KERESÉS search-close

ÉNB Barbi

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ÉNB Barbi"

ÉNB Barbi Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Pont egy évvel ezelőtt egy újabb főszereplő búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja volt csapatnak, most mégis úgy döntött, kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

Az Éjjel-Nappal Budapest Barbija boldog anyuka!

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábja látogatást tett az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbijánál, akiről kiderült, hogy a való életben immáron anyukaként kell helytállnia. Barbi nagyon büszke volt rá, hogy harmincéves kora előtt teherbe esett, és azt is elmesélte, hogy kislányt hord a szíve alatt, amivel teljes a boldogság. A kicsi neve már akkor megvolt, de azt még saját édesanyjának sem árulta el, hogy meglepetés legyen mindenki számára.

ÉNB Barbi megmutatta kisbabáját

Megszületett az Éjjel-Nappal Budapest Barbijának kislánya. Lilien két hónapos, és anyukája most először mutatja meg őt a nyilvánosságnak. A csupa mosoly kislány 2500 grammal és 49 cm-rel született.

Fókusz 2017-11-16


szerző:
2017.11.16. 17:20
ÉNB Barbi:

Gyerekkori álma volt, hogy fiatalon szüljön. Boldog, kiegyensúlyozott édesanyja, aki nem tagadja, hogy az elején azért ő is kicsit túlizgulta a szerepét.

Tragédiák sorozatával kellett megküzdenie ÉNB Emesének

Két éve annak, hogy egy új színfolt tűnt fel az albérletben, aki akkor már több mint egy hónapja gazdagította az Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudtak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őrzött a fiatal lány, amit a Fókusz kiderített.

Megmutatta csodaszép kisbabáját az ÉNB egykori sztárja

Csákány Mónika szeptember 10-én hozta világra kislányát…

Megszületett ÉNB Barbi kislánya

Vasárnap világra jött Éjjel-Nappal Budapest Barbi kislánya – az örömhírt Instagramon osztotta meg az anyuka. Júniusban nyilatkozta a Story Extrának, hogy ő az első pillanattól érezte, hogy kislánya lesz, rajongói viszont egészen mostanáig nem tudhatták, milyen nevet szánnak neki.

Story Extra 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 16:50
 ÉNB Barbi még Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Újabb főszereplő búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja a csapatnak, most mégis úgy döntött kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

MEGHATÓ: így búcsúzott el Joe ÉNB Barbitól

ÉNB Barbi új szerepre készül, ugyanis gyermeket hord a szíve alatt. A fiatal anyuka úgy döntött, hogy külföldre költözik, így ott hagyja az Éjjel-Nappal Budapestet. Talán Joe-tól volt a legfájóbb a búcsú, akivel igazán megszerették egymást az utóbbi négy évben.

A teljes adást ITT nézheti meg!

 

Péntek este búcsúzik a sorozattól az ÉNB egyik főszereplője

Augusztus 11-én látható utoljára az RTL Klubon Barbi, aki négy és fél évig volt főszereplője az egyik legnépszerűbb napi sorozatnak.

BÚCSÚ: ÉNB Kristóf mindenkinek hiányozni fog

Négy és fél éve indult hódító útjára az Éjjel-Nappal Budapest. Kristóf oszlopos tagja volt a kezdő csapatnak. Megszámlálhatatlanul sok élményt, és annál is több trófeát gyűjtött be az elmúlt évek alatt. Kristóf még fel sem fogta, hogy ennek az egésznek vége lesz. Ahogyan a többiek sem. Lali, Barbi és Joe is nehéz szívvel vesznek búcsút tőle.

Boldog anyuka az Éjjel-Nappal Budapest Barbija

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat Barbijának a való életben anyukaként kell helytállnia. Barbi nagyon büszke rá, hogy harmincéves kora előtt teherbe esett, ráadásul a fiatal anyuka kislányt hord a szíve alatt, amivel teljes a boldogság. A kicsi neve már rég megvan, de azt még saját édesanyjának sem árulja el, meglepetés lesz mindenki számára. Ahogyan az is, hogyan folytatódik majd karrierje az Éjjel-Nappal Budapestben.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

ÉNB BARBI: Megérezte, hogy kislánya lesz!

