KERESÉS search-close

álmok

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "álmok"

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos

Hatalmas KO-val fektette két vállra Amerikát a magyar ketrecharcos. A repülő térdrúgásáról hírhedté vált Borics Ádám egy 2000 fős Heves megyei faluban, Sirokban vett lendületet és egészen a 20 ezer férőhelyes New York-i Madison Square Garden-ig repült. A legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcost Egerben látogattuk meg, ahol mesélt nehézségekről, álmokról, Floridai életéről, pénzről és felidéztük vele élete eddigi legboldogabb estéjét.

 

SÚLYOS BETEG: Hanna megmondta, hogy végigcsinálja és meggyógyul

Hanna azt mondja, hogy csak egy lehetőség van, hogy meggyógyul. Ezért ő is, családja, a teljesen idegenek is mindent megtesznek. A mosolya, az arca ragyogása pedig nem hazudik, ő valóban meg akar gyógyulni. Apukájával ketten mesélik el, hogy milyen állapotban van most, és hol tart a kezelése.
A Fókusz riportját, ide kattintva nézheti meg.

Boros Lajos elmesélte mire emlékszik a kómából

5 hétig feküdt kómában a legendás rádiós műsorvezető Boros Lajos. Újra kellett tanulni járni, de mire emlékszik a kómából? Az ébredése után ma már egy kicsit másként látja a világot. Úgy érzi, annyi szeretetet kapott, hogy meg kell szolgálnia azt.
Lali király saját állapotából is viccet csinál, ide kattintva megnézheti, milyen kórházi élmények érték.

ŐSZINTÉN: Vivi nagy utat járt be azért, hogy most az legyen, aki

Szeretne még két gyermeket, sőt, akár örökbe is fogadna egy babát, merthogy segíteni és jótékonykodni is szokott, csak épp ezt nem veri nagydobra.

Vasvári Vivien bepillantást engedett egy napjába

Sokan azt gondolják, ha sír, az csak hiszti. Hiszen nincs semmi gondja. A mindennapjai csak a fényűzésről és a luxusról szólnak, és mindezért az égvilágon semmit sem kell tennie. Szerinte viszont ez távol áll a valóságtól. Hogy ezt bebizonyítsa, Vasvári Vivien most bepillantást engedett egy napjába.
Vivien ide kattintva még többet elárul átalakulásáról.

Szakmát tévesztett A mi kis falunk sztárja?

Ripli Zsuzsiról kevesen tudják, de fiatalkorában nem a színészetről álmodozott, akkor még teljesen más szakma vonzotta. Na, de akkor mégis mi szeretett volna lenni az RTL Klub híres sorozatának szereplője? Mutatjuk!

Gyereknap: tűzoltók lehettek és katonák

Az idei gyereknapi programok egyike sem hagyta ki, hogy a gyerekek dédelgetett álmait megvalósítsák, még ha csak néhány órára is. Az ország minden pontján ma a kicsiké volt a főszerep. Állatokat etethettek, lovagokká válhattak, vagy éppen különleges sportokat próbálhattak ki.

Roland a legtitkosabb vágyával alázta meg Annát

Annát és Rolandot rávette néhány részeg vendég, hogy meséljék el titkos vágyukat. Anna szégyenlősködött először, aztán bevallotta, hogy mindig is egy igazi szalagavató bálon szeretett volna részt venni. Roland túlzásba vittei a viccelődést Anna kislányos álmával, sőt még a lakótársaik előtt is lejáratta szegényt. Ekkor Annánál végképp elszakad a cérna: megbántva beolvasott Rolandnak, akinek be kellett látnia, ezúttal valóban túl lőtt a célon.

Szegénységben nőtt fel a Barátok közt színésze

Várkonyi András és a sorozat többi színésze mesélte a Story Extrának arról, hogy milyen a pénzhez fűződő viszonyuk, és mire költenek a legszívesebben.

Fucsovics a legjobb 50 közé akar kerülni

A világranglista első ötven helyezettje közé szeretne kerülni év végére - ezt mondta Híradónknak Fucsovics Márton. A 25 éves teniszező szerdán érkezett haza Ausztráliából, ahol a nyílt teniszbajnokságon egészen a nyolcaddöntőig jutott, ott példaképe, Roger Federer állította meg.

