KERESÉS search-close

áldozat

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "áldozat"

Kampányt indít a futás közben megtámadott áldozatokért Makai Viktória

Az egész országot megdöbbentette a hír, hogy a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt Makai Viktóriát edzés közben valaki megtámadta és meg akarta erőszakolni. A sportolónőt férje az utolsó pillanatban megmentette. Viktória most kampányt indított azokkal a fotókkal, amelyek a támadás után készültek.

Az út szélén gázolták halálra Kecskeméten

Halálra gázoltak egy gyalogost Kecskemétnél szerdán sötétedés után. Úgy tudjuk: az áldozat az úton bolyongott, egy autós későn vette észre és már nem tudott időben megállni. Bár a mentők hamar kiértek, a 72 éves férfin már nem lehetett segíteni.

Exkluzív: megszólal a Dózsa György úti baleset áldozatának felesége

Apuka nélkül maradt kisfiú, férj nélkül maradt feleség és egy közös születésnapi videó, ami utolsó emlékként megmaradt a legrosszabbakat átélő családnak. A borzalmas tragédia után először, a Fókuszban szólal meg a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának felesége.

Férfiakat kábított el, gyógyszert tett az italukba

Gyógyszert tett az italukba, így kábított el férfiakat egy 27 éves szigetszentmiklósi nő a gyanú szerint. Áldozataival az interneten ismerkedett meg, a személyes találkán elkábította, majd kifosztotta őket. Eddig két férfi tett feljelentést.

Végignézte fia halálát


szerző:
2018.09.30. 18:05
Végignézte fia halálát

Az áldozat a kocsma előtt veszett össze kollégájával, aki mellkason szúrta. Azonnal meghalt. A gyanúsított anyja csak az RTL Híradónak nyilatkozott. Szerinte fia nem akart senkit bántani, de többen körbevették és fenyegették, azért húzta elő a kést. Az áldozat apja azt mondja, ez nem igaz.

Szingli lett Liu Shaolin Sándor

A siker sok áldozatot követelt Liu Shaolin Sándortól is, akinek a bajnoki cím megszerzése után fenekestül felfordult az élete. Stábunk, egy zsúfolt hétköznapján kísérhette el az olimpikont, aki meglepő nyíltsággal mesélt a siker mellett a nehézségekről is.

Torkon- és mellbe lőtték, pedig csak agancsot akart venni

Szarvas agancsokat kínált valaki telefonon egy testvérpárnak, de miután az idősebb fivér elment a megbeszélt találkozóra és kiszállt a kocsijából, tüzet nyitott rá a támadó. Az áldozattal ment a felesége is, ő azért úszhatta meg, mert lebukott a műszerfal alá. A meglőtt férfi öccse azt mondta híradónknak, hogy szerinte oda akarták csalni a bátyját, hogy kivégezzék.

Nyugat-nílusi láz okozhatta halálát

Megtört és szinte sokkos állapotban van annak az idős férfinak az özvegye, akinek halálát nyugat-nílusi láz okozhatta. A 88 éves hajdúszoboszlói áldozatot egy hónapja, valószínűleg kerti munka közben csípte meg egy fertőzött szúnyog, tíz nappal később agyhártyagyulladásban halt meg.

Gyilkosság lett a vita vége

Vascsővel és lapáttal esett két férfi egy harmadiknak, miután valamin összevesztek. Az áldozat a történtek után még haza biciklizett. Otthon viszont meghalt, egyik ismerőse talált rá. A két gyanúsítottat már őrizetbe vette a rendőrség.

Genova: élet a tragédia után

Már egy hete annak, hogy összeomlott a genovai híd. Az autópálya üzemeltetője 500 millió eurós vagyis 160 milliárd forintnak megfelelő kártérítést ajánlott fel a tragédia után, de ez nem fogja a gyászt enyhíteni.

 

Genovai tragédia: még 10-20 eltűntet keresnek

Tíz-húsz embert még mindig nem találtak meg azok közül, akik eltűntek hídomlás idején. A tűzoltók most a nagyobb betonelemeket távolítják el, hátha ott bukkannak rájuk. A kórházba szállított 16 sérültből már csak 9 állapota súlyos. A halálos áldozatok számát 38-ra módosították.

Nem vezethetett volna éjszaka a veronai buszbaleset sofőrje?

Az egyik legsúlyosabb alvászavarral küzdött a sofőr a veronai busztragédia során. Ezt mondta az egyik áldozat édesapja az RTL Híradónak. Krizsány László szerint a magyar orvosszakértői vélemény döbbenetes részleteket tárt fel. A buszos cégtől nem akartak nyilatkozni.

 

Jogerős: 11 év a lúgos támadónak

Véget ért egy 5 éve húzódó ügy, 11 év börtönt kapott a lúgos támadással vádolt egykori kórházigazgató. A Kúria súlyosbította a korábbi ítéletet, indoklása szerint azért, mert az orvos különös kegyetlenséggel, orvosi tudását felhasználva okozott maradandó károsodást. A férfi még 2013-ban támadt egykori szerelmére, lúggal leöntötte a nemi szervét, majd magára hagyta.

 

ÁLDOZAT: 64 hónap után végre elkezdheti feldolgozni, hogy leöntötték lúggal

Tizenegy év börtönbüntetésre ítélte a lúgos támadással vádolt B. Krisztiánt a Kúria. A férfinak nincs több fellebbezésre lehetősége. A több mint 5 éve húzódó ügy áldozata adott interjút az RTL Híradónak. Az asszony azt mondja megkönnyebbült, csak azt bánja, hogy édesanyja nem élhette meg az ítéletet.

