KERESÉS search-close

állás

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "állás"

Tamara: „Vérzik a szívem”

Tamara nagy reményekkel fogadta el a csábító állásajánlatot, de mikor színt kellett vallania Szofinak, a legutolsó pillanatban meggondolta magát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Előző rész (2018. november 09.)

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Következő rész (2018. november 09.)

Joe befogadja Renit. Bence és Marci összetűzésbe kerül. Tamara igent mond a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Joe-val nem érdemes ujjat húzni

Joe verekedésbe keveredett. Lili elkezdte a terápiát. Bence új munkát kapott.

Elképzelni sem tudod, Dani hogyan bizonyította tanári képességeit!

Daninak hirtelen lehetősége támadt bizonyítania tanárként. Este színt vallott Lilinek, és bevallotta, hogy mennyire fél az apaként rá váró felelősségtől. Végül, újdonsült családja iránti felelősségből felbátorodott, és úgy döntött, igenis tanár lesz.

Az összeomlás szélén találtak rá Karolára

Boriék megtalálták Karolát. Teót számon kérte a volt felesége. Evelin és Totó ugyanazért az állásért versenyeztek.

Karrier RTL Produkcióknál


szerző:
2017.11.20. 14:52
Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

Íme hazánk legjobb munkahelyei!

Az Aon Hewitt nemzetközi munkaügyi tanácsadó cég rangsorolta Magyarország munkahelyeit, a Brandmánia stábja pedig felkereste azokat a vállalatokat, akik a legelőkelőbb helyeket szerezték meg a listán.

Személyesen Matolcsy döntött

Matolcsy György jegybankelnök döntött róla, hogy a nemzeti banknál kapjon állást Polt Péter legfőbb ügyész lánya - tudta meg a 24.hu. A hírportál azt már korábban megírta, hogy Polt Petra havi bruttó félmilliós fizetésért a nemzeti bankban helyezkedett el, de akkor még nem lehetett tudni, hogy ki hagyta jóvá a felvételét. Polt Péter jelenlegi felesége ugyanis szintén a nemzeti banknál dolgozik, ő felel a személyzeti ügyekért és havi 5 milliót keres.

Következő rész (2017. augusztus 01.)

Roland megint megpróbálja visszaszerezni Bécytől a régi állását. Totó megzsarolja Gábort, hogy összehozza Zoéval, ha szerez neki egy helyet az albérletben. Karola nem is veszi észre, hogy reggel mennyire megbántja Szilárdot.

Újra dolgozhatnak a nyugdíjasok

Augusztustól már elérhetőek lesznek a nyugdíjas szövetkezeti állások. A miniszterelnöki megbízott szerint a szövetkezetekkel csökken a munkaerőhiány, mert kedvező feltételekkel lehet majd foglalkoztatni az időseket. A szocialisták szerint viszont pont emiatt sok fiatal hátrányba kerülhet a munkahelyén, akár el is veszítheti állását.

Utolsó lehetőség! Dolgozz együtt Pumpedékkel!

Szexi csajok és kigyúrt srácok, figyelem! Már csak néhány napotok maradt, hogy jelentkezzetek pultosnak a Pumpedék Bárba. Pumped Gabo és VV Soma most megmutatja nektek, hogy mi lesz a feladatotok! Ha kedvet kaptál, írj egy e-mailt a fényképeddel a pumpedek@pumpedek.hu e-mail-címre!

Az MNB-nél kapott állást Polt Péter legfőbb ügyész lánya

A 24.hu írta meg, hogy Polt Petra januártól dolgozik jogászként a jegybankban, ahol a személyzeti ügyekért éppen apja felesége felel. A lány a főügyész előző házasságából született. Az ellenzék szerint Polt Péter családja anyagilag függ Matolcsy György jegybankelnöktől. Az MNB annyit közölt, Polt Petra az általános felvételi eljárás eredményeképpen kapta meg a munkát.

Következő rész (2017. április 24.)