Gyula szeretné, ha barátja olyan lenne, mint régen!

Gyula és Szilveszter már hat éve barátok, és Szilveszternek a tánc a mindene. Gyula szerint Magyarországon nem lehet megélni a táncból, és nevetségesnek tartja, hogy Szilveszter nem a jövője megalapozásán dolgozik, hanem álmokat dédelget.

Előző rész (2017. augusztus 17.)

Mivel Rocky teljesen felpörög, Szilviék attól félnek, hogy a kutya megitta a vodkájukat. Dani reggel elmeséli az apjának, hogy Gréti kedvéért feladta azt az álmát. Tamás idegeire megy Paula veszekedési listája.

Lélegzetelállító élmények: mutatjuk, hol nyaraltak a Barátok közt színészei!

Úgy tűnik, idén nyáron mindenkinek teljesült az álma!

ValóVilág: mindenki az álmaiért küzdött

Hat éve már, hogy a Fókusz úgy döntött, megnézi, mi is történt pontosan a ValóVilág négy szériájának legmarkánsabb szereplőjével. VV Bécinek még a Villában volt egy álma, amit szeretett volna mindenáron megvalósítani.

Totóval ellentétben Joe támogatja Zoét céljai elérésében

Este Totó tombol, és szemrehányást tesz Zoénak az új munkája miatt. Vele ellentétben Joe megígéri Zoénak, hogy támogatja a céljai elérésében, és megígéri neki, hogy ha úgy adódik, szívesen eljár vele edzeni.

VV Fanni lemondott az álmairól?

A ValóVilág 7 egykori játékosa ma már egészen másfajta értékeket tart fontosnak, mint amikor megismertük, sőt, bármilyen hihetetlen, de már szoláriumba is sokkal ritkábban jár. Riporterünk a két évvel ezelőtti változás okairól és a terveiről beszélgetett tündérfalvi Fannival.

Vajon Dani Grétit, vagy az álmait választja?

Amikor TJ állást ajánl Daninak Hawaii-n, nagy a kísértés, hogy elfogadja az ajánlatot. Amikor Gréti nem akar vele tartani, Dani elhatározza, hogy ő is Budapesten marad.

Fókusz Plusz 2017-05-13


szerző:
2017.05.13. 18:50
Kati már dobogós álmokat szövöget

Kati szereti szépen lassan felépíteni magában a céljait: a séfkabáttal kapott büszkeség mellett most már abba is bele mert gondolni, hogy szeretne ott lenni az utolsó háromban.

Kiss Ramónának teljesült egy régi álma!

A Barátok közt ismert színésze pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon arról mesélt a Fókusz riporterének, hogy mennyire hihetetlenül boldog. Rami ugyanis egy jó pár hónapra elhagyta az országot, és ezzel a családját, a barátait és a munkáját. Azt mondta, Amerika meghozta számára az álmokat, és egyszerűen kinyílt előtte a világ.

Jelentkezz az X-Faktorba, és valósítsd meg az álmaid!

2017-ben is folytatódik az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbi után valakinek ismét esélye lesz arra hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Ehhez nem kell mást tenned, csak legyőzni a félelmeidet, jelentkezni a műsorba, és megmutatni, mekkora tehetség lakozik benned!

Opitz Barbi tudatosan irányítja életét

Nem annyira jellemző a tinédzserekre, hogy tudatosan, felnőtt módra irányítják az életüket, de vannak kivételek. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki túl van már több milliós nézettségű élő műsoron, aki mindig is arra a pályára készült, ahova most ért, és akit úgy hívnak, Opitz Barbara.

Gabi nem akarja, hogy kislánya is kirepüljön a családi fészekből

A balatoni nyaraló nyugalmában sok minden szóbajött: a színésznői álmok és a hagyományos családi idill egyaránt. Gabi nagyfiai már rég elköltöztek otthonról, de bele se akar gondolni, hogy kislánya is elmegy majd egyszer.

