KERESÉS search-close

Újév

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Újév"

A kínai újévet egy óriási rizs-teknőssel ünneplik

Ha egy kis szerencsére lelne a kínai újévben, keresse fel hsziameni rizsteknős szobrot.

Sárkányok közé keveredett Paris Hilton

A sztár a Los Angeles-i repülőtéren állt meg és pózolt két hatalmas sárkány között. Kelet-Ázsiában a tavaszünnepen összegyűlnek a családok és megajándékozzák egymást. Hilton talán nem tartja az ünnepet, de a feldíszített, kétméteres sárkányok láthatóan nagyon megtetszettek neki. Flo Ridát pedig a tengerpart ihlette meg. A rapper twitterére posztolt egy jó tanácsot: „A boldogság kulcsa, hogy hagyjunk minden helyzetet olyannak, amilyen; ahelyett, hogy azon rágódnánk, milyen lehetne.”

Ki mennyire tartja be az újévi fogadalmait?

Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. De miért mondanak csődöt a legtöbben? És mi a titka azoknak, akiknek tényleg sikerül valóra váltaniuk álmaikat?

Hogyan buliztak a sztárok szilveszterkor?

Véget nem érő BÚÉK kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

Szilveszteri ereszd el a hajam – így buliztak a sztárok

Véget nem érő BÚÉK-kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

Hírességek az újévi fogadalmak sűrűjében

Szembesítettük a hírességeket egy évvel ezelőtti fogadalmukkal. De miért mondanak csődöt a legtöbben? És mi a titka azoknak, akiknek tényleg sikerül valóra váltaniuk álmaikat?

LALI: „Sejk akarok lenni”


szerző:
2016.01.04. 18:00
LALI: „Sejk akarok lenni”

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija mindig a csajokon agyal, ezek után nem meglepő, hogy az újévi fogadalmai is mindig az ellenkező nem körül forognak. Így volt ez tavaly, és így van ez most is.

Sok helyen havazott az év első napján

Hóeséssel kezdődött az év, a Dunántúlon több helyen 1-2 milliméteres hólepelnek örülhettek az emberek. Sokan mentek síelni is. Pénteken nyitott az Eplényi sípálya, ott akár 40-60 centi friss havon lehetett siklani, a hóágyúzásnak köszönhetően. A következő napokban folytatódik a téli idő. Hóesés is várható a hétvégén, főleg délnyugaton.

Rengeteg szemét maradt a bulizók után

Széttört üvegek, tűzijátékdarabok, eldobált szerpentin és műanyag poharak - sok helyen ez maradt az utcákon a szilveszteri bulik után. A fővárosban már hajnalban elkezdték a nagytakarítást. A vidéki szabadtéri koncertek helyszínein is korán bezsákolták a szétdobált szemetet.

Újév alkalmából csobbantak egyet a tóban

Kitűnő újévi hangulatban csobbantak pénteken több százan a hideg vízbe Szigligetnél és Orfűn. Volt, akinek kihívást jelentett a jeges mártózás, más a hangulat miatt ment a hideg vízbe. A résztvevők azt mondták, jövőre sem hagyják ki ezt az élményt. 

Éjfél után 18 perccel született az újév első babája

A győri Németh Noel 3480 gramm és 53 centi, szüleinek ő az első gyereke. Édesanyja december 23-ra volt kiírva. Édesapja azt kérte kisfiától, ha már eddig várt odabent, akkor hozzon a családnak szerencsét, és legyen ő az ország első babája 2016-ban. Mégis meglepődött, hogy bejött a kívánság.

Boldog Új Évet Kívánunk! 2016 a házban!

Hát ennyi volt 2015! Izgalmas, fordulatos év volt, de nem baj, mert szerencsére egy másodpercet sem kell várni a következőre, ugyanis már itt is van 2016!

Elképesztően látványos tűzijáték Sydney-ben

Ausztráliában nagy ünneplések közepette jött az új esztendő.
 

