KERESÉS search-close

állapotok

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "állapotok"

Orvosból lett jogász: Az alapellátásban is van orvoshiány

A nekünk nyilatkozó egykori orvos, aki ma jogász, azt mondja amíg a magánellátás fejlődik Magyarországon addig az állami kórházak haldoklanak.

Áldatlan állapotok a mentőállomáson

Áldatlan állapotok uralkodnak az egyik legforgalmasabb budapesti mentőállomáson, erről számolt be a 444.hu. A XIII. kerületi állomás egyik dolgozója fotókat is küldött az internetes portálnak a mosdók és az öltözők állapotáról. Több ott dolgozó mentőst is elértünk, de egyikük sem akart kamera előtt beszélni, mert attól tartanak, bajuk származna belőle.

Nem csak az alapellátásban van szakemberhiány

Az egészségügyi dolgozók 88 százaléka gondolja úgy, hogy munkahelyén nincs elég szakember a gyógyító munkához. Ez derül ki a Független Egészségügyi Szakszervezet felméréséből. A szakszervezet elnöke szerint az emberek fejében az a tévhit van, hogy a béremelés óta az egészségügyi dolgozók jól keresnek, pedig ez nem igaz. Az egészségügyi államtitkárságról úgy reagáltak, tisztában vannak az egészségügy nehéz helyzetével, de szerintük az egészségügyben dolgozók jelentős béremelést kaptak.

Áldatlan állapotok az egri kórházban

Egy nézőnk levelében az egri Markhot Ferenc Kórház körülményeire hívta fel a figyelmünket. Megdöbbentő, elkeserítő, felháborító és felfoghatatlan, amit az intézményben tapasztaltunk!

Egészségügy: magán és/vagy állami?

Az állami kórházak ugyan túlterheltek, de mégis vannak szabad kapacitásaik. Azaz, például: üresen állnak műtők, főleg délután és hétvégén. Voltak kezdeményezések arra, hogy kórházak fizetős beteget fogadhassanak olyankor, amikor műtőik egyébként állnak, de tavaly óta törvény tiltja, hogy állami kórház fizetős magyar beteget fogadjon. Vannak persze trükkök, nem is kevés, de ez a szabály.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való