KERESÉS search-close

állapotos nő

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "állapotos nő"

Hatan haltak meg az autóbalestben, többen nem használtak biztonsági övet

Egy állapotos fiatal nő és egy 13 éves gyerek is meghalt abban a balesetben, amelyben összesen hatan vesztették életüket az éjszaka Kenderesnél a 4-es főúton. Két kocsi ütközött össze a város határában, miután egy előzésbe kezdő sofőr már nem tudott visszatérni a sávjába. Az áldozatok közül többen nem használták a biztonsági övet.

Metró elé lökte az állapotos nőt

Brutális gyilkosság az egyik bukaresti metróállomáson. Egy 36 éves nő a sínekre lökött egy másik nőt. Amikor az áldozat megpróbált visszamászni a peronra, visszarúgta, pont azelőtt, hogy megérkezett a metró. A szerelvény már nem tudott lefékezni, és halálra gázolta a fiatal nőt. Gyilkosa elmenekült, de elfogták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való