KERESÉS search-close

ÉNBP

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ÉNBP"

Éjjel-Nappal Budapest az RTL+on!


szerző:
2018.05.30. 16:39
Éjjel-Nappal Budapest az RTL+on!

Éjjel-Nappal Budapest minden hétköznap késő este az RTL+ műsorán!

Éjjel-Nappal Budapest


szerző:
2018.05.30. 14:02
Alexa búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől

Négy év után búcsúzik Alexa az Éjjel-Nappal Budapesttől. A sorozat egyik legcsinosabb szereplője zenei karrierjére szeretne jobban koncentrálni, de a képernyőről nem tűnik el teljesen.

ALEXA:

Kevesen gondolnák, hogy Alexának először nehezen ment a beilleszkedés az Éjjel-Nappal Budapestbe, persze a lány azóta már mindenkit megszeretet és igaz barátokat is szerzett az évek alatt. A Fókusz riportere Bécyt és Gábort faggatta arról, hogy nekik miért fog hiányozni Alexa.

Alig várják a síszezont magyar sztárok!

Mindjárt itt a tél, jön a Mikulás, a Jézuska, de ami sokaknak -például Béres Alexandranak és az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak- talán még ennél is fontosabb: jön a síszezon!

Rengeteg pénzt nyert az ÉNB sztárja!

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője az összes megtakarított pénzét szerencsejátékba fektette, de Fortuna kegyes volt hozzá, és megsokszorozta vagyonát!

Fókusz 2015-11-27


szerző:
2015.11.27. 18:55
Fókusz 2015-11-27

Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

Fókusz 2015-11-24


szerző:
2015.11.24. 18:55
Fókusz 2015-11-24

A bécsi karácsonyi vásár is a terroristák célpontja lehet? Európa terrorkészültségben, Brüsszelben még mindig a legmagasabb fokú a készültség, de miért pont Belgiumban tervelték ki a merényleteket? Fördős Z tesztelte, hogyan főznek azok a bombázók, akiket eddig csak magassarkúban láttunk! Mellrák-kampányban szerepelnek az ÉNBP szereplői. Felkerestük a Keresem a családom egyik múlt heti „főszereplőjét”.

Fókusz 2015-11-05


szerző:
2015.11.05. 17:25
Fókusz 2015-11-05

Felvették a balesetet - Megtaláltuk a videósokat, és szakértővel elemeztük, hogy tört össze a luxusautó, és hódít Palik László kommentárjával az új változat. Ki a legszexibb? - Sok ezren szavaztak az Éjjel-Nappal Budapest jóképű szereplőire, megmutatjuk, Önök szerint ki a legjobb pasi! A Bond-titok - Újra színen a 007-es ügynök. Mi a véleményük a magyar hírességeknek James Bondról?

Reflektor 2015-11-04


szerző:
2015.11.05. 01:00
Reflektor 2015-11-04

Ahogy a Hungary’s Got Talent zsűritagjainak, a műsorvezetőknek is megvan az a lehetőségük, hogy az aranygombbal bejutassanak valakit az élő show-ba, akik már éltek is ezzel a jogukkal. Így jutott tovább a sajátos angolkiejtéssel rendelkező Füry Ferenc, aki reményei szerint meg sem áll a döntőig. Alexa újabb nagy dobásra készül. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja már a következő dalán dolgozik, a felkészülésben barátnője, Karola van a segítségére.

Reflektor 2015-10-27


szerző:
2015.10.28. 01:55
Reflektor 2015-10-27

Cápák közé merült az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Az Éjjel-nappal Budapest sztárjától, Joe-tól megszokhattuk, hogy mindig minden buliban benne van, és hogy ő igazán nem az a típus, aki a saját árnyékától is megijedne. A napokban mégis olyan tettre vállalkozott, amit még belőle sem néztünk volna ki. Heteken belül megszületik Oláh Gergő kisfia. A 2012-es X-Faktor győztese és felesége, Niki már alig várja, hogy megszülessen Karla és Dennis kistestvére. A nagy napra persze már nem kell sokat várni, a harmadik Oláh-bébi ugyanis novemberben érkezik. 