Sikerül-e Bandi és Renáta közös terve? Kiderül-e, hol maradt Piros? Félix állást ajánl Rudinak. Sikerül-e végre kiiktatni az ámokfutó Szörényit?

Következő rész (2017. március 07.)

Vajon hogy akarja Rudi visszaszerezni az elbukott pénzét? Vajon milyen büntetést szab ki László Milánra? Hogyan fogadja Péter a hírt Hanna állásáról? Ágnest teljesen kikészíti az állandó rettegés.

Előző rész (2017. február 27.)

A műhelyben Joe drogot talál Gábornál, és kirúgja az állásából. Sári Zsófikával együtt beköltözik a lakóhajóra. Evelin teljes gázra kapcsol, és a klubban elcsábítja Danit.

Karesz kirúgatja Paját, hogy Milánnak munkát szerezzen

Karesz megígéri, hogy állást is szerez Milánnak az autómosóban – de Milán kemény marad. Később, amikor pénz szűkébe kerül, Milán mégis megváltoztatja a véleményét és elfogadja Karesz ajánlatát.

Állásokba kerülhet a béremelés

Lesznek, akik elveszítik a munkájukat a minimálbér és a szakmunkás-bérminimum emelése miatt - ismerte el a munkaerőpiacért felelős államtitkár. Cseresnyés Péter azonban úgy látja: a kirúgott embereknek könnyű lesz új munkát találni az országos munkaerőhiány miatt. A minimálbért jövőre 15 százalékkal emelik, ennek kigazdálkodása sok kis- és közepes vállalkozásnál gondokat okozhat. Az MSZP szerint lesznek cégek, amelyek csak részmunkaidőben, alacsonyabb fizetésért tudnak majd munkát adni.

Előző rész (2016. december 13.)

Tamás együtt látja Márkot és Paulát a klubban, és eluralkodik rajta a féltékenység. Simon buzdítására Evelin elhatározza, hogy új állást keres. Pepe felgyújtja az romházat, ami Karesz utcai bandájának az otthona!

Boriban felébredt a remény, hogy megszerezze Tomit

A fiú pánikba esett, mert Lettura özvegye egy rossz hírű üzletembernek akarta eladni a klubot. Ezért Bori segítségével egy partit akart szervezni, hogy meggyőzzék Lettura özvegyét az ellenkezőjéről…

Vivien az előléptetésre pályázik

Vivien mindent megtesz azért, hogy ő lehessen Dávid helyettese, azonban a hotel igazgatója egyelőre meggyőzhetetlen.

Nem mindenki elégedett az elnyert pozíciójával

Dávid és Lóri kihirdették az állásinterjúk eredményét, vagyis hogy ki melyik pozíciót tudhatja magáénak a hotelben. A leosztás sokaknak szúrta a szemét, ezért megindult a csere-bere.

Informatika: nincs utánpótlás

Egy dolog, hogy Magyarországon munkaerőhiány van, de ezen belül nagyon másik dolog, s ezen már veszítettünk nagy külföldi beruházást, hogy a jövőt meghatározó informatikában több tízezer munkahelyet nem tudnak betölteni. Évente 3 ezer szakember megy nyugdíjba, de a képzés még ezzel sem tart lépést. Szakértők szerint a kilátások sem jók, rövidtávon nem várható javulás és ennek egyik oka, hogy a XXI. század talán legfontosabb és leggyorsabban fejlődő szakmáját XX. századi, tehát sokszorosan elavult módszerekkel tanítják.

Evelin pofátlanul visszaélt Levi jóindulatával

Levi váratlanul felajánl egy állást a kávézójában Evelinnek. A lány hagyja magát rábeszélni egy próbanapra, ám ez csak rövid ideig tart, mivel Evelin nem túl motiváltan áll a dologhoz…

Nyugdíjas friss diplomás

Repültek a magisztrális sapkák a Zsigmond Király Főiskolán. Most van ugyanis a diplomaosztók időszaka. Sok fiatal számára a felsőfokú végzettség a sikeres karrierépítés, ezáltal a jobb állás megszerzésének záloga. Vannak, akik viszont kicsit később, nyugdíjasként ülnek be az iskolapadba.

