KERESÉS search-close

Ács Fruzsina

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ács Fruzsina"

Szingli-dilemmák és Charles Bronson-nagyik a legutóbbi Showderben

Új bemutatkozó is akadt a legutóbbi Showder Klubban, a 26 éves és szingli Ács Fruzsina, aki megnyugtató híreket hozott a párkereső férfiaknak a tartósan egyedülálló nők elvárásairól.

Ács Fruzsina tudja, milyen elvárásai vannak a szingli nőknek

A humorista 26 éves szingli, akinek az édesanyja nagyon szeretné már, hogy találjon valakit maga mellé, ezért helyette is lejjebb adta az igényeit.

Randizz, ha kedves az életed! (Ács Fruzsina)

Részlet a Showder Klub 22. évadának 3. részéből:

Fruzsi nem is a férfiak