KERESÉS search-close

Üvegtigris

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Üvegtigris"

Csütörtöktől minden nap irány Pajkaszeg!

Amikor a Pajkaszegre érkező püspök urat a helyi rendőr, Stoki, vagyis Szabó Győző leintette a tévénézők két reakciója következhetett: vagy fogalmuk sem volt róla, hogy ki a Püspök vagy felsikítottak, amikor felismerték az Üvegtigris Sanyiját! A mi kis falunkba érkező várt vagy váratlan vendégek és az őket alakító kitűnő színészek kivétel nélkül mindig galibát okoznak!

Ez az „Easy rider” gyerek mit művel?!

Átok vagy áldás? Nehéz kérdés, amikor egy színészt nem saját maga, hanem karaktere alapján ítélnek meg. Ki ne emlékezne az Üvegtigris Csokijára, vagy Torrente szavaira Csuja Imre orgánumával?! Többekközt ezért is okozott döbbenetes színházi pillanatokat a Got Talent zsűritagja.

Magyar filmek tarolhatnak Los Angelesben?

Elek Judit Visszatérés és Rudolf Péter Üvegtigris 3 című filmjével kezdődik november 9-én a 11. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való