Hol vannak a szakemberek?


szerző:
2016.07.19. 19:10
Hol vannak a szakemberek?

Hányszor hallják azt a mondatot ismerőseiktől, hogy hiába keresek, nem kapok munkát. Pedig képzeljék, a legfrissebb felmérések szerint a munkaadók fele azzal küzd, hogy nincs elég embere. Persze, mondjuk, ha valahova pék kell, oda nem lesz jó a villamosmérnök. Márpedig több olyan szakmunka is van, amelyekből óriási a hiány. Talán a riport után mindenki megtalálja, hol keressen tovább.

Paula lett Sári megmentője

Miután Sári elkésett egy állásinterjúról, a főnök úgy döntött, nem veszi fel dolgozni. A lány nagyon elszomorodott, és fogalma sem volt arról, hogyan tovább, de ekkor Paula felajánlotta a segítségét...

Véget ért a kukta-háború

Gordon megígérte a kezdetekkor, hogy a sok kukta közül a legjobbnak állást ajánl az egyik éttermében. Most elérkeztünk a verseny végére, eldőlt, ki teljesített a legjobban.

Unatkozik? Jelentkezzen kecskesimogatónak!

Megvan minden idők álláshirdetése: egy kecskefarm önkéntest keres, aki egész nap simogatná a kiskecskéket!

30 ezer munkahelyre nincs képzett szakember

A válság 2009-es kitörése óta nem volt ennyi betöltetlen állás az országban - a KSH legfrissebb statisztikája szerint. A cégek több mint 30 ezer munkahelyre nem találnak megfelelő szakembert, csaknem a harmadával többre, mint egy évvel ezelőtt.

Szupernyugdíj: 1,6 millió forint


szerző:
2015.12.10. 18:55
Szupernyugdíj: 1,6 millió forint

Van olyan nyugdíjas Magyarországon, aki havi 1 millió 600 ezer forintot kap az államtól. Ezt a Blikk tudta meg. A híradónak nyilatkozó szakértő szerint ilyen magas nyugdíjhoz legkorábban is hetven évesen kellett abbahagyni - valamilyen nagyon jól fizető - munkát. A másfél milliónál is több nyugdíjhoz ezen kívül az is kellett, hogy a kormány eltörölje a nyugdíjplafont.

Nem találnak szakképzett munkaerőt

Egyre rosszabb helyzetbe kerülnek a cégek, mert nem találnak elég szakképzett munkaerőt. Ennek pedig már gazdasági következményei is lesznek - ezt mondta Híradónknak a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára. Jelenleg 80 ezer betöltetlen állás van Magyarországon.

Minden ötödik fiatalnak nincs munkája

Ez derült ki az Európai Uniós statisztikai hivatalának kutatásából - a mediterrán országokban ennél is rosszabb a helyzet. A sok munkanélküli mellett viszont több tízezer betöltetlen álláshely is van Magyarországon és nemcsak diplomásoknak.

A csábító nyugat: mennyit keresnek a magyarok külföldön?

Az itthoni fizetés hét-nyolcszorosáért tízezrek indultak, indulnak el Németországba, Angliába, Svájcba Magyarországról. Azt mondják, nincs annyi egészségügyis itthon, aki ne találna jól fizető megbecsült munkát tőlünk nyugatabbra. De, aki elmegy, mennyi időben gondolkodik, milyen lehetőségeket remél, és mit kap külföldön?

A legjobban fizető állások: hol és mennyit lehet keresni?

A gazdasági életben a kereslet és a kínálat határozza meg a fizetéseket, mint ahogy az árakat is. Azonban soktényezős, hogy melyik szakma fizet jól és melyik rosszul. Vajon mik az idei év sikerszakmái, és mely területek azok, ahol béremelést kaphatnak évközben is a dolgozók, na és a nagy kérdés, hogy mennyi is az a maximálisan adható emelés. Erre kerestük a válaszokat Joó Zsuzsanna karriertanácsadóval.