 

Kárpátalja: nem az ő háborújuk volt, mégis meghaltak

Már négy éve tart a háború tőlünk alig kétezer kilométerre Kelet-Ukrajnában. Azt mondják, hogy most épp tűzszünet van, mégis naponta érkeznek a kárpátaljai falvak magyar családjaihoz olyan hírek, hogy meghalt valamelyik hozzátartozójuk. A gyászoló szülők úgy gondolják, hogy ez nem is a fiaik háborúja volt.

 

Halálos tűz a művész lakásában

Egy jól ismert muzsikus a budapesti lakástűz halálos áldozata. A 78 éves művész negyedik emeleti otthona teljesen kiégett, miután valami meggyulladt. A férfinak esélye sem volt a túlélésre.

Zoltán emberrablás áldozata lett


szerző:
2018.05.18. 09:15
Zoltán emberrablás áldozata lett

Még mindig nem tudni semmit a márciusban rejtélyes körülmények között eltűnt Mácsik Zoltánról. Legutoljára egy benzinkúton látták, ahova annak reményében ment, hogy megkapja egy már elvégzett munkájának ellenértékét. A cukorbeteg férfi azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, azonban az kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen, aki ehhez hasonló körülmények között tűnt el. Az eset előtt értetlenül áll a család és a közvélemény egyaránt. A Reggeliben felesége, Mácsik zoltánné volt Peller Mariann vendége.

Magyar nő az áldozat


szerző:
2018.05.08. 18:00
Magyar nő az áldozat

Fordulat a Fertő-tóban talált holttest ügyében: kiderült, hogy magyar az áldozat. Erről az osztrák sajtó elsők között számolt be az ügyészségre hivatkozva. A holttestről hetekig nem lehetett tudni, hogy kié. Végül lakossági bejelentés alapján azonosították.

Így fakadt ki VV Charlotte!

Négy évvel ezelőtt kérdeztük meg a ValóVilág játékosát egy igen kényes ügyről. VV Charlotte bár nem szeretett róla beszélni, úgy érezte, hogy ennek az egész szövevényes ügynek ő is csupán egy áldozata volt. Ő ott követett el hibát, hogy hitt egy ismert embernek, aki a végén átverte. Szerencsére ez Simonnal való szerelmét nem mérgezte meg, a pár már össze is költözött.

Megölte és kifosztotta áldozatát a burkoló

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a bíróság azt a pécsi burkolót, aki a vád szerint megölt és kifosztott egy idős nőt 2014 júniusában. A támadó jól ismerte az asszonyt, korábban ugyanis ő újította fel a konyháját. Fél évvel később megint elment hozzá, elterelte a figyelmét, addig társa ellopta a pénzét. A nő rájött a csapdára, kiabálni kezdett, a burkoló ekkor leütötte. Később visszament hozzá és több helyen megszúrta.

Story Extra 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 16:15
Brutális: megkínozta majd hagyta meghalni

Felgyújtotta a haját, ecettel öntötte le és vascsővel ütötte hajléktalan társát a gyanú szerint egy 45 éves férfi. A ruháit elégette, majd kihúzta áldozatát az udvarra és magára hagyta. A kihűlt férfit a rendőrök találták meg. Hiába vitték kórházba, még aznap éjjel belehalt a kínzásba.

Székhez kötözték áldozatukat

Két napig egy székhez kötözve ült egy idős férfi Miskolcon, miután kirabolták. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A rablók betörtek a lakásba, majd addig verték az áldozatukat, amíg elárulta a bankkártyája pin kódját, majd kártyáját, a pénzét és az aranytárgyait is elvitték.

Idős nő égett benn a házban

Egy teljesen összeégett embert találtak a tűzoltók Dunavarsányban. Csütörtök este egy 120 nm-es épülethez hívták őket. Egy garázsokkal egybe épített ház gyulladt ki. A tűz eloltása után találták meg a holttestet. Azonosítása még mindig tart. Információink szerint egy idős asszony a halott. Ő a garázsok melletti kis házban élt.

Elszabadult a pótkocsi: 3 halott

Tragédia Miskolc határában: egy középkorú házaspár és a férfi édesanyja halt meg, amikor egy kamion leszakadt pótkocsija átsodródott a sávjukba, és maga alá gyűrte az autójukat.

Kétgyerekes anya a gyilkosság áldozata

Egy kétgyerekes anya a brutális nagykanizsai gyilkosság áldozata. A rendőrség szerint barátja, egy 39 éves férfi késelte meg a nőt csütörtökön, még a helyszínen elfogták. A gyilkosság a nyílt utcán történt. Az áldozatra mécsesekkel és virágokkal emlékeztek a helyiek. A gyanúsított közben előzetes letartóztatásba került.

Tragédiával végződött a kerti égetés

Észre sem vette, hogy felgyújtotta a melléképületet a 69 éves debreceni férfi, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak. Csütörtökön a kertjében a szemetet akarta elégetni, meggyújtotta, majd bement a házba. A lángok pillanatok alatt átterjedtek a kis melléképületre, ahol egy 50 év körüli férfi lakott. Feltehetően aludt, amikor kigyulladt a ház. Holttestét a tűzoltók találták meg. Az RTL Híradó információi szerint kihallgatásán mindent beismert. Azt mondta, sajnálja a történteket.