Fókusz 2015-10-13


szerző:
2015.10.13. 17:25

Reflektor 2015-09-30


szerző:
2015.10.01. 00:40

Fókusz 2015-09-30


szerző:
2015.09.30. 17:25

Reflektor 2015-09-28


szerző:
2015.09.29. 01:10
Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-18

Reggel jelentkezik Alexa zaklatója, mert találkozni akar vele. Bécy meg akarja védeni a lányt. A zaklató észreveszi, hogy Alexa nem egyedül érkezik a megbeszélt helyre, ezért fenyegető SMS-t ír, amiben megjegyzi, hogy csalódott, de annál jobban örül a későbbi fellépésnek a klubban. Bécy és a többi lakó megígéri Alexának, hogy vigyáznak rá. Lali, Marci, Joe és Gábor megérkeznek Bécsbe, és örülnek a szabadságuknak. Lali rögtön kihirdeti a pasis kiruccanás szabályait, nincs mobil és érvényes a tesó-szabály: a csajok tabuk. A Práterben, a Madame Tussaud Múzeum előtt, megfogja egy nő melleit, akit viaszbábúnak néz. A srácok a hotelbe megérkezve rájönnek, hogy egy szobával kevesebbet foglaltak. Milán apja, Balázs még mindig a lakóhajón él. Egy veszekedés odáig fajul, hogy Milán azt követeli Balázstól, hogy hagyja el a lakóhajót. Balázs azzal zsarolja Milánt, hogy nem engedi el neki a tartozását. Milánnak nincs más választása, mint meggyőzni az anyját, hogy fogadja vissza Balázst.

Éjjel-Nappal Budapest 2015-09-17

Alexa sokkot kap, amikor szerelmeslevele érkezik a zaklatójától. Dühösen elhatározza, hogy kérdőre vonja Mátét, Bécy és Szúnyog elkísérik. Amikor megérkeznek hozzá, egy családi születésnap kellős közepébe csöppennek bele, és Alexa Máté kislányára tekintettel habozik, kérdőre vonja-e most Mátét. Amikor Marci közli Evelinnel, hogy a fiúkkal elutazik Burgenlandba, a lány féltékeny lesz. Marci meg tudja nyugtatni, de amikor nem sokkal rá a fiúk elmennek golfcuccokat vásárolni, hirtelen Evelin is felbukkan és kijelenti, hogy ő is velük tart. Marci megszeppenten bevallja, hogy igazából egy fiús utat szeretnének. Balázs elhívja a srácokat bevásárolni, hogy egy fiatalosabb imázst alakítson ki magának. A shoppingolás közben azonban Milán és Karesz összevesznek, mert Karesznek szúrja a szemét, hogy Milán mennyire próbál bevágódni az apjánál, holott az Drexet sokkal jobban díjazza. Később Milán kénytelen belátni, Karesznek igaza volt.

Fókusz 15-08-12


szerző:
2015.08.12. 19:25
Fókusz 15-08-12

Fókusz: Vége mindennek! - Ezt mondja a férfi, aki egyszerre vesztette el feleségét és imádott kislányát a majosházi motorbalesetben. Vágyaink és álmaink - Mire vágyik a férfi és mire a nő? És mi alapján választunk párt magunknak a városban és vidéken? Magassági rekord - Bence 5300 méter magasságban sétált át két tibeti hegycsúcs között. De mit élt át, miközben világrekordot döntött?

Marciék nyaralása kudarcba fullad

Reggel Marci és Evelin nem tudják úgy tölteni a napjukat, ahogy szeretnék, és váratlanul úgy döntenek, hogy elutaznak, és együtt töltenek egy romantikus estét.

Lali átveszi a Burger Reaktor vezetését

Mikor ma sem Regina sem Félix nem tud elmenni dolgozni a Burger reaktorba, Lali spontán felajánlja, hogy szívesen helyettesíti őket.

Velünk történt


szerző:
2015.06.29. 11:45
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Krisztián beleesett Alexába?