Lássuk, kik és hogyan ünneplik a karácsonyt

Szörföző Mikulás, bőrönddel rohangáló ünneplők, feldíszített banánfa, piros és sárga fehérnemű. Csak néhány érdekesség a nagyvilágból a karácsonyi és szilveszteri szokások közül. Lássuk, hogy ünnepelnek most a nálunk élő olaszok, spanyolok és más nemzetiségűek.

A mentorok Újévi ételei

Ludo, Anthony, Marcus és Nigella versenyzőinek megmutatták, hogy ők milyen menüt készítenének el az Újévre.

Aleska új életet kezdett


szerző:
2015.01.16. 00:10
Aleska új életet kezdett

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja, Aleska két hónapja szakított a barátjával, azóta esténként egyedül hajtja álomra a fejét. Udvarlói akadnak bőven, egyelőre azonban hiába ostromolják a szívét: mint mondja, nagyratörő tervekkel vágott neki az új évnek, és ez most minden idejét leköti.

Matt Passmore Ausztráliában indította az Újévet

A sztárok elképesztő helyeken ünneplik a év utolsó napját., de van, aki jobban szereti otthon tölteni az ünnepet.

Fókusz Plusz 15-01-10


szerző:
2015.01.10. 19:30
Fókusz Plusz 15-01-10

Fókusz Plusz: Melyik évben járunk? - 1436-ot vagy 2015-öt írunk? Hogyan értelmezik az újévet a különböző vallásokban? Sztárokat öltöztetnek - Lady Gaga, Miley Cyrus vagy Christina Aguilera. Magyar divattervezők, akiknek kreálmányait hírességek hordják. De mi a sikerük titka?

Melyik évben járunk?


szerző:
2015.01.10. 19:05
Melyik évben járunk?

1436-ot vagy 2015-öt írunk? Hogyan értelmezik az újévet a különböző vallásokban? És hogyan ünnepelnek a világ különböző pontjain?

1436-ot vagy 2015-öt írunk?

Van ahol szeptemberben, van ahol februárban és akad olyan hely is ahol márciusban ünneplik az újévet. Sőt bizonyos részein a világnak meg sem tartják a szilvesztert. Most annak járunk utána, hogy mit csinálnak a különböző vallású emberek az óév végén. Mit ehetnek Kínában, mit ihatnak Izraelben, hogyan és mit ünnepelhetnek Törökországban.

ÚJÉV: Hogyan kezdjük újra?

Legyen bármilyen vallásunk és éljünk bárhol a világon, egy dologra mindenképp szükségünk van. Hogy időnként megálljunk és elgondolkozzunk azon, mit is tettünk és mit is szeretnénk még tenni az életben.
 

Jesse Metcalfe-t megindította Teréz anya

A Dallas sztárja a napokban megosztott egy Teréz anya idézetet rajongóival, mellyel köszöntötte az új évet.

Újévi fogadalmaikról faggatuk a sztárokat

Sokak szerint csak olyat szabad megfogadni január elején, amit be is tudunk tartani. Hogyisne!

FOGADALOM: A ByTheWay-es fiúk nem csak fogadják, tesznek is a céljaikért

Az X-Faktor felfedezettjei szinte mindent betartottak tavalyi fogadalmaikból, Sziki befejezet az iskolát, Bence megtartotta a súlyát, a csapat pedig - a sok károgás ellenére - egy év után sem oszlott fel, sőt nagyon sikeres évet tudhatnak maguk mögött. Mindhárman azt vallják, szép dolog az újévi fogadalom, de a célokért tenni is kell.

Solti Ádám rátalált az igazira

A Barátok közt sztárja, Solti Ádám igazán nem panaszkodhat a tavalyi évére, ugyanis akkor ismerte meg a szerelmét, Bernadettet. Nem csoda, ha ezek után Ádám az idei évétől is csupa jót vár, de így van ezzel a sorozat többi színésze is, akiket újévi fogadalmaikról faggattunk.

Mi vár ránk 2015-ben?

Megtudtuk mit tartogat számunkra az új esztendő, malacunk is lett, szóba kerültek az adóváltozások, az új útdíjrendszer, s vendégünk volt a ValóVilág7 kiesője, Ádám is. X-Faktorosok az újévi fogadalmakról, Cooky és Südi Iringó pedig a munkába állás nehézségeiről beszélt az ünnepek után.