Védőnő hiány: mi lesz a betegekkel?

Egyre több védőnői állás marad betöltetetlen, így van, hogy egy védődőnek 3 településen is helyt kell állnia, egy fizetésért. Hogyan próbálják meg megoldani a létszámhiányból adódó problémákat? A Magyar Védőnők Egyesületének elnökével beszélgettünk.

A Fókuszban már többször is láthattak olyan embereket, akik külföldön próbáltak szerencsét. Köztük volt, akinek összejött a munka. De olyan is történt, hogy átverték a jelentkezőt. Sőt, arra is volt már példa, hogy valakinek a honvágy, másnak pedig a család miatt haza kellett térnie. Roland esete viszont teljesen más. Polgár Géza riportja.

VV Cristofel új életet kezdett


szerző:
2015.04.22. 17:35
VV Cristofel új életet kezdett

Nehéz elhinni, de VV Cristofel megjavult. Legalábbis azt mondja. Rendes állása van, több szakmát is kitanult, és már nem balhézik a nőkkel. Polyák Alexandra riportja.

Megmutatták a lakóknak a szavazás állását

Rendhagyó módon a párbajozók nem csak a Párbaj napján láthatták az edeményeket. Bence váratlanul beköszönt és megmutatta nekik a fantomképeket. Az állás meglehetősen szoros volt, Edinát láthatóan sokkolták a számok.

Tízezren írták alá a tiltakozást

Több mint tízezer aláírás gyűlt össze a boltok vasárnapi zárva tartása ellen. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete indította a kezdeményezést, a dolgozók azért csatlakoztak, mert féltik az állásukat és attól tartanak, hogy alacsonyabb lesz a fizetésük.

Átívelő karrier: Bajnaitól Orbánig

Orbán Viktornál is többet keres a Miniszterelnökség egyik helyettes államtitkára. Bódi Gábor ugyanis három állami, vagy államhoz köthető cégben is vezető tisztséget tölt be. A DK szerint ez is csak a Fideszre jellemző harácsolás újabb példája. Bódi Gábor egyébként a Bajnai-kormány idején kezdte kormányzati pályafutását. Azóta viszont Giró-Szász András cégeiben szerzett tulajdonrészt.
 

Fókusz Plusz 14-09-27


szerző:
2014.09.27. 19:30
Fókusz Plusz 14-09-27

Fókusz Plusz: A pénz a legkevesebb? - A sokszorosát keresi az itthoni fizetésének az, aki külföldre megy dolgozni. Szlovákia és Szlovénia sem kivétel! Eltussolták? - István dulakodás következtében halt meg, de a bíróság senkit sem talált bűnösnek. Megúszhatja a gyilkos?

Mitru Timi: mégsem rúgták ki?


szerző:
2013.09.18. 14:57
Mitru Timi: mégsem rúgták ki?

Több lapban megjelent, hogy az X-Faktor hörgős versenyzője csak kamuzott, amikor azt állította, hogy szereplése után szolfézstanárként nem kívántak vele együtt dolgozni új iskolájában. Timi újabb részleteket árul el, hogy megvédje magát.

Fókusz 13-05-15


szerző:
2013.05.15. 19:50
Fókusz 13-05-15

Fókusz: Megvannak! - 17 Malév-légiutaskísérő a nyugat Afrikai Gambiában talált állást magának! Az országba nők ezrei utaznak hogy férfit fogjanak. Most múlik pontosan? - Miről szólnak valójában a legnépszerűbb magyar slágerek? A Királylány titka a Hooliganst is meglepte! Szexi útonállók - Megválasztották az ország legszebb rendőrnőjét. Klára két hónap alatt tökéletes testet varázsolt magának.

Házon kívül 12-10-17


szerző:
2012.10.17. 23:05
Házon kívül 12-10-17

Házon kívül: Hála: a tűzből menekült család visszaemlékezik. Segítenek vagy rontanak a helyzeten az adósmentők? Állástippek: hogyan kerüljük el a lelki összeomlást?