Krisztián nem bírja visszafogni magát Alexa félmeztelen látványától, és bevallja neki, hogy nagyon vonzónak találja Alexát.

Drex visszahódítja Miri szívét

Miközben Gábor és Franciska lefekszenek egymással, Drex lenyűgözi Mirit, és a lány megbocsát neki.

Reflektor 15-05-27


szerző:
2015.05.28. 01:00
Reflektor 15-05-27

Reflektor: Joe nem könyörült ellenfelén. Mautner Zsófival a Gourmet fesztiválon jártunk.

Fókusz 15-05-27


szerző:
2015.05.27. 18:00
Fókusz 15-05-27

Fókusz: Damu vallomása - Kiket okol börtönbüntetéséért? Damu Roland tragikus gyerekkoráról is mesél. Harcosok klubja - Ripityára verte ellenfelét. Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja élete első thai boksz meccsén bizonyított. Szinglik, figyelem! – Jelentkezzen, aki szerelmes akar lenni! Utcára vonultunk Istenes Bencével.

Joe edzést tart Barbinak

Barbinak sikerül meggyőznie Joe-t, hogy foglalkozzon vele, és akaratlanul is megint közelebb kerülnek egymáshoz.

Barbi és Joe újra közelebb kerülnek egymáshoz

Miközben Gábor szemet vet Gazsó barátnőjére, Barbi újra felkeresi Joe-t.

Gábor szemet vet Franciskára

Lali csalódottan veszi tudomásul, hogy Gábor szemet vetett Franciskára.

Miri szakít Drexszel

Karesz megtalálja Drex noteszét, eléggé meglepődik, mert felfedezi, hogy Drexnek számtalan szexuális kalandja volt, melyeket jegyekkel osztályoz, Karesz pedig bátran felhasználja ezeket Drex ellen.

Zsófi túlságosan élvezi új munkáját

Zsófi, túllépve saját határait, meghallgatásra megy Karola ügynökségéhez és a kezdeti nehézségek után felveszik,és meglepődik, mert Kornél az első vendége.

Evelin párbajra hívja Marcit

Egy kardpárbaj közben Marci és Evelin véletlenül belezuhannak a medencébe, és közelebb kerülnek egymáshoz.

Fény derül Drex titkára

Milán döbbenten fedezi fel Drex noteszének titkát, és bár kiakad Drexre, végül beleegyezik, hogy nem árulja el Karesznek és Mirinek.

Bécy megnyílik Evelinnek

Evelin szeretné jobban megismerni Bécyt, így este együtt mennek a klubba.

Regina büfébuszt vásárol?

Regi váratlanul ajánlatot kap, hogy kedvezményesen megvehet egy király büfébuszt.

Evelin megbocsát apjának

Bécy őszintén bocsánatot kér Evelintől, és azt ajánlja az apjának, hogy fussanak neki még egyszer.
 

Evelint elgázolja egy autó

Bécy kidobja Evelint a házából, és a lányt elüti egy autó.

Barbi képtelen elengedni a múltat

Joe ráébreszti Barbit, hogy butaságot csinál azzal, hogy pont ugyanolyan esküvőt akar, mint az övéké.

Gréti miatt Kareszék lekésik az interjút

Egy rádió interjúra hívja Kareszt és Milánt, de mivel Gréti eltűnik, a fiúk elkésnek.

Jövő héten kiderül, hogyan alakul Evelin és Bécy kapcsolata...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Zsófi kezéből kicsúszott az irányítás

Miközben Zsófi kezd belefáradni a hazugságaiba, Drexék elintézik, hogy a Belmondo a hajón koncertezzen.

Regina elárulja Zsófit

Amikor Félix felbukkan Reginánál, a lány elmondja neki, hogy látta, hogy Zsófi egy másik férfival ebédelt.

Evelin látni sem akarja apját

Marci haza akarja vinni a bedrogozott Evelint, de mikor Bécy is beállít, a lány elmenekül.

Ez itt a kamu bár...

Ez itt a kamu bár, nálunk nagy buli vár...