A malac, az újévi szerencse legfőbb záloga

A legtöbb konyhai babona talán épp a szilveszterhez kötődik. Január 1-én szinte kötelező malacot enni, míg egy nappal korábban, december 31-én épp fordítva van, tehát tilos malacot enni. Megtudtuk, hogy tényleg kitúrja-e a malac a szerencsénket és egyébként mit érdemes tudni egy törpemalacról.

BÚÉK 2015: Sztárok jókívánságai az újévre

Aleska pizsamában, Szabó Ádám fellépés közben, Ilyés Jenifer pedig a konyhájukból, a szilveszteri vacsora készítése közben kívánt boldog új évet a Fókusz nézőinek!

Így köszöntötték az újévet világszerte

Hiába volt hideg, megteltek az utcák ünneplőkkel hazánkban. Hóban twisztelés és vonatozás, diszkófények a házibulikban, petárda és tűzijáték a tereken. A híradó stábjai ott voltak a legnagyobb utcai bulikon. És mutatjuk azt is ,hogyan ünnepeltek Tokiótól New Yorkig.


 

Szoláriumot és szolidaritást mindenkinek az új esztendőre!

Így kívánnak boldog új évet a villalakók!

Előzetes: Kisfiúk az elsők


szerző:
2015.01.01. 15:32
Előzetes: Kisfiúk az elsők

Éjfél után 1 perccel Makón született meg az ország első csecsemője, Rácz Péter Rikárdó. Négy perccel később Budapesten is született egy baba. Mindketten egészségesek, megmutatjuk őket az esti RTL Híradóban.


 

RTL II: Sokba kerülhet a hangoskodás

Szilveszter éjszaka van, az újévet sok helyen házibulikkal köszöntik. A társasházakban élők többsége felkészült arra, hogy ilyenkor akár hajnalig is hangosan szólhat a zene. Érdemes azonban tekintettel lenni a szomszédokra, mert, ha rendőrt hívnak, akkor az akár több tízezer forintjába is kerülhet a hangoskodóknak.


 

A Föld keleti felén már 2015-öt írnak

Új-Zélandon és Ausztráliában látványos tűzijátékokkal köszöntötték az újévet. Közben a New York-i Times Squaren már minden készen áll a bulira, ahova 1 millió embert várnak.


 

Be nem tartott újévi fogadalmak


szerző:
2014.12.31. 18:20
Be nem tartott újévi fogadalmak

Többet mozgunk, lefogyunk vagy abbahagyjuk a dohányzást. Ezek a legnépszerűbb újévi fogadalmak. Az emberek többsége megfogad valamit az újév első perceiben, de megtartani csak nagyon kevesen tudják. A felmérések szerint csak minden ötödik újévi ígéret tart ki a tél végéig.


 

Előzetes: A keleti féltekén már 2015-öt írnak

Új-Zélandon és Ausztráliában látványos tűzijátékokkal köszöntötték az új évet. 6-kor az RTL Híradóban, elmondjuk azt is, melyek a legnépszerűbb fogadalmak.


 

Reggeli 11-01-03


szerző:
2011.01.03. 09:05
Reggeli 11-01-03

Reggeli: Az új év első Reggelijében szó esett az ünnepek utáni ideális fogyókúráról, a szerencsehozó praktikákról és természetesen a fogadalmakról is.

Rajtunk a sor! - Évindító show

Rajtunk a sor! - Évindító show: Hazai sztárokkal, többek között az X-Faktor valamint a Csillag születik felfedezettjeivel köszöntjük az Újévet. Január elsejével az ország életében is fontos időszak kezdődik: 6 hónapon keresztül Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke.

Olcsó pezsgőnek híg a leve


szerző:
2009.12.30. 09:50
Olcsó pezsgőnek híg a leve

Olcsó és gyenge minőségű importpezsgővel csalogatják a nagy áruházláncok a vevőket az ünnepekkor- írja a Magyar Nemzet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való