Evelin:

Evelin hosszas gyötrődés után végül arra jut, hogy a kapcsolatát csak úgy tudja megmenteni, hogy ha úgy dönt, Danival megy. Dani iszonyú boldog, de Evelint valójában továbbra is komoly kételyek gyötrik.

Robbantani is akartak a gázolók

A barcelonai áldozatot között találták meg az eltűnt 7 éves kisfiút. Holttestét apja azonosította. Az áldozatokért a Sagrada Familia Bazilikában tartottak gyászmisét. A helyi lapok úgy tudják, a világhírű épületet is fel akarták robbantani a terroristák. A rendőrök közben 120 gázpalackot találtak abban a házban, ahol a merénylők előkészíthették a támadásokat.

Hőségben futott, meghalt a focibíró

Felmérés közben meghalt egy borsodi focibíró. A kötelezően előírt erőnléti vizsgát pénteken, a legnagyobb hőségben tartották. A tesztfutáson az 54 éves játékvezető térdfájásra panaszkodott és kiállt. Nem sokkal ezután összeesett és meghalt. Minden szükséges orvosi papírja rendben volt. A tábort szervező MLSZ csak annyit közölt: a hőség miatt mindenkitől megkérdezték, hogy vállalják-e a futást és könnyítettek a szabályokon is.

Barátok közt: Ez történt a 31. héten

Ágnes mindent megtesz, és minden áldozatot meghoz, hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra. Vilmost olyanok sértik vérig, akikről sosem gondolta volna. Natasa és Peti megállapodnak a kapcsolatukat illetően. Hanna szörnyű hírt közöl Ottóval, majd nem mindennapi titkos akcióba kezdenek. Piros bajba kerül a bisztróban. Emília döntést hoz Félixszel kapcsolatban. Sári meglepő hírrel állít be Kristófékhoz.

Diákmunkás volt a Balatonba fulladt fiú

Egy 19 éves diákmunkás volt az a fiú, aki a Balatonban fulladt tegnap Balatonfüreden. Részeg lehetett, amikor a mólóról a kikötő vízébe ugrott. Barátai egyszer kihúzták, de ő másodszor is fürdeni akart. A fiú ekkor már nem került elő. Holttestét a vízimentők hajnalban találták meg. Ő a Balaton 13. áldozata ebben a szezonban. A vízimentők vezetője sokkoló fotóval próbálja rávenni a strandolókat, legyenek sokkal óvatosabbak.

Előző rész (2017. július 31.)

Vajon hogyan reagál Ágnes Ludwig zsarolására? Miért költözött haza Hanna ilyen hirtelen? Hogy alakul Vilmos békítő akciója? Az őszintesége bajba sodorja Pirost.

Rács mögött marad a gödöllői gázoló

Szeptemberig biztos, hogy rács mögött marad a gödöllői gázoló – így döntött a bíróság. Napra pontosan egy évvel ezelőtt a férfi egy autót akart ellopni a városban. A kocsi tulajdonosa odafutott és belekapaszkodott az ablakba. A tolvaj ennek ellenére gázt adott. Egy árokba hajtott, ahol a kocsi súlya agyonnyomta a fiatal nőt, aki tegnap lett volna 25 éves. Édesanyja azt mondta, szeretne egyszer a férfi szemébe nézni.

Lali óriási áldozatot hoz Rékáért! vagy mégsem?

Lali reggel nagyon lelkes volt, amikor elindul az erotikusfilm forgatására, hogy bevetesse a potencianövelőjét a filmbe reklámként...

Nem tudják, ki halt meg a tűzben

Egy ember meghalt Vecsésen, miután tűz ütött ki egy épülő társasházban. Úgy tudni: egy hajléktalan lehet az áldozat. Egyelőre azonban azt sem zárják ki, hogy egy munkás halt meg – bár hétvégén nem szoktak dolgoznak. A beruházó cég vezetője az RTL Híradónknak azt mondta: nem az ő munkatársa az összeégett férfi. A rendőrség már nyomoz.

10 év helyett 5 és fél év - megbocsátott neki az áldozat

Megbocsátott neki az áldozat, ezért kapott csak öt és fél év börtönt a bolti rabló. Tavaly októberben 7 palack bort rabolt el egy kaposvári kisboltból, késsel fenyegette az eladót. Hiába volt símaszkban, a boltos felismerte, mert szinte mindig nála vásárolt. Alig negyed óra alatt elkapták a rendőrök. 10 évet is kaphatott volna.

 

Manchesteri terror: a repeszbomba szedi a legtöbb áldozatot

Repeszbombával követhették el a manchesteri merénylet - mondta az RTL Híradónak nyilatkozó tűzszerész szakértő. Ladocsi Attila szerint mind közül ez a típus szedi a legtöbb áldozatot, mivel nem csak a detonáció miatt sérülnek meg az emberek, hanem a robbanáskor kirepülő fémdarabok a messzebb állóknak is nagyon súlyos sérülést okoznak.
 

23 éves volt mikor megölték - 25 éve történt a skálás gyilkosság

A 23 éves, egyetemista Sádt Győzőt, aki pénzszállítóként is dolgozott, Magyarország leghírhedtebb gengszterpárosa ölte meg. Győző bátyja, azóta most először adott interjút a tragédiával kapcsolatban.