Lali ihletet kapott


szerző:
2015.05.13. 21:30
Lali ihletet kapott

Lali reggel nagy büszkén bemutatja a lakótársainak az első szárnypróbálgatásait az írás terén, de azok döbbenten fogadják az eredményt.

Lali híres bestseller író akar lenni

Lali nagyképűen fogad Kristóffal, hogy sikerülni fog neki kiadni a saját könyvét.

Zsófi hazudozik Félixnek

Félix kezdi sejteni, hogy Zsófi valamit titkol előle.

Erik bevallja titkát Barbinak

Mielőtt Erik és Barbi összekötik az életüket, Erik fontosnak tartja, hogy őszinték legyenek egymással.

Evelin bedrogozva összeesik a klubban

Amikor Evelin bedrogozva összeesik a klubban, Marci az, aki összeszedi és hazaviszi magával.

Marci ágyba bújik Evelinnel

Erik megsérül az építkezésen és kórházba kerül, Evelin pedig összeesik a klubban, és Marci ágyában köt ki.

Zsófit bajba keveri az új munkája

Zsófi elszúrja első próba randiját.

Barbi kórházba juttatja Eriket

Barbi a felújítás során véletlenül annyira megsebezi Eriket, hogy kórházba kell mennie.

Bécy képtelen megbízni Evelinben

Amíg Karesz, Milán és Drex békét kötnek, Evelin betör a klubba és Bécyt maga ellen fordítja.

Zsófi megfenyegeti Karolát

Zsófinak sikerül a randi ügynökséggel megzsarolnia Karolát, és így kénytelen bejuttatni Zsófit is.

Karesz és Drex kibékülnek

Drex beállít a Children of Distance-szel a hajóra, és kibékül a fiúkkal, ami nagyon nem tetszik Somának.

Evelinék betörnek a klubba

Evelin nekivág a városnak a barátaival, Lizával és Zsolttal, és hatalmas illegál partyt csapnak a klubban.

Jövő héten kiderül, mi lesz Evelin és Marci kapcsolatával...

Alig várod, hogy újra hétfő este legyen, és kezdődjön az Éjjel-Nappal Budapest? Érdekel, hogy mi történik kedvenceiddel? Lapozz lejjebb, és olvasd el a következő részek tartalmát!

Reflektor 15-05-06


szerző:
2015.05.07. 01:00
Reflektor 15-05-06

Reflektor: Kareszék hajóján lép fel a Children of Distance. Molnár Anikó stand uposként járja az országot.

Karesz keresztbe tesz Drexnek

Zsófi rapid randira viszi Dávidot, de rosszul sül el. Közben Maja bosszút áll Kristófon, Karesz és Milán pedig kitolnak Drexszel.

Maja kirúgatja Kristófot?

Timi és Maja bepanaszolják Kristófot a munkahelyén,így a főnöke elküldi a bárból.

Dávid rapid randija rosszul végződik

Zsófi egy rapid randin próbál barátnőt szerezni Dávidnak, de végül kikosarazzák.

Milánék fellépőt cserélnek

Karesz célja, hogy kiüssék a nyeregből a konkurenciát, Milánnal együtt sikerül elhitetniük a srácokkal, hogy Karesz Drex. Egy kamikáze akcióval sikerül őket lakóhajóra vinniük.

Joe segít Eriknek bevásárolni a lakásba

Joe és Erik barátsága, vagy Joe és Barbi szerelme az erősebb?

Joe úgy dönt, kilép Barbi életéből

Miközben Karesz és Milán megpróbálja Drex ötleteit ellopni, Joe belátja, hogy el kell engednie Barbit, Alexa pedig hála Krisztiánnak, megfeledkezik a gondokról.

Alexa egy boxklubban vezeti le a feszültségét

Krisztián elviszi Alexát egy boxklubba, hogy ott vezesse le a feszkót, ne pedig tetováltatással.

Karesz csótányfutamot rendez a hajón

Karesz be akarja bizonyítani, hogy Drex nélkül is szuper parti-ötletei vannak.

