KERESÉS search-close

Édes Otthon

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Édes Otthon"

Hatalmas meglepetés érte az RTL Klub egyik műsorvezetőjét!

A lánybúcsú igazán különleges esemény minden menyasszony életébe. Ám arra Molnár Andi sem számított, hogy barátnői ilyen fantasztikus ajándékkal lepik meg!

Két keréken érkezik a lagziba!

Júniusban összeházasodik szerelmével Molnár Andi, de az esküvő részletei még nem biztosak. Az Édes otthon műsorvezetője az utolsó pillanatra hagyta a szervezést párjával. Bár esküvői ruhát még nem választott és a helyszín is csak nem rég lett végleges, egy dologban biztosak: biciklin fognak begurulni a buliba.

Bulizó fiatalok pénzén újítanak fel lakásokat

Az a csomó fiatal, aki egy este elment bulizni Budapesten az A38 Hajóra, jó eséllyel nem is tudta, hogy egy anyán es a gyerekein segítenek. A sok pénz, ami összejött aznap este, arra szolgál, hogy a család a lakást élhetővé tegye. Az ötlet a Budapest Bike Maffia nevű szervezettől jön, amely jórészt bringás futárokból áll, és akik folyamatosan jótékonykodnak. A Sweet Home, vagyis az Édes Otthon a legújabb projektjük. Serdült Szilvia riportja.

Squashhal lazít!


szerző:
2017.03.28. 17:58
 Squashhal lazít!

Molnár Andi műsorvezető szerepben tért vissza a képernyőre - hétvégenként az Édes Otthon című műsorban láthatjuk. Azt már korábban is láthattuk Instagram-posztjaiból, hogy szívesen jár konditerembe, de most az is kiderült, hogy az ütő is jól áll a kezében.

Hét új hétvégi magazinműsor érkezik tavasszal az RTL Klubra

Az RTL Magyarország 2016-ban nyílt pályázatot írt ki új, hétvégi szponzorfinanszírozott magazinműsorok gyártására. A pályázat célja az volt, hogy a főműsoridőn kívül is magas színvonalú, korszerű és érdekes tartalmakat sugározhasson az RTL Klub. Ennek eredményeként januártól már számos új műsort került képernyőre, a tavasz folyamán pedig a sikeres pályázó produkciók közül további hét új produkció is bekerül a piacvezető kereskedelmi csatorna hétvégi műsorkínálatába.

Édes Otthon


szerző:
2016.11.02. 11:25
Édes Otthon

Az Édes Otthon, az RTL Klub otthon magazinja arra vállalkozik, hogy segítse, tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni otthonukat, hogy az igazi Édes Otthon legyen! 

Molnár Andi újra műsorvezetői szerepben!

Október 30-án debütál Molnár Andi új műsora az RTL Klubon! Ha szereted szépítgetni az otthonodat, épp egy lakásfelújítás kellős közepén vagy, érdekel minden, ami az ingatlanokkal kapcsolatos, és kedveled Molnár Andit, az Édes Otthon neked szól!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való