KERESÉS search-close

Ámor

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ámor"

ÉNB Lali Ámor bőrébe bújt!

Romantikus randi tippek kezdőknek és haladóknak Valentin napra - Ámor földi helytartójától, a romantika új hercegétől Csóró Lalitól!

Fekete Valentin: Pumped Gabonak szakítást hozott a szerelmesek napja?

Február 14-én az egész világ rózsaszínbe borul, hiszen ezen a napon ünnepeljük a szerelmeseket, azonban van, akiknek 2017-ben a Valentin-nap eljegyzés helyett szakítást tartogatott.

Az ÉNB sztárjait sem kímélte Ámor

Most, hogy elérkezett február 14-e, a szerelmesek napja, felidézzük az Éjjel-Nappal Budapest történetének legromantikusabb pillanatait és legcukibb szerelmespárjait. A sorozat sztárjait többször megsebezte Cupido nyila, de úgy tűnik, csak egy párnál talált be végzetesen. Az ÉNB-ben bármi megtörténhet, és meg is történik, így nem volt nehéz dolgunk, amikor keresgélésbe kezdtünk.

A HGT Elvis-imitátora bebizonyítja, hogy csak az nem tud csajozni, aki nem akar!

Az üvegmajszoló Pál Imre hódítása után azt hittük, már nem kerülhet magasabbra a csajozási léc, de akkor még nem gondoltuk, hogy a faterunkkal és Coelho stílusával egyszerre is lehet nyomulni. Nézze meg, milyen szakszerűen csalogatta be a HGT kistérségi Elvis Presley-je a szavak erdejébe a gyanútlan leányzót.

Ámor kibékíti Reginát és Grétát

Lali, akit gyötör a lelkiismeret-furdalás, Ámornak öltözik és elmegy Grétához.

Robint eltalálta Ámor nyila

Bár sok a hitetlenkedő, és a rosszakaró a VV7 legújabb szerelmespárja, Anett és Robin igyekszik bebizonyítani ennek az ellenkezőjét. A mindennapokról és boldogságukról maguk meséltek.

Tini lamúr az X-Faktorban


szerző:
2015.03.04. 18:00
Tini lamúr az X-Faktorban

A magyarországi X-Faktor legfiatalabb győztesének élete igazi tündérmese. A verseny óta megkapta élete első színházi szerepét, közös fellépése volt kedvenc zenekarával, a Hooligans-szel, és most úgy tűnik Ámor nyilai is eltalálták. Kilyén Tamás riportja.

Így boldogulnak Ámorral az ex-villalakók

Szerelmek, szakítások, örömhírek és botrányok. Gombi beváltotta ígéretét, Szandika újra szerelmes, Gigi Müller Attilával flörtöl, Zsófit és Anikót pedig ugyanaz a fiú csábította el. Megtalálták-e az egykori villalakók a boldogságot?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való