KERESÉS search-close

Ónodi János

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ónodi János"

Gáspár Laci megjósolta Ónodi Jani és Jáger Kinga kiesését?

A harmadik élő show-ban is két versenyzőtől búcsúzott az X-Faktor, így Jáger Kinga és Ónodi János számára véget ért a verseny. Nem titok, hogy az énekesek már a Tábor óta szoros kapcsolatot ápolnak, most pedig úgy érzik, ha már így alakult, jobb, hogy együtt estek ki, így pontosan átérzik a másik fájdalmát, és tudják támogatni egymást.

Gáspár Laci versenyzői egymás ellen párbajoztak

Gáspár Laci a harmadik élő show-ban átélte a mentorok rémálmát, ugyanis Fejes Szandra és Ónodi János párbajoztak egymás ellen. Végül a mentorok döntése alapján Ónodi János számára véget ért a verseny, Gáspár Laci pedig elmondta, milyen érzések kavarognak most benne. 

Ónodi János a verseny minden percét megakarja élni

Az énekes elhatározta, bebizonyítja a mentoroknak, hogy ő igazi partiarc, akivel tényleg nagyon jó együtt bulizni, főleg most, hogy kezd kinyílni és belerázódni a pörgésbe! Jani reméli, hogy az előadásával eléri, hogy a közönség úgy érezze, mintha egy koncerten lennének.

Puskás Peti Ónodi Jánosnak:

A mentorok szerint Ónodi Jánoshoz egyáltalán nem passzolt a dal, amit elénekelt. Tóth Gabi szerint olyan volt a produkció, mintha a haverjai unszolták volna a fiút, hogy menjen bulizni, de valójában semmi kedve ott lenni.

Ónodi János: Stitches (Shawn Mendes)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

Ónodi János:

Gáspár Laci egészen szokatlan módszerekkel próbálta meg mentoráltja önbizalmát növelni, már csak az a kérdés, hogy mennyire járt sikerrel a tréning!

Az emberek szeretete hatalmas löketet ad Ónodi Jánosnak

Ónodi János nem tudta, hogy mi fog rá várni a közönségtalálkozón, de a rengeteg ember és a felé irányuló szeretet nagyot dob az önbizalmán és a magabiztosságán.

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

 Tóth Gabi Ónodi Jánosnak:

ByeAlexnek tetszett, hogy a mélyebb tartományokkal is foglalkoztak. Peti és Gabi viszont felemás érzésekkel fogadták a produkcióját. Egy kicsit magának énekelt, nem engedte be őket a dal közben. Azzal Laci is egyetértett, hogy János még nem igazán merte elhinni, hogy itt van a  műsorban.

Ónodi János: I Won't Give Up (Jason Mraz)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

Ónodi János:

Jani anyukája a mai napig nehezen engedi el a fiát, hiszen az ő szemében örökké az ő pici fia marad. Az X-Faktor azonban egy kihagyhatatlan kaland volt, Jani pedig imádja, hogy végre megtalálta a helyét és itt lehet a műsorban.

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

MentorKvíz: Kiderült, a 25 év felettiek mennyit tudnak Gáspár Laciról!

Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ónodi János, Brantner László, Horváth Colette, és Sárosi Anissza is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

MentorKvíz: Te mennyit tudsz Gáspár Laciról?

Fejes Szandra, Balogh Eszter, Ónodi János, Brantner László, Horváth Colette, és Sárosi Anissza is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Gáspár Laci csúnya tréfát űzött az énekesekkel?

Eszter, Szandra és János jutott tovább az élő show-ba Gáspár Laci döntése alapján. Az énekesek elárulták, hogyan élték meg a nagy pillanatot.

Mit jelent a zene Gáspár Laci, Caramel és a 25 év felettiek számára?

Az énekesek és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Ónodi János


szerző:
2016.10.29. 20:52
Ónodi János

Az énekes a válogatón Rebecca Ferguson dalával jutott tovább a Táborba, ahol a csoportos feladata után egyéni produkciójával is meggyőzte a mentorokat. A Mentor Házban pedig a Stay With Me című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Gáspár Laci döntött: Ónodi Jánosnak segít áttörni a falat!

Gáspár Laci már a válogató óta hitt Ónodi Jánosban, viszont a fordulók alatt nem tudta építeni magát. Brantner Lászlónak nemcsak a hangja nagy, de a szíve is, ez mégis kevésnek bizonyult, ugyanis Gáspár Laci úgy döntött, Ónodi Jánost viszi magával az élő show-ba!

János szerint mindenki megérdemelte volna a továbbjutást

Végig azt érezte, hogy mentora és Caramel is barátságosan tekintett rá, és hogy ők is nagyon akarják, hogy jól sikerüljön a produkciója. 

Ónodi János: Stay With Me (Sam Smith)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz érkezett. Íme Ónodi János produkciója!

Ónodi János mentora elbizonytalanodott a fiút hallva

Ónodi János nagyon meg volt elégedve a teljesítményével, és bár Caramelnek és Gáspár Lacinak is nagyon tetszett a fiú produkciója, a mentor elbizonytalanodott: vajon képes lesz kihozni belőle azt a pluszt, amire szükség van ehhez a versenyhez?

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

 

Ónodi János: „Ez a három perc az életemet jelenti”

Ónodi Jánosra nyugtatólag hatott Caramel jelenléte. A fiú jól érezte magát a produkció közben, és az összes energiáját belerakta a dalba.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Ónodi János nem tudott igazán örülni a továbbjutásnak

Az X-Faktor összekovácsolta a versenyzőket. János és Patrícia között barátság alakult ki, ám az élet úgy hozta, hogy a lánynak át kellett adnia székét, hogy a fiú leülhessen...

Baranyi Hanna, Berki Szofi, Bodnár Kinga, Ónodi János: Könnyek az esőben (Janicsák Veca)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme Baranyi Hanna, Berki Szofi, Bodnár Kinga, Ónodi János produkciója!

Ónodi János: Glitter&Gold (Rebecca Ferguson)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Ónodi János produkciója!

Hatalmas IGENek az X-Faktor utolsó válogatóján

Sorbán Fanni, Ónódi János, Brantner László, és a Társadalomshop is lehengerelte a mentorokat. A fiatal lány bolondos volt, Jánosnak pedig sok munkája lesz még Laci szerint, ugyanis a mentor úgy véli, videó klippek várnak a fiúra a jövőben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való