Megnyerte a Konyhafőnököt, valóra válthatja álmát

Egy srác, aki bicajjal jár mindenhova, és nagyon szeret főzni, most akár saját éttermet is nyithat. Németh Ádám ugyanis az a srác, aki megnyerte a Konyhafőnököt. Vitte a 10 milliós fődíjat és már van is terve vele. Mindezt a piacon mesélte el nekünk.

Mi a magyar hírességek legnagyobb vágya?

Sokan, sokféléről álmodozunk. De mi a magyar hírességek legnagyobb vágya? Ez a nap kérdése.

Valóra vált álom: szárnyalni a felhők felett

Ha egy álom valóra válik, az legalább annyira jó, mint szárnyalni a felhők felett, együtt repülni a madarakkal, vagy akár műrepülés közben gyomrunkat a torkunkban érezni egy-egy extrém manőver alatt. Márpedig ez a két dolog most együtt járt vasárnap egy jótékonysági rendezvényen, ahol Besenyei Péter és Vári Gyula teljesítették egy vak, illetve egy mozgássérült férfi álmát.

HOSSZÚ KATINKA:

Leszállt az aranygép, az összes magyar sportoló hazatért Rióból. A járattal 150-en jöttek, köztük Hosszú Katinka, Szász Emese, Szabó Gabriella, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina és Rédli András. A fogadást a Syma csarnokban tartották, ahol minden magyar érmes színpadra lépett. Katinka mesélte el, hogy milyen érzés olimpiai aranyérmesnek lenni.

Fókusz 2016-08-19


szerző:
2016.08.19. 18:55
Marci támogatja Grétit álmai megvalósításában

Gréti kap egy ajánlatot egy meghívásos fotópályázatra a Plitvicei tavakhoz, de Marci nagyon megsértődik, amiért Grétinek ilyen keveset jelent a közös nyaralásuk. Miután a srác elbeszélgetett Joe-val, rájön, hogy nagyon túlreagálta a dolgot, és kibékülnek.

Ha nem színész lennél, mivel foglalkoznál?

A folyamatos forgatások miatt a színészeknek nem sok szabad percük marad. De erről álmodoztak gyerekként az iskolapadban? Ha nem színész lennének, vajon mivel foglalkoznának?

Fókusz 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 18:55
A sztárok bevallották legnagyobb gyerekkori álmaikat

Mindenki elképzelte gyerekként, hogy mivel foglalkozott volna, ha felnő. Voltak a sláger célok: orvos, ügyvéd, rendőr, de akadtak olyanok is, akik már fiatalon kiválasztották a tutit.

Ágyhoz kötve mégis szerelmesen

Hogy létezik első látásra szerelem két fiatal között, arra már számtalan példát láttunk. De arra már kevesebbet, ahol egyikük betegágya rabságából hódítja meg a másikat. Petinek nagyjából 18 évet jósoltak az orvosok és hogy nyugodjon bele sorsába. Ehhez képest Peti ma már huszonhat éves, életvidám fiú és szerelmes a menyasszonyába, aki némi internetes társkeresés után egyszer már feleségül is hozzáment.

LAGZI LAJCSI: Semmi nem lesz a régi!

A bíróság másodfokon is elutasította, hogy Lagzi Lajcsi előzetesét meghosszabbítsák. Nem várta el senkitől a baráti jobbot, mégis sokan elfordultak tőle az előzetes 125 napja alatt. Azt mondja, a börtönben töltött napok alatt sok dolgot átértékelt. Legnagyobb tanulságnak azt tekinti, hogy soha többé nem szeretne azokkal egy asztalhoz ülni, akik a bajt okozták.

Helló-szia külföld: a magyar sztárok már a határon túl is hódítanak

Egyre többen vágyakoznak külföldi karrierről, így vannak ezzel sztárjaink is. Nem meglepő: mindenki elképzelte már legalább egyszer az életben, hogy a világon mindenki ismeri a nevét. Vastag Csaba, Oroszlán Szonja és Harcsa Veronika azonban nem álltak meg az álmodozásnál.