Lakóházak robbantak fel

Gázrobbanások döntöttek romba lakóházakat Angliában és Kínában is. A nagy-britanniai detonációnak csak sérültjei vannak, viszont Kínában már öt holttestet találtak a romok között. Ráadásul ott több ember után még mindig kutatnak.

Buszon és mulatóban lövöldöztek

Két lövöldözés is volt az Egyesült Államokban. Előbb egy Las Vegas-i buszon nyitott tüzet egy férfi, majd elbarrikádozta magát a járművön. Egy ember meghalt. Szintén egy halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely egy éjszakai bárban tört ki Cincinattiben.

Újabb terrortámadás: megtámadták Londont

Újabb terrortámadás? Köze van hozzá az Iszlám Államnak? Miért pont London? Ezekre a kérdésekre még nem tudjuk a választ. Az már biztos, hogy szerda délután lövöldözés volt a Big Ben, az angol parlament és Westminster híd környékén. Az első hírek szerint két támadó volt, az egyik megkéselt egy rendőrt, a másik pedig embereket gázolt el a hídon majd lövöldözés kezdődött.

Az ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet hadsereg utolsó magyar áldozata

1986-ban, három évvel a rendszerváltás előtt, a Veszprém megyei Gyulafirátóton az ott állomásozó szovjet csapatok és a helyiek között fajult verekedésig egy vita, ami tragikus véget ért. Egy 36 éves kőműves nem élte túl a konfliktust, Radics József lett az ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet hadsereg utolsó magyar áldozata.

Gyerekekért szólalt fel Ashton Kutcher

A gyerekek szexuális zaklatása, a gyerekpornográfia, a gyerekkereskedelem, és a modernkori rabszolgaság felszámolásáért szólalt fel az washingtoni kongresszusban Ashton Kutcher. Az amerikai színész szenvedélyesen mesélt az áldozatokkal végzett munkájáról. Kutcher nyolc évvel ezelőtt, akkori feleségével, Demi Moore-ral hozta létre Thorn, azaz Tüske nevű cégét, amely a bűnösöket és az áldozatokat felkutató szoftvereket gyárt.

Ötszázmillióba kerül az emlékmű

Félmilliárd forintból készül el a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve a budapesti Szabadság téren. A Gulág Emlékbizottság a fideszes Menczer Erzsébet javaslatára döntött. A gránittömb a több százezer elhurcolt magyarnak állít emléket, a szovjet hősi emlékművel szemben. A Fidesz alelnöke szerint, ha a német megszállás áldozatainak van emlékműve, akkor a Szovjetunió áldozataira is így kell emlékezni. Emlékezni a szocialisták szerint is kell, de átgondolatlannak találják a tervet.

Szemtanúk a vérengzésről

Eközben eltemették a terrortámadás több török áldozatát. Az eddigi adatok szerint a halottak között 27 külföldi van. Sok bulizó a tengerbe ugrott a golyózápor elől, egy amerikai férfi halottnak tettette magát, így menekült meg. Voltak, akik a klub pincéjébe menekültek abban reménykedve, hogy ott nem bukkan rájuk a fegyveres.

Válogatott kínzásokat állt ki

Válogatott kínzásokat kellett elviselnie – ezt mondta Híradónknak az a 27 éves férfi, akit lakótársai a gyanú szerint novemberben 11 napig tartottak bezárva egy szegedi panellakásban. Az áldozat arról is beszélt, hogy elvették a pénzét, a telefonját pedig eldugták. Azt mondta, tudja magáról, hogy szellemileg visszamaradott és könnyen befolyásolható. A kínzással gyanúsított három lakótárs előzetesben van. Megrázó történet következik!

Vivi szeánszt tartott a biztos siker érdekében

A mindenre elszánt lányt varázslónak öltözött, Ginát felkérte áldozatnak, körbepakolta magukat szalonnával, és imádkozott, meditált, kívánsága teljesítésére kérte az univerzumot. A fiúk meg az ablak mögül drukkoltak, hogy sikeres legyen a szertartás.

Életveszély a robbanás után

Súlyosan megégett, életveszélyes állapotban van a keddi fővárosi robbanás sérültje, intenzív osztályon kezelik – közölte az RTL Híradóval az áldozat kezelőorvosa. Valószínűleg gázrobbanás okozta a pusztítást, amelyben megsérült. A szomszédokat sokkolták a történtek. Egyikük sírva mesélt arról, hogy azt hitte, az ő háza semmisült meg. A detonáció olyan erejű volt, hogy több házzal arrébb is okozott károkat.

Eltemették Pálvölgyi Pétert

Elbúcsúztatták délután a bőnyi lövöldözésben elhunyt rendőrt. Pálvölgyi Péter családja zárt körben gyászolt Pilisszentkereszten. A szertartással egy időben országszerte rendőrök és tűzoltók egy perces szirénázással emlékeztek bajtársukra. A tűzharc múlt héten alakult ki egy házkutatás közben. Győrkös Istvánt gyanúsítják a rendőr lelövésével. A HVG írt először arról, hogy előre lehetett tudni, hogy a szélsőséges nézeteiről ismert férfinál fegyverek lehettek, ezért a TEK-nek kellett volna intézkednie. Az ügyben még tart a belső vizsgálat.

