KERESÉS search-close

álmos

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "álmos"

Álmosság lett úrrá a Villa diákjain

Bár Tivy is majdnem elaludt a történelem órán, valamilyen csoda folytán mégis sikerült visszamondania az aznapi órán tanultakat, amikor felszólította őt a tanár.

Alvással gyógyítható a rasszizmus és a szexizmus

Az egyik amerikai egyetem szakértői felfedezték az előítéletek és a sztereotípiák ellenszerét, ami nem más mint a tudatalatti manipulálása alvás közben. 

Az egyik kisiskolás majdnem a másik teljesen bealudt Obama beszéde alatt!

Az Egyesült Államok elnöke az amerikai közoktatásról tartott vélhetően egy gyerek számára nem túl érdekfeszítő előadást, így a beszédet hallgató diákok közül az egyikük elaludt, a másik pedig épp, hogy nem. 

Álmos 7 éve nem iszik, édesanyja megrendítő interjút adott nekünk

Átlagosan indul a reggel a Bognár családban. Közös reggeli, beszélgetés, sok nevetés. Nem látszik az arcokon, pedig a boldog pillanatokat egy szörnyű betegség árnyékolja be. A legkisebb fiú autista.

Fókusz 2015-10-19


szerző:
2015.10.19. 17:25
Fókusz 2015-10-19

Botrányhősök – volt, aki vetkőzött, mások felgyújtották egymást és a színpadot, a Hungary's Got Talentben ezúttal a zsűri is kiborult. Szexi vagy nem? - Amióta a világsztárok bevállalták, a pasikonty a magyar férfiak körében is egyre népszerűbb! De mit szólunk hozzá mi, nők? Teste börtönében - Álmos hét éve nem iszik, és nem fogyaszt szilárd táplálékot. Honnan lehet felismerni a gyógyíthatatlan betegséget?

Álmos hét éve egy kortyot sem ivott

Átlagosan indul a reggel a Bognár családban. Közös reggeli, beszélgetés, sok nevetés. Nem látszik az arcokon, pedig a boldog pillanatokat egy szörnyű betegség árnyékolja be. A legkisebb fiú autista.

Álomszuszék gyerekek!


szerző:
2015.10.05. 17:00
Álomszuszék gyerekek!

Miért képesek a kicsik bárhol álomba merülni annyira, hogy akár ágyút is lőhetnének mellettük? Az alvásszakértő szerint a kicsik négy óra alatt képesek úgy lemeríteni magukat, mint egy felnőtt két nap ébrenléttel. Ezért is fontos figyelnünk arra, hogy mindig ki tudják pihenni magukat! 

A tavaszi fáradtság mítosza a Fókuszban

Utánajártunk, hogy az úgynevezett tavaszi fáradtság egy jól hangzó frázis-e csupán, vagy igenis vannak időjárással magyarázható valós okai is?

Begyógyszerezett diákok kerültek kórházba

Kórházba szállítottak öt diákot Nyíregyházán, mert energiaitalba kevert nyugtatót fogyasztottak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való