Ildikó nem akarja Joe-t Barbi közelében látni

Miközben Alexa megpróbálja kibékíteni Evelint és Bécyt, Karesz csótány-futóversenyt rendez a hajón, ami katasztrófális véget ér. Ildikó kezébe veszi az irányítást, és száműzi Joe-t Barbi életéből.

Tamás és Lali összeverekednek Heni miatt

Heni váratlanul megjelenik az albérletben, és elhívja Lalit a születésnapjára, ahol Lali és Tomi egymásnak esnek.

Drex csődöt mond vezetőként

Karesz, Milán és Drex mindent nyitva és romokban találnak, ráadásul a bevétel is eltűnt.

Erik házat vesz Barbinak

Barbi azt hiszi, hogy Erik szakítani akar vele, de legnagyobb meglepetésére vesz neki egy házat!

Karola kimenti Marcit a csávából

Karola mindent elítéz Marci helyett, mégsem ő vágódik be az új főnöknél.

Karola besokall, és kidobja Zsófit

Zsófi kiakad és éppen Karola fontos vázlataira önti az italát, mire Karola kihajítja őt a lakásból.

Zsófi ellopja Dávid kulcsait, és besurran lakásába

Miközben Bécy a nagymamát és az unokát egymás elől dugdossa, Joe, Gábor és Lali megleckéztetik rosszakarójukat.

Rajongók ostromolták az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit

A nemrégiben kétéves születésnapját ünneplő sorozat fanatikus nézői a hévégén együtt bulizhattak a szereplőkkel, ahol nem voltak restek kérdezni sem. Így többek között az is kiderül, hogy királynak születni kell, vagy időben el kell kezdeni gyakorolni… legalábbis Béci szerint.

Stílustanácsok az ÉNBP sztárjaitól!

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija és Dorinája éppen tavaszi alapdarabokra vadászik egy divattanácsadó segítségével. Lássuk, mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat a gardróbunkból! Ásványi Eszter riportja.

Nyakunkon a tavasz! De mit viseljünk?

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija és Dorinája éppen tavaszi alapdarabokra vadászik egy divattanácsadó segítségével. Elkísértük őket, hogy tudjuk, mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat a gardróbunkból! Ásványi Eszter riportja.

FÉRFIDIVAT: Felöltöztettük ÉNBP Marcit és ÉNBP Kristófot

A fiúk stylist segítségével öltöztek fel, hogy megmutassák Önöknek, mi az, ami idén igazán trendi és hordható!

MILÁN & KARESZ: Hajóra fel!


szerző:
2014.12.13. 15:00
MILÁN & KARESZ: Hajóra fel!

A srácok jóvoltából körbenézhetünk a hajón, ahogy azt eddig még sosem tehettünk. Na meg persze az idegenvezetés sem marad el.

HERMAN PÉTER: „Minden szereplő önazonos”

Herman Péter, az Éjjel-Nappal Budapest kreatív producere elárulja, mi is a helyzet a forgatókönyvvel, és mi alapján válogatják a műsorban játszó színészeket.

Bundaőrület: Az Éjjel-Nappal sztárjai tesztelték a tél slágerét

Van, aki a színéért, van, aki a fazonjáért, van, aki a hideg miatt, és van, aki egyszerűen csak azért hordja, mert menő. Az biztos, hogy nagyon sok nő ruhatárában megtalálható a bunda, vagy ha nem, ideje beszerezni, mert nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz most télen a divat.
 

TRENDI: ÉNBP Lali és Dorina tesztelték a téli divatot

Lali nagy állatvédő, így nála csak a műszőrme jöhet szóba. Viszont abból mindenféle, bunda, sapka, csizma. A lényeg, hogy sok legyen. Hiszen a sok az mindig több!

ÉNBP Alexa sosem volt teljesen megelégedve magával

Alexa a mai napig, ha belenéz a tükörbe nem látja magát tökéletesnek, ezért mindent megtesz, hogy jobban nézzen ki. Videónkban elmesélte, keményen edz és szigorú diétát tart, hogy elérhesse az ideális alakot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való