Bicskei molesztálás: újabb áldozatok jelentkeztek

Alaposan felkavarodott azoknak a fiataloknak az élete, akik két hete leültek a kameránk elé, és részletesen meséltek a bicskei nevelőotthon igazgatójának szörnyű tetteiről. Julián és Levente örülnek, hogy az ügynek – úgy tűnik – már most komoly következményei vannak. Nem is hitték volna, hogy ilyen gyorsan lépnek a hatóságok. Heninek viszont felkavarodott az élete. Közben pedig a riport szereplőinél újabb és újabb áldozatok jelentkeznek, hogy elmeséljék saját történetüket.

 

Azt ígérte, hogy leveszi az átkot

Bűvös italt kevert, és a rontás levételét ígérte egy férfi, ám e helyett kirabolta az áldozatát. Azt mondta: a vízbe sót és borsot kevert, valójában viszont valami mást tehetett az italba, mert a pórul járt férfit úgy elkábította, hogy csak egy nappal később tért magához. Addigra viszont a nyíregyházi lakásból minden érték eltűnt, a csaló még az arany nyakláncot is levette az áldozatról.

Elfoghatták a kőbányai gyilkost

A rendőrség elfogta a kőbányai gyilkosság miatt keresett férfit. Kedden délután találták meg egy 32 éves nő holttestét egy X. kerületi lakásban. Azóta körözték a 44 éves balatonfűzfői férfit. Testi sértés, rablás, lopás - információink szerint ezekért már korábban is elítélték. Az RTL Híradónak nyilatkozott egykori áldozata férje. Azt mondta, hogy feleségét 20 évvel ezelőtt támadta meg: megkötözte és egy gödörbe lökte. Ezért és más bűncselekményekért 10 év hét hónapot ült.

Az ISIS nem felejt?


szerző:
2016.09.08. 18:00
Az ISIS nem felejt?

Az utóbbi időben az ISIS kutyaszorítóba került, de emiatt még agresszívebb merényletekre is kész. Az is dühítheti őket, hogy a párizsi és brüsszeli tömegmészárlások óta több tervezett támadásukat is meghiúsították.

Ki köti a legtöbb kompromisszumot a párja kedvéért?

Bár Kabát Petinek eszébe sem jutott, hogy az ő párja hozza a legtöbb áldozatot, a többiek egyöntetűen Adrira szavaztak, amikor a párja kedvéért a legtöbb kompromisszumot hozó embert kellett megnevezniük.

Katasztrofális földrengés Olaszországban

Természeti katasztrófa Olaszországban. Nagy erejű földrengés rázta meg az ország középső részét. A mentőcsapatok eddig 73 holttestet találtak a romok alatt. A hatóságok mintegy 150 embert tartanak eltűntként nyilván. Sokan még mindig az összedőlt házak romjai között várják a segítséget. Hét évvel ezelőtti l'Aquilai földrengés óta nem érte ilyen súlyos csapás Olaszországot. Magyar áldozata nincs a földrengésnek.

Bűnügyek áldozatainak segítenek a kutyák

Új területen használják a terápiás kutyák képességeit Amerikában. Segítenek bűnügyek áldozatainak, akiknek szörnyű érzés, hogy a tárgyalóteremben ott van támadójuk is. A kutyák képesek oldani a félelmet az áldozatokban, mielőtt megjelennek a bíróságon.

Bocsánatot kértek a hatóságok

25 halálos áldozata van a Kína északi részén pusztító áradásoknak. A hatóságok elnézést kértek a lakosságtól, elismerték, hogy nem mérték fel jól az esőzések erejét, és nem készültek fel az áradásra. Az esőzésekben nagyon sokan eltűntek, vagyis még emelkedhet az áldozatok száma.

Több éve Münchenben élt a megölt magyar fiú

Tíz éve Münchenben élt, ott is járt iskolába. Egyelőre ennyit lehet tudni arról a 15 éves magyar fiúról, aki a pénteki müncheni ámokfutó egyik áldozata. A lövöldöző 9 embert ölt meg, majd magával is végzett. A magyar-német kettős állampolgárságú fiú édesanyja péntek éjjel egy közösségi oldal zárt csoportjában kért segítséget fia megtalálásához. Azt írta, hogy gyermeke nem veszi fel a telefont. Pár órával később a magyar konzulátusról hívták, tőlük tudta meg, hogy fia is az áldozatok között van.

A Pokemon Go áldozatai


szerző:
2016.07.20. 18:30
A Pokemon Go áldozatai

Megtörtént az első emberölés a világméretű Pokemon Go-őrületben. Egy 18 éves fiú zsebszörnyekre vadászva ment be egy házba Guetemalában, mire a tulajdonos agyönlőtte, mert betörőnek hitte. Megtörtént az első nagy karambol is a Pokemon Go miatt. 

Az apa és a nagyapa gondozza a beteg kisfiút

Apja és a nagyapja ápol egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő kisfiút a baranyai Dunaszekcsőn. Egyedül maradtak vele, mert az anya és a nagyanya elhagyta a családot, miután kiderült, a gyereknek csecsemőkori izomsorvadása van. A két férfi azt mondja, inkább a nélkülözést választja, csakhogy a kis Ricsi velük maradhasson.

Fókusz Plusz 2016-05-14


szerző:
2016.05.14. 18:55

Nazli szörnyű halála


szerző:
2016.05.11. 23:00
Nazli szörnyű halála

Hürrem és Hatice szultána folytonos vitája egy újabb ártatlan ember halálát követelte. Vajon ezzel véget ér a szultánák szörnyű harca?

