KERESÉS search-close

ÉNB Szofi

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ÉNB Szofi"

Exkluzív jelenet az esti VV9 vs. ÉNB bokszgáláról!

Kapcsolj 22 órakor az RTLII-re, ha kíváncsi vagy a villalakók és az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak összecsapására!

Less be a kulisszák mögé! Így készülnek az ÉNB sztárjai a bokszgálára!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai kőkeményen készülnek a bokszmérkőzésre! Ide kattintva megtudhatod, mit szólnak mindehhez a villalakók!

A Reggeli stúdiójában edzettek a VV9-ÉNB sztárboxra

Joe megpróbálta megtanítani Peller Annát boxolni, ami a műsorvezető szerint nem sikerült, de az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai harcias amazonok, lesz mitől félni az ellenfeleknek.

Lili: „Egy selejt vagyok”

Mesi megpróbálta felvidítani Lilit. Evelin meglepetéssel készült Rolandnak. Gábort kidobták a lakásából.

Tamara: „Vérzik a szívem”

Tamara nagy reményekkel fogadta el a csábító állásajánlatot, de mikor színt kellett vallania Szofinak, a legutolsó pillanatban meggondolta magát.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Takarodjál ki innen!”

Joe befogadta Renit. Bence és Marci összetűzésbe került. Tamara igent mondott a hirtelen érkező, csábító állásajánlatra.

Újabb ÉNB páros szabadult meg a ruháitól

Két fiatal Éjjel-Nappal Budapest szereplő is megszabadult a ruháitól: ezen a héten Bécy lánya, Evelin és Teo fia, Marci pózolt Nánási Pál kamerája előtt. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogy sikerült ÉNB Bori, Tomi és Szofi fotózása? Akkor ezt ITT tudod megnézni!

 

Szexi fotózást vállalt be az ÉNB szerelmespárja

Újabb szexi páros vetkőzött Nánási Pál kamerája előtt, ezúttal az Éjjel-Nappal Budapest szerelmespárja, Szofi és Tamás szabadult meg a ruháitól. Egyikük sem az a vetkőzős típus, ettől függetlenül kiválóan megoldották a feladatot.

ÉNB Szofi és Tomi a kamerák kereszttüzében

Szofinak nem kellett különösebben készülnie erre a fotózásra, hiszen nemrég esett át egy sikeres diétán, csak tartania kellett a formáját. Tamás, akárcsak az Éjjel-Nappalos fiúk többsége, kiváló fizikai állapotban van.

Kis Szofi


szerző:
2018.05.03. 16:53
Kis Szofi

Szofi talpraesett, magabiztos, kissé önző lány, aki Szegedről költözött a fővárosba, hogy kipróbálja a nagyvárosi életet. Vállalkozásba kezd, és két barátjával egy fodrászüzlet üzemeltetésében találja meg a szakmai kihívásokat. Budapest azonban nem csak a munkában hoz sikereket Szofi életébe, de a szerelem is hamar rátalál a kedves, csöndes Tamás személyében. Viharosan kezdődő szerelmüket nemrég egy csodálatos esküvő keretében tették hivatalossá. Szofi boldogságára úgy tűnik, semmi nem vethet árnyékot, de bátyja Teó még mindig tartogat meglepetéseket...

Következő rész (2017. október 18.)

Szofihoz meglepetés vendég érkezik, Joe forró kalandba keveredik,  Zoé és Dani peig közelebb kerülnek egymáshoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való