Házon kívül 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 23:05
Házon kívül 12-10-10

Házon kívül: Hogy kerül a sorsjegy és a plüssállat a Postára? Tényleg takarná-e a különbségeket az iskolaköpeny? A munka világa: Ebben menjünk állásinterjúra.

Állástippek: Ebben menjünk állásinterjúra

Munkakeresést segítő sorozatunk harmadik részében Zsóka abban segít Krisztinának, hogyan jelenjen meg az állásinterjún, és hogyan „adja el” magát.

Házon kívül 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 23:05
Házon kívül 12-10-03

Házon kívül: Az apa kálváriája gyermeke életéért. Munkába kényszerítheti az állam a súlyos betegeket? A munka világa: önéletrajzírás felsőfokon.

Állástippek: Hasznos trükkök mindenkinek

Új sorozat a Házon kívülben, amelyben segítünk az álláskeresésben. Krisztina új munkahely után kutat, Zsóka, a profi pedig segít neki.

A szerelem rabjai 12-03-30

A szerelem rabjai, 101. rész - Victoriának az orvos pihenést ír elő, ezért Juan lakásában marad. Santiago odamegy és meglepve látja, hogy a nő ott van. Azt mondja az apjának, hogy valószínűleg hepatitse van. Barbara megnyitja a boltját. Paz elmegy hozzá. Alicia szó nélkül elmegy. Rubinak sikerül a válogatás és állást kap. Tango kibékül Laurával. Emilia, Alejandro anyja, visszajött, hogy bosszút álljon. Tango Juant ajánlja neki testőrnek. Paz megtudja, hogy Victoria Juannál lakik.

A szerelem rabjai 12-03-02

A szerelem rabjai 83. rész - Victoria meghatódik attól a rózsától, amit Carlos ad neki. Ines, Barbara és Nicolas azt ünneplik, hogy Barbara munkát kapott. Tatiana, Carlos, Juan, Paz, Neki együtt ünneplik Victoria szülinapját. Alejandro is betoppan, és romba dönti a vacsorát. Alejandro elmegy Nicolashoz és pénzt ajánl neki, ha eltűnik a lánya életéből. Nicolas 100 ezer dollárt kér.

Titkárnői állás szexszel fűszerezve

A hirdetést feladó cégvezető a napi munkavégzés mellett heti egy éjszakát követelt a leendő alkalmazottól.

Tárt karokkal várja a magyarokat a csúcslabor

Több magyar dolgozik a CERNben. Sőt, még üres állás is van, nem csak fizikusoknak.

Százával rúgják ki a pedagógusokat

411 oktatási állás szűnik meg Budapesten, így döntött szerdán a Fővárosi Közgyűlés.

Átszervezés alatt az egyetemek


szerző:
2011.05.10. 18:50
Átszervezés alatt az egyetemek

Több egyetemet és főiskolát zárnának be, állítólag azért, mert sok helyen folyik fölösleges képzés.

Tárt karokkal várják a munkaerőt Ausztriában

Márciusi adatok szerint Ausztriában több mint 30 ezer üres állás van. Május 1-től akár magyarok is betölthetik ezeket a helyeket.

Házon kívül 11-04-21


szerző:
2011.04.21. 23:55
Házon kívül 11-04-21

Házon kívül: Ilona sikeres, fiatal lány volt, és máig tisztázatlan a halála. Nem nyugszik az édesanyja, még mindig keresi a furcsa vasúti baleset felelősét. - Mi lesz, ha az eddigi 270 nap helyett csak 90 napig jár állami segítség a munkanélkülieknek? - Reménytelenség, majd csoda Egyházasharasztiban, ahol sok gyereknek a napi biztos ételt az iskolai menza jelenti.

Az utcára ment munkáért az informatikus

A debreceni nő egy év után - táblával a kezében - ment ki az utcára állást keresni.

Bíróság előtt a volt államfő


szerző:
2011.03.07. 11:32
Bíróság előtt a volt államfő

Jacques Chirac politikust azzal vádolják, hogy még Párizs főpolgármestereként fiktív állásokat adott pártja munkatársainak.