Az Éjjel-Nappal Budapest Barbija le sem tagadhatná, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Hatalmas pocakkal, fülig érő szájjal válogatja a babaruhákat. A lány a hetedik hónapban van, és már a baba nemét is tudja.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

ÉNB Barbi anyai örömök elé néz

Első babáját várja ÉNB Barbi, aki rövidesen azt is elmeséli, mi volt az első dolga, mikor megtudta, hogy várandós és, hogy kihez fordul jó tanácsokért a terhesség alatt.

Story Extra 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 17:25
ÉNB Barbi kislányt hord a szíve alatt!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Barbi nyár végén ad életet kisbabájának.

Itt a nagy nyári celeb fürdőruhamustra - Te melyikbe bújnál bele?

Bár sokat kellett várnunk, mostmár bátran kijelenthetjük, hogy beköszöntött a nyár! Ilyenkor a nőknél központi téma, hogy milyen fürdőruhát válasszanak, ugyanis a trendek folyton változnak. Nézd meg, miben hódítanak a celeblányok és szavazz! Lássuk, kinek a fürdőruhája kapja a legtöbb szavazatot!

Négy éves az ÉNB - Idén is együtt ünnepeltek a sorozat sztárjai!

Emlékeztek még? Az Éjjel-Nappal Budapest Joe albérletében kezdődött még 2013-ban, mára pedig a sorozat túl van a 974. epizódján. Hétfő délelőtt a legendás lakásban igazi szülinapi buli volt: az egész lakás színes lufikkal volt feldíszítve, a szereplők együtt vágták fel a tortát, mi pedig a pezsgőzés közepette arra kértük a sorozat szereplőit, hogy meséljenek egy kicsit az elmúlt négy évről.

Joe félrelépett Alexával?


szerző:
2016.07.18. 07:12
Joe félrelépett Alexával?

Már két éve annak, hogy Joe egy csodálatos ajándékkal szeretett volna kedveskedni szerelmének, Barbinak. A meglepetés jól sikerült, a szőke lány arra ért haza, hogy a meztelen pasija előtt térdel Alexa. Barbi nagyon kiborult.

Joe-t kommandósok teperték le

Az Éjjel-Nappal Budapest bunyósának nem lehetett túl jó napja három évvel ezelőtt, pont ezen a napon. Joe-hoz rendőrök érkeztek, házkutatási paranccsal. Orgazdasággal vádolták a férfit, akiről kiderült, nem először volt gondja az igazságszolgáltatással.

ÉNB Joe mégis babát szeretne?

Felejthetetlen pillanatokat okozott nekünk Joe és Barbi viharos párkapcsolata. Az egyik emlékezetes vitájuk két éve történt. A bokszoló meggyanúsította a lányt azzal, hogy direkt nem szedte be a gyógyszereit, így akarván gyereket. Óriás vita alakult ki, aztán Joe véletlen belefutott valakibe, aki merőben megváltoztatta az addigi nézeteit.

Kiderült a titok! Barbi pótkutyával helyettesítette Rockyt

Tegnap este minden kiderült! Az Éjjel-nappal Budapestben zajlik az élet, Rocky kutya mégsem Rocky kutya! Kiderült ugyanis, hogy Barbi cselhez folyamodott, hogy ne derüljön ki, szem elől tévesztette Bécy imádott francia bulldogját, és beszerzett egy pót-kutyát, amíg elő nem keríti az igazit, ám a csalás lelepleződött. De egyáltalán hogy lehet, hogy napokig nem tűnik fel egy gazdinak, hogy nem a saját kutyája szaladgál körülötte? Erről mesélt nekünk Barbi.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!