Szabados Ági mert nagyot álmodni

A kiskunhalasi lány mindig határozott léptekkel haladt céljai megvalósítása felé, mígnem másfél évvel ezelőtt révbe ért. Ám állítása szerint ő még mindig ugyanaz a cserfes, naiv lány, aki egykor volt.

Előző rész (2015. november 3.)

Liza álmai összetörnek Ágnes jóvoltából. Zsófi kihasználja Miklós bűntudatát, hogy pénzt szerezzen tőle a rehabilitációra. Ádám hazajövetele felforgatja Hanna életét.

Következő rész (2015. november 3.)

Liza álmai összetörnek Ágnes jóvoltából. Zsófi kihasználja Miklós bűntudatát, hogy pénzt szerezzen tőle a rehabilitációra. Ádám hazajövetele felforgatja Hanna életét.
 
 

Álmaink és vágyaink: mi alapján választ a férfi és a nő?

Mire vágynak a férfiak és mire vágynak a nők ma Magyarországon? Tényleg hatalmas a különbség a fővárosi és a vidéki párkapcsolatok között?  Kinek mi az érték és kinek miből fakad a biztonság?

Párválasztó kisokos: mire vágyunk igazából és mi alapján döntünk?

Mire vágynak a férfiak és mire vágynak a nők ma Magyarországon? Tényleg hatalmas a különbség a fővárosi és a vidéki párkapcsolatok között?  Kinek mi az érték és kinek miből fakad a biztonság?

Sztárok bakancslistái

Már gyerekkorunkban is vannak álmaink, amelyeket meg szeretnénk valósítani és ahogy növünk, annál több célunk lesz. Ezeknek a céloknak az összegyűjtésére született meg a bakancslista. Hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak sztárjainknak, azt ők mesélték el nekünk.

Kiszel Tünde lánya énekesnő szeretne lenni

A kis Donatella, aki szinte a szemünk előtt nőtt fel, a napokban ünnepelte 14. születésnapját, és bizony egyre több fiú csapja már neki a szelet. Őt azonban egyelőre nem a fiúk, hanem a tanulás érdekli, sőt, már azt is tudja, hogy mi szeretne lenni.

Farkas Mózes megvalósítja álmait

A 20 éves ózdi fiú egy hajszállal maradt le a Konyhafőnök győzelméről. Nézzék meg, honnan, milyen körülmények közül érkezett, nem titkolja: az éhezésből, a nélkülözésből, és az alhoholizmusból.

Az álmok valóra válnak, mint a mesékben?

Lola számára a zuhanás, Antal Timinek pedig az X-Faktor színpadán való éneklés a visszatérő álom. Vajon ezek kihatnak ébren töltött életükre is?

Amit eddig nem tudtunk Szalay Balázsról

Forma 1-es autóversenyző akart lenni, de kora miatt inkább a Dakarral próbálkozott. Szalay Balázs a félelmetes Dakart 8-szor teljesítette már, ő mesél hihetetlen életéről a Portréban.

Fókusz Plusz 12-09-01


szerző:
2012.09.01. 19:30
Fókusz Plusz 12-09-01

Fókusz Plusz: Kezdődik! - Melyik volt a legmeghökkentőbb vagy a legmeghatóbb pillanat? Felidézzük az X-Faktor eddigi legemlékezetesebb jeleneteit! Álmaikat élik - Magyar kalandorok, akik mindenüket kockára tették, hogy körbeutazhassák a világot. Vajon megérte mindent feladni?

Reflektor 12-07-06


szerző:
2012.07.07. 00:40
Reflektor 12-07-06

Reflektor: Mi szerepel a magyar hírességek bakancslistáján? Dub FX a Velencei-tónál zenélt szerelmével.

Fél kettő 11-08-23


szerző:
2011.08.23. 14:15
Fél kettő 11-08-23

Fél kettő: Gyermekvállalás 60 felett - Nagy Feró még nagyon szeretne egy kislányt, de mit szól ehhez a felesége? Környezettudatos életmód - Ulmann Mónika elektromos autóval jár és csak akkor vesz új ruhát, ha egy régitől megszabadul. Kódolt üzenetek? - Milyen elfojtott érzelmekről, vágyakról árulkodnak az álmok?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való