Állami állásban Zsiga rokonai


szerző:
2011.03.05. 17:05
Állami állásban Zsiga rokonai

Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő édesapja és testvére is önkormányzati állást kapott.

Te vagy az életem 11-03-02

Te vagy az életem, 170. rész - Martin kap egy taxisofőri állást, és egy utas a kocsija hátsó ülésén hagy egy kisbabát. Nieves bevallja Quiquének, hogy nem tudja, ki az apja. Mercedes elkeseredik, amikor Alfredo megmutatja neki a felvételt Miguel lopásáról, de később megbocsát Miguelnek. Quique félreérthetetlen helyzetben kapja rajta Monitát és Martint, és teljesen kikel magából.

Munkakeresőktől nyúlt le pénzt a csaló

A rendőrség eddig 23 megkárosított álláskeresőről tud, de nem kizárt, hogy ettől többen vannak, akik pórul jártak.

Többen keresnek munkát, mint egy éve

Egy hónap alatt 93 ezerrel, egy év alatt összesen 31 ezerrel emelkedett az álláskeresők száma.

Fél Kettő 11-02-01


szerző:
2011.02.01. 14:20
Fél Kettő 11-02-01

Fél Kettő: Remény nélkül? - Minden ötödik magyar állást keres. Hogyan adjuk el magunkat a munkaerőpiacon? „Fejben dől el” - Sokszor akkor érkezik meg a gyermek, amikor a szülők már feladták a próbálkozást. Önzetlenül, ingyen - Az önkéntes munka jutalma saját önbecsülésünk, erről beszélgettünk Miklósa Erikával.

Fél Kettő 11-01-18


szerző:
2011.01.18. 14:20
Fél Kettő 11-01-18

Fél Kettő: Befalazott menyasszony - Hogyan alakulnak ki a városi legendák? Ördöglakat - Gálvölgyi János bűnügyi darabban. Vendégünk volt a színész.

Te vagy az életem 10-12-09

Te vagy az életem, 117. rész - Esperanza úgy dönt, hogy Azcuenagának fog dolgozni, hogy ne legyen közel Martinhoz az esküvője után. Martin megkéri Quiquét, hogy kémkedjen a lány után. De Quique félreért egy helyzetet és ennek köszönhetően kirúgják Monitát az új állásából. Közben Jaqueline azt hajtogatja Constanzának, hogy Martin és Coni testvérek. Debora ezt meghallja és elmondja Esperanzának. Esperanza elmondja Martinnak, amit megtudott.

Egyre több állásajánlat a magyar cégeknél

Jövőre 16 százalékkal több vállalkozás tervez szakképzett létszámbővítést.

Csak csajok 10-11-24


szerző:
2010.11.24. 09:05
Csak csajok 10-11-24

Csak csajok: CSokszor testalkatunk határozza meg, milyen típusú csizmát hordhatunk. A szerdai Csak csajokban elárultuk, ki hordhat bokacsizmát, mikor érdemes ezt a lábbelit szoknyával hordani, és egyáltalán kinek áll jól a hosszú, combközépig érő csizma. De szó esett arról is, hogy kell nekifogni az álláskeresésnek is.

Álláshajsza egy túlképzett családanyával

Nem talált munkát, ezért óriásplakátot csináltattunk egy kétgyerekes, a második diplomáját szerző fiatalasszonynak.

Te vagy az életem 10-10-27

Te vagy az életem, 87. rész - Martin meglátja, hogy Esperanza és Ricardo csókolóznak. Constanza börtönbe kerül, de Falucho kihozza onnan. Martin kirúgja Lalot, aki erre megkéri Deborat, hogy segítsen neki visszakapni az állását. Az utcán riporterek zaklatják Martint, mert Constanza engedélyt adott az interjúkra...