Kiss László bocsánatot kért

Hetek óta arról beszél az ország, hogy mi történhetett pontosan 1961 nyarán a sportuszodában. Kiss László szerdán személyesen kért bocsánatot egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától kameránk előtt. A volt szövetségi kapitány lemondott díszpolgári címéről és időközben kérte, hogy a százhalombattai uszodát is nevezzék át másra.

Exkluzív interjú a Fókusz Pluszban a Kiss László-ügy halottnak hitt áldozatával

Meglepő fordulat a Kiss László ügyben! A nemrégiben lemondott úszókapitány korábban halottnak elkönyvelt áldozatával exkluzív interjút készíthetett Papp Gergő. A jó egészségnek örvendő, 73 éves Takáts Zsuzsanna az újságíró otthonában adott interjúját a szombaton 18.55-kor kezdődő Fókusz Pluszban láthatják az RTL Klub nézői.

Exkluzív interjú a Fókusz Pluszban a Kiss László ügy halottnak hitt áldozatával

Meglepő fordulat a Kiss László ügyben! A nemrégiben lemondott úszókapitány korábban halottnak elkönyvelt áldozatával exkluzív interjút készíthetett Papp Gergő. A jó egészségnek örvendő, 73 éves Takáts Zsuzsanna az újságíró otthonában adott interjúját a szombaton 18.55-kor kezdődő Fókusz Pluszban láthatják az RTL Klub nézői.

10. évad, 4. rész - Bagoly mondja verébnek...

Angela Olsen életveszélyben van, legalábbis nővére ezt állítja, miután egy titokzatos telefonáló megfenyegette. Horatio hisz a halálra rémült lánynak, s hamarosan megtalálnak egy női holttestet az erdőben. Meglepetésükre nem Angela, hanem egy ismeretlen lány az áldozat, melyből arra következtetnek, hogy sorozatgyilkossal van dolguk.

Áldozatból paralimpikon

A 30 évvel ezelőtti katasztrófa egyik áldozata egy fogyatékos ukrán lány, akit egy amerikai nő örökbe fogadott. A most 26 éves Okszana nem azért tartja szerencsésnek magát, mert életben maradt, mégha torz végtagokkal is, hanem mert olyan valaki vitte el az árvaházból, akit a mamájának nevezhet.

Még mindig vannak áldozatai a katasztrófának

A mai napig halnak meg emberek Magyarországon a csernobili katasztrófa miatt. A sugárbiológiai intézet vezetője szerint minden évben egy-két ember halálát okozza a tragédia. Az atombalesetnek itt mégsem volt olyan súlyos egészségügyi következménye, mint amitől korábban tartottak. Kedden lesz harminc éve, hogy Csernobilban felrobbant az atomerőmű négyes blokkja. A robbanás után rengeteg radioaktív anyag került a levegőbe, ami több hullámban Magyarországot is elérte.

Megölték a fiút, a kidobókat felmentették

Felmentették a gyilkossággal vádolt kidobókat. A bíróság szerint valaki megölt egy 22 éves fiatalt 2011-ben a Hajógyári szigeten, de nem az a két férfi tette, akit ezzel vádol az ügyészség. A biztonsági őrök az utolsó szó jogán azt mondták, ártatlanok. Az áldozat nagymamája rosszul lett az ítélethirdetés után. A döntés nem jogerős, az ügyészség kitart amellett, hogy a kidobók verték meg és lökték a Dunába a fiút.

Nagy földrengés rázta meg Ecuadort

Hatalmas földrengés után szükségállapotot hirdettek Ecuadorban. A 7,8 tizedes erősségű földmozgás miatt legalább 80-an meghaltak. A dél-amerikai országban óriásiak a károk. Pánik tört ki, néhol fosztogatás kezdődött.

Félnek a betörőktől Somogymeggyesen

Alig 2 hónap alatt 40 házba törtek be Somogymeggyesen. Van, ahol a csapokat szerelték le, máshonnan a láncfűrészt vitték el, és volt, ahol csak körülnéztek, nem tűnt el semmi. A helyiek most attól tartanak, bármikor ők lehetnek a következő áldozatok. A polgármester szerint eddig az üresen álló hétvégi házak voltak veszélyben, de most már bárhova betörhetnek éjszaka.
 

Barátja ölhette meg a 20 éves lányt

Megtalálták a szombat hajnalban eltűnt M. Vivien holttestét. A gyilkossággal a lány gyerekkori barátját, a szintén kakucsi, 20 éves K. Bálintot gyanúsítják, aki beismerte tettét.

Ez volt Ibrahim utolsó felkiáltása

Ibrahim legszebb álmából felriadva veszi tudomásul, hogy élete veszélyben van. A többi már történelem...

Fókusz 2016-03-01


szerző:
2016.03.01. 18:55

Kezd magához térni Amerika


szerző:
2016.01.25. 18:20
Kezd magához térni Amerika

Lassan kezd magához térni Amerika a pusztító hóviharok után. Takarítanak mindenütt, és felmérik a károkat. Az összesen 31 halálos áldozatot követelő ítéletidő szakemberek szerint bekerül a történelembe, sok családnak a saját történetébe is.

Megölték „ördögűzés” közben

Ördögűzés áldozata lett egy nő Németországban. A rokonai végeztek vele egy hotelszobában. Később a dél-koreai család bérelt házában egy másik asszonyt is találtak, őt kórházba szállították. Az ügyben öt embert tartóztattak le, köztük az áldozat fiát.

