KERESÉS search-close

állatbarát

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "állatbarát"

Palvin Barbi: „Az álmok valóra válnak…”

A modell újabb tételt húzhatott le bakancslistájáról a Pekingben töltött ideje alatt.

XXI. század 2017-12-12


szerző:
2017.12.12. 23:55

Fókusz 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 19:00
ÉNB Maja kutyabolond

Három kutyája is van Majának, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjának. Egy vizsla, Louis a legjobb barátja, de van két tacskója is, Mangó és Dió.

Egyre több bevásárlóközpont nyitja meg kapuit a négylábúak előtt

Egyre több bevásárlóközpont nyitja meg kapuit négylábú kedvenceink előtt. Az idén 11-ik születésnapját ünneplő Premier Outlet például a megnyitása óta tárt kapukkal várja a család minden tagját, legyen az felnőtt, gyermek vagy akár az ember legjobb barátja. Vendégünk volt Tornóczky Anita  az Állatvédőrség ügyvezető igazgatója és Imre Csaba a Premier Outlet centerigazgatója.

Negyedik születésnapját ünnepli a Westie-találkozó

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a mentés és az örökbefogadás fontosságára illetve a felelősségteljes kutyatartásra. Az ország minden tájáról érkeztek ide kutyusok, és ebeiket rajongásig szerető gazdik, akik szinte bármit megengednek kedvencüknek.

Kicsik, fehérek, szőrösek és mindenki oda van értük

A Westie, azaz a West Highland White Terrier találkozó idén ünnepli negyedik születésnapját. Hiába tűnnek teljesen egyformának, azért a gazdik könnyedén megkülönböztetik őket. Egy dologban azonban mindannyian hasonlítanak, mindannyian makacs és önfejű kiskutyák.

Szeretet-terápia idős, beteg kutyáknak

Ők az utolsók, akiket örökbe fogadnak, és az elsők, akiket elaltatnak. Ezt mondta az az amerikai állatbarát, aki létrehozta az öreg, beteg kutyák első hospice házát az Egyesült Államokban.

Piszén pisze kölyökróka a lakásban

Kozek Anita saját pilisvörösvári otthonában neveli a kis rókát. Pisze négy testvérével két hetesen maradt árván, mert édesanyjukat elütötte az autó.

ÁllatBarátok közt


szerző:
2013.02.21. 16:34
ÁllatBarátok közt

Rendhagyó jelenet borzolta a Barátok közt nézőinek idegeit: különös körülmények között elpusztult az utóbbi hetekben megismert kétéltű, akinek még jóstehetséget is tulajdonítottak a sorozat szereplői.

Állatok, akiket emberek neveltek


szerző:
2011.06.28. 15:16
Állatok, akiket emberek neveltek

Pólában, Mungóban és Zinuában az a közös, hogy mindannyian állatkertben születtek, de az anyjuk eldobta őket magától, így emberek nevelték fel őket. A Fókusz megnézte milyen eredménnyel jártak az átmeneti szülők.

Pityókás papagájokat találtak


szerző:
2010.06.04. 18:41
Pityókás papagájokat találtak

Százával találtak papagájokat tántorogva, vagy a földön fekve egy ausztrál városban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való