Fél Kettő 10-09-09


szerző:
2010.09.09. 14:40
Fél Kettő 10-09-09

Fél Kettő: Vallás vagy divat? - Mi a kabbala és miért választják egyre többen? Titkok őrzői - Mi alapján dönt a fejvadász a bizalmi állásra jelentkezők között? Féltékenység - Miért és hogyan állnak bosszút volt párjukon az elhagyott szeretők?

Nem lesz sorban állás a választásokon

Ezúttal jóval kevesebb lesz az igazolással szavazók száma.

Kevesebben dolgoznak, mint egy éve

2010. márciusa és májusa között a 15-64 évesek közül a munkanélküliek száma 483 ezer volt.

Többet ér egy jó szakma, mint egy diploma

Sofőr, gépkezelő, karbantartó, orvos, szakács, könyvelő és pénzügyi munkatárs - ezekre a szakemberekre a legnagyobb a kereslet.

Rekordot döntött a munkanélküliség

A munkanélküliek száma 95 ezerrel nőtt egy év alatt.

Nem volt sorban állás a második fordulóban

Az igazolással szavazók miatt kiemelt 10 szavazókörben nem volt komolyabb fennakadás.

Fókusz Plusz 10-04-17


szerző:
2010.04.17. 19:30
Oroszlánidomártól a rohamcsónakosig

Megtaláltuk az ország legunalmasabb, legveszélyesebb, legszexisebb és legjövedelmezőbb állását.

Jogerős az első forduló eredménye

Lezárult a jogorvoslati időszak, így jogerőssé váltak az országgyűlési választások első fordulójának eredményei.

Megoldás a sorban állás elkerülésére

Az igazolással szavazóka második forduló előtt menjenek el a szavazókör jegyzőjéhez és vetessék nyilvántartásba magukat.

Sorban állásra készülnek jövő vasárnap is

Egyelőre nem született olyan döntés, amely alapján elkerülhető lenne a torlódás a választás második fordulójában.

Nem mond le az OVB elnöke


szerző:
2010.04.13. 21:03
Nem mond le az OVB elnöke

Szigeti Péter nem gondolja úgy, hogy akár neki, akár a választási szervek más vezetőjének le kellene mondania.

1 óra 15-kor ért véget a szavazás

Hétfőn hajnali negyed kettőkor adta le szavazatát az utolsó választó Budapesten. A férfi este hét óra előtt állt be a sorba.

400-an várakoznak még a Bocskai úton

Még körülbelül 400-an nem tudták leadni voksukat a Bocskai úton.

Több száz szavazó vár a Bocskai úton

Még mindig több százan várnak arra, hogy leadhassák voksukat a XI. kerületi Bocskai úton.

Halmai: A törvényhozó a hibás


szerző:
2010.04.11. 21:28
Halmai: A törvényhozó a hibás

Az Országos Választási Bizottság helyes döntést hozott, de későn - mondta Halmai Gábor.

Külföldi állásbörze magyar munkavállalóknak

Április 10-én börzét tartanak, ahova német nyelvterületről érkező munkáltatók várják az érdeklődőket.

445 ezer ember munka nélkül


szerző:
2010.01.06. 12:04
Veszélyesnek bizonyult az álommunka

Túlélte egy medúza csípését az a 34 éves férfi, aki még nyáron nyerte el a „világ legjobb állását”.

Tíz százalék felett a munkanélküliség

Az állástalanok közt változatlanul nagy a fiatalok aránya.

Nyerjen munkahelyet lottón!


szerző:
2009.09.05. 21:39
Nyerjen munkahelyet lottón!

Pénz helyett álláshoz juthatnak Olaszországban egy szerencsejáték nyertesei.

Megéri állami cégnél dolgozni


szerző:
2009.07.19. 18:21
Megéri állami cégnél dolgozni

A válság ellenére sincsenek elbocsátások, ráadásul a fizetés is viszonylag magasnak számít.

Tüntető tanárok őrizetben


szerző:
2009.05.16. 09:45
Tüntető tanárok őrizetben

A várható elbocsátások ellen tiltakoztak a pedagógusok Los Angelesben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való