenek máig.

Marci végre gipsz nélkül hódít

Marci úgy dönt, Lali segítségével ketten leszedik a gipszet, de ebben egy nővér is a segítségükre lesz, persze Marci a maga módján ad hálát.

Ügyeleti kisokos


szerző:
2015.12.15. 08:16
Ügyeleti kisokos

Sokszor nem egyértelmű még egy felnőtt esetében sem, hogy milyen problémával melyik ügyeletre kell fordulni, ez egy kétségbeesett édesanya esetében pedig még bonyolultabb lehet. A Barátok közt egykori szereplője, aki már nálunk is mesélt arról, hogy ápolónőként találta meg igazi hivatását, létrehozott egy weboldalt, ahol egyértelműen fel van sorolva, mikor melyik hova kell fordulni, ami igazán hasznos lehet, különösen az ünnepek alatt. Vendégünk volt az ötlet két kitalálója Kovács Barbara, Németh Franciska.

Ápolónő lett a Barátok Közt egykori sztárja

Németh Franciskát 12 évvel ezelőtt ismerhette meg az ország, a Barátok köztben ő alakította Petrát. A színésznővel azóta nagyot fordult a világ, hiszen most úgy érzi, megtalálta élete igazi hivatását, ugyanis gyermekápoló lett. 

Balog: Semmi közünk a vizsgálathoz

Magyarországon mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, így Sándor Mária is, mondta Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere vidéki útján. A miniszter arra a hírre reagált, hogy a fekete ruhás nővér ellen etikai vétség gyanúja miatt eljárást indított az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara.

209 forintos bérpótlékot kap az ápolónő

209 forintos bérpótlékot fizet egy ápolónőnek a munkaadója a következő öt hónapra. Az erről szóló értesítést küldte el az RTL Híradónak az ápolónő férje.

Visszaveszik a tiltakozó ápolónőt

Visszaveszik a Péterfy Sándor utcai kórházba Sándor Máriát. Arról az ápolóról van szó, aki szombaton fekete ruhás tiltakozást kezdeményezett az egészségügy helyzete miatt, majd miután nem engedték neki, hogy feketében maradjon, felmondott. Később meggondolta magát, azt mondja, nem akarja cserbenhagyni kollégáit. A kórház vezetése lehetővé tette, hogy folytassa munkáját. Folytatódik a figyelemfelhívó akció is, az ápolók és nővérek szombaton ismét országszerte feketébe öltöznek.

Szívesen járnak a nők védőnői szűrésre

Kezdetben még csak a meghívott nők 5 százaléka jelent meg a védőnői méhnyakrák-szűrésen, most már több mint 30 százalékuk elmegy a vizsgálatra. Ezt mondta a Rákellenes Liga elnöke a Rákellenes világnapon. A védőnőket 2009 óta képzik folyamatosan, hogy azokon a településeken, ahol nincs nőgyógyász, ők is elvégezhessék a mintavételt a 25 és 65 év közötti nőknek, ingyen. Az általunk megkérdezett védőnő szerint a nők jobban bíznak bennük, mint a férfi orvosokban.

Csak ápolta Kadhafit az „érzéki szőke”

Nem volt szex, és a személyzet minden tagja kapott évenként egy aranyórát.

Mindennaposak a támadások a pszichiátrián?

Egy volt ápolónő az RTL Híradónak azt mondta, hogy hol ápolók, hol pedig a betegek sérülnek meg, mert a betegeket nem különítik el megfelelően egymástól.

Beteg ejtett túszul egy ápolónőt

A férfi kést szorított a nő nyakához, így tartotta fogva két órán keresztül a kiskunhalasi kórházban.

Amikor mindent elölről kell kezdeni

Egy súlyos sérülés után fontos a rehabilitáció, hogy a beteg visszatalálhasson önmagához.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való