Késsel fenyegették az utasokat


szerző:
2015.12.10. 18:17
Késsel fenyegették az utasokat

Kést fogtak egy utasra a 99-es buszon a fővárosban. A három támadó korábban a többi utazót piszkálta, és a későbbi áldozat arra kérte őket, hogy ezt hagyják abba. Ehelyett kést fogtak rá és megverték. Amikor leszállt a buszról a banda utána ment, de sikerült elmenekülnie. A támadók közül kettőt még aznap este elfogtak.

A vétlen sofőr és utasa halt meg

Kábítószer kereső kutyával is átvizsgáltak egy autót egy két halálos áldozatot követelő baleset helyszínen, éjjel Gyöngyösön. Két autó ütközött össze frontálisan egy kanyarban – a vétlen sofőr a helyszínen meghalt.

Még nem tudni, hány túsz halt meg

Legkevesebb 20 halott, köztük külföldiek, legalább 3 szökevény, és rendkívüli állapot Maliban. A nyugati-afrikai ország fővárosának egyetlen luxusszállója ellen követtek el pénteken terrortámadást, amit a néhai Oszama bin Laden által alapított al-Kaida, nemzetközi terrorhálózat vállalta magára. A biztonsági erők viszont az Iszlám Állam nevű terrorszervezet zászlaját találták meg a hotelban. Arról nincs hír, hogy magyarok lett volna a szállodában.

170 túszt ejtettek a luxushotelben

Ostromállapot Maliban! A rohamrendőrök és a katonák egy páncélozott jármű fedezékében közelítették meg az épületet, ahonnan néhányan épségben ki tudtak menekülni. Egyikük azt állította, hogy a terroristák angolul beszélnek. A hatóságok azt közölték, hogy 170 embert, köztük sok külföldi vendéget és alkalmazottat ejtettek túszul a támadók.

Megölték a feleségét, de nem akar gyűlölni

„Ketten vagyunk, a fiam és én, de a világ összes hadseregénél erősebbek vagyunk” – ezt írta levelében egy férfi, akinek feleségét a terroristák ölték meg. Azt írta, hogy sem ő, sem a fia nem kezd gyűlölködni, hiába akarták ezt elérni a terroristák.

Párizsban még mindig a félelem az úr, de mi a helyzet Budapesten?

Két párizsi merénylő még mindig szökésben van és Franciaországban az emberek az utcán tiltakoznak a félelemkeltés ellen. Miközben egyre többet tudunk meg a terroristák módszereiről, Budapest utcáit továbbra is gépfegyveres katonák őrzik, de kell-e tartanunk egy esetleges terrortámadástól?

Szíria: súlyos nemzetközi konfliktus középpontja

Szíria. Évek óta polgárháború megszámlálhatatlan csoport részvételével. Asszad elnököt az Egyesült Államok megbuktatná és az Iszlám Államot megsemmisítené. Jó két hete az oroszok is beszálltak – Asszad mellett. A háborúban megsemmisülő Szíriát menekültek milliói hagyják el és az ország mára súlyos nemzetközi konfliktus középpontja lett.

 

Szépségtippeket ad a nő, akinek savval torzították el az arcát

Az interneten se szeri, se száma azoknak a videóknak, melyekben nők szépségápolási tanácsokat, sminktippeket osztanak meg egymással és a nagyvilággal. Reshma Bano Quereshi esete azért más, mint a többi, mert az ő arcát sebek és hegek borítják egy saját családtagjai által elszenvedett támadás következtében. A nő egy kampány keretében szeretné felhívni a figyelmet az ilyen tettek gyakoriságára.

Ismert sorozatszínész volt a Szigeten meghalt fiú

Hétfőn a délelőtt a Fókusz stábja éppen a Sziget Fesztivál záró pillanatait forgatta, amikor egy szörnyű hír érkezett. Fél 12-kor egy német férfire rázuhant egy több száz kilós faág. A rohammentő és a tűzoltók azonnal a helyszínen voltak, a biztonságiak hermetikusan lezárták a területet. Már akkor kiderült, a férfi a fesztivál területén kívül, az ártéren, egy figyelmeztető táblákkal elzárt területen sátrazott. A tűzoltók leemelték a leszakadt faágat a testéről, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Új partidrog szedi áldozatait

Tömeges mérgezést okoztak a nyugat-lengyelországi vajdaságokban a partidrogok, valószínűleg egy Mocarz (Felség) nevű szer. De mit tudunk erről és egyáltalán milyen veszélyeket hordoznak ezek a drogok? Dr. Papp Csaba toxikológust kérdeztük.

Tizenéves fiúk támadtak meg egy lányt

Egy 14 és egy 15 éves fiú próbált megerőszakolni egy 23 éves lányt vasárnap hajnalban, Békésben. A gyanúsítottak követni kezdték áldozatukat, aki egy szórakozóhelyről sétált hazafelé, majd a földre teperték és fogdosni kezdték. Híradónk megtalálta a férfit, aki elkergette a támadókat. A rendőrök egy órán belül elfogták a két fiatalt.

Bora Bora-ügy: nem egyszerű a válás gyerekkel

A Bora-Bora ügyből, melytől napok óta hangos a sajtó, egy tanulságot mindenképpen levonhatunk: itt is a gyerek az áldozat, a válás nagy megrázkódtatás a kicsik számára. Gyurkó Szilviát, gyerekjogi szakértőt kérdeztük.

