KERESÉS search-close

Életem első

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Életem első"

Ilyen volt Fördős Zé első cikis randija

Az első, tini-randik sosem sikerülhetnek jól. Kínosak, nem tudjuk, mit mondjunk egymásnak, miközben végig ugyanarra gondolunk. Zé ezt még egy hervadt virággal is megfejelte.

Kíváncsi vagy miért lett paca Papp Gergő első tetkójából?

Vajon mi lehetett Gergő első tetoválása? Az biztos, hogy az évek alatt egy kicsit megváltozott... de nem ez az egyetlen rajz a testén, hiszen összesen háromszor varrták ki.

Aranyosi Péter nem emlékszik az első fellépéseire

A humorista rengetegszer bizonyított már a színpadon, szállnak a poénok és nevetnek az emberek, de milyen lehetett az első fellépése? Fogalma sincs!

Józan Laci első kutya-élménye nem végződött túl jól

Laciéknak 5-6 éves korában volt egy kiskutyusuk, akivel imádták egymást. Azonban történt egy balszerencsés fordulat, ami miatt a színész kórházban kötött ki. Persze, hiába a rossz élmény, ő azóta is  egy igazi kutyás.

Ki vette le a lábáról Seprenyi Lacit az első BK forgatásán?

Laci lassan már öt éve alakítja Bartha Krisztiánt a sorozatban, mégis a mai napig emlékszi első jelenetére, és annak legemlékezetesebb emberére. Megtippelitek ki lehetett az?

Lakatos Márk már az oviban is igazán vagány volt!

Mi lehetett Márk legelső őrültsége életében? Egészen az óvodáig szaladt vissza: kitalálta kicsiként, hogy csak azért is menyasszonynak akar öltözni farsangon! Meg is tette!

Így nem ment el Wossala Rozina élete első fesztiváljára!

Rozina már nagyon vágyott volna egy igazi fesztiválozásra, egy gond volt csupán: anyukája közbeszólt. Nem mehetett ki bulizni... vajon mikor jött el az első igazi lehetősége?

Kovács Dóri anyukája szerezte meg lánya első állását

Ha egy anyuka elhatározza, hogy csemetéje ízlelje meg a munkát, akkor nincs más választás. Így volt ezzel Dóri is, akit édesanyja még Velencére is elköltöztetett emiatt.

Solti Ádám a mai napig izgul a felvételek előtt

Ugyan Solti Ádámot ma már nap mint nap láthatjuk a Barátok köztben, ő is elkezdte valahol. Vajon mennyire izgult akkor és hogyan áll most a fellépéseihez?

Czutor Zoli mérgében írta első dalszövegét

A Belmondo énekese 13 évesen írta meg első dalát, amit egy beteljesületlen szerelem ihletett. Egy nála fiatalabb lány elutasította ugyan, de Zoli inkább egy dühös dalban megmondta neki a magáét.

Görgényi Fruzsina minden pénzét erre költené…

Az első munkahely mindig meghatározó és természetesen az első fizetés is. Szerintetek Fruzsina hova szaladt először, amikor megkapta élete első fizuját?

Ilyen volt Pribelszki Norbi első nagy szerelme!

Rengeteg élmény, érzelem és természetesen tanulság bújik meg minden kapcsolatban, így volt ez Norbi első szerelmével is. De vajon mit tanult belőle? Elmesélte!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való