KERESÉS search-close

ágyi poloska

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ágyi poloska"

Ágyi poloskák a kórházban?

Ágyi poloskák csíphettek össze egy három hetes kisbabát és édesanyját a Heim Pál gyermekkórházban. Ezt állítja az anya, aki nyilatkozott Híradónknak, az ő lábán máig látni a csípéseket. Az ágyi poloskáról fotó is készült. A fiatal nő szerint az övé nem egyedi eset. Az intézményben azt mondják, a kórteremben már nincsenek ágyi poloskák, a többiben pedig megelőző fertőtlenítést végeztek. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a betegek akár haza is vihetik a kártevőket ruházatukon.

 

Poloskától szenvednek a betegek

Ágyi poloskától szenvednek egy XVIII. kerületi pszichiátriai intézmény betegei. Előfordult, hogy a betegek arcán mászkáltak a rovarok. Erről elsőként a Hír Tv számolt be. Ma rejtett kamerával jártunk az intézményben.

 

Ágyi poloskák miatt szenvednek

Ágyi poloskák miatt szenvednek egy tízemeletes csepeli panelház lakói. A híradónknak nyilatkozók azt mondták, rendszeresen irtanak a házban, de a vérszívók mindig visszatérnek. Állításuk szerint a gócpont az egyik albérlet.

Ágyi poloskák a kórházban

Ágyi poloskák miatt kellett lezárni a szemészeti osztályt a budapesti Jahn Ferenc Kórházban. Erről az Index értesült. Az élősködők miatt a betegeket elköltöztették, és az osztályon mindenütt fertőtlenítettek. November végén ugyanebben a kórházban találtak egy többnapos holttestet az egyik mosdóban. A DK szerint óriási gondok vannak az egészségügyben. A minisztérium viszont azt állítja évről évre többet fordítanak a kórházakra.
 

Elszaporodtak az ágyi poloskák?

Bombaként robbant a hír, hogy főleg a fővárosba, több kerületben is elszaporodtak az ágyi poloskák. Hogy ez valóban igaz-e, valamint pontosan mit is kell tudni ezekről az állatokról: veszélyesek, hol keressük őket, hogyan védekezhetünk ellenük? Erről kérdeztük Szigeti Zsolt, egészségügyi gázmestert.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való