Előzetes: Kigyulladt egy családi ház Galgahévízen

Egy 3 és egy 4 éves kisfiú meghalt. Úgy tudjuk, a gyerekek édesanyja és élettársa a kályhán főzték az ebédet, eközben pár percre elmentek otthonról. Ezalatt a kályhából kiesett egy parázs, amitől hatalmas füsttel lángra kapott a bútor. A gyerekek a szomszéd szobában aludtak, valószínűleg füstmérgezést kaptak. A mentők megpróbálták újraéleszteni a két eszméletlen gyereket, de már nem tudtak rajtuk segíteni. További részletek este hatkor a Híradóban.

6. évad, 1. rész - A nagy csapat visszatér

Cam állása a törvényszéki kórboncnoki intézetben veszélybe kerül, amiért nem képes egyértelműen azonosítani egy nagy port felvert gyermekhalál áldozatát. Caroline úgy dönt, hogy azonnal összetrombitálja a csapatot, hogy siessenek Washingtonba, és mentsék meg Camet. Booth Afganisztánból, Brennan és Daisy Indonéziából, Hodgins és Angela Párizsból érkezik, Sweets pedig hosszabb szabadságát szakítja meg. 

9. évad, 24. rész - Nagyok játszmája

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.

Meg akartak erőszakolni egy pécsi színésznőt

Fojtogatta, kirabolta és feltehetően meg akarta erőszakolni a pécsi színésznőt, Kulcsár Viktóriát egy férfi hétfőn hajnalban. Az eset kapcsán Végh József kriminálpszichológussal arra kerestük a választ, hogyan kerülhető el, hogy áldozattá váljunk.

Rendőri védelmet kapott a savval leöntött nő

2013 tavaszán egy orvos elkábította, aztán savval leöntötte egykori kedvesét szerelemféltésből. Az ügyben nyomozás indult, de mivel úgy látta az ügyészség, hogy nincs kétséget kizáróan bizonyítva a gyanúsított bűnössége, a nyomozást lezárták. Most viszont úgy tűnik új bizonyítékok kerültek elő. Hol tart most az ügy? Az áldozat, Renner Erika, valamint ügyvédje, Dr. Buzás Anna volt a vendégünk.

FÖLDRENGÉS: Testközelből élte át a nepáli földrengést

Perényi Pálma egykori modell áprilisban érkezett Nepálba, hogy egy meditációs kurzuson vegyen részt. A szőke lány épp egy kávézóban volt, amikor megindult a föld. Nagyon rémisztő volt az élmény, sok épület összeomlott vagy egymásra dőlt. Pálma most úgy döntött, az országban marad és önkéntesekkel együtt próbál meg segíteni a helyieknek.

Tíz magyar sosrsáról még nem tudni

Még 40 magyar állampolgár van Nepálban, közülük tízzel eddig nem tudott kapcsolatot teremteni a magyar Külügyminisztérium. A katasztrófa sújtotta országban már 4000 fölé emelkedett a halálos áldozatok száma. A speciális mentőcsapatok versenyt futnak az idővel, megbecsülni sem lehet, hogy hányan lehetnek a romok alatt. Katmandu nagy részén továbbra sincs áram és ivóvíz, de legalább a repülőteret sikerült újra megnyitni, hogy fogadni tudják az országba érkező segélyszállítmányokat.

Több mint egy hét után találtak rá a két áldozatra

Már legalább egy hete halottak voltak, amikor megtalálták a két áldozatot Dombóváron. A házban anya és fia lakott, valószínűleg a szobában keletkezett tűz miatt haltak meg. A lángokat senki nem vette észre, mert csak a bútorok gyulladtak meg, az épületre nem terjedt át a tűz.

Előzetes: Legalább egy hete halottak voltak, mikor rájuk találtak

Anya és fia holttestét csütörtökön találták meg Dombóváron, valószínűleg a házukban keletkezett tűz miatt haltak meg. A lángokat senki nem vette észre, mert csak a bútorok gyulladtak meg, a házra nem terjedt át a tűz. A szomszédoknak az tűnt fel, hogy senki nem üríti a postaládát és a kutyák sem kapnak enni. Hogy pontosan mi okozhatta a halálukat, elmondjuk este hatkor, az RTL Híradóban.

Előzetes: Szó nélkül kezdték ütni a férfit

Szilánkosra tört az állkapcsa, és a homlokcsontja is megrepedt annak a férfinak, akit szombat hajnalban támadott meg öt fiatal a fővárosban a Deák Ferenc téren. A bántalmazókat még keresik. Híradónknak nyilatkozott a megvert férfi. Azt mondja, a támadásnak nem volt előzménye, szó nélkül, azonnal ütni kezdték, még akkor is rugdosták, amikor a földön feküdt. Végül elvesztette eszméletét. A barátja hiába próbált segíteni. Részletek 6-kor az RTL Híradóban.

Rabszolgák: kik, hol, miért?

Azt hinnénk, hogy a rabszolgaság a múlt. Olyannyira nem, hogy becslések szerint a világ minden 200. lakója valamilyen típusú rabszolga ma: lehet kényszermunkás, prostituált, adósrabszolga, háborúra kényszerített gyerek. A világon létezik egy 167 országot vizsgált úgynevezett rabszolgasági mutató, amely azt állítja, hogy a világon ma összesen legalább 36 millióan élnek rabszolgaságban. Ez egy iparág, amelynek éves bevételét 150 milliárd dollárra becsülik. Magyarország minden 300. lakója áldozata a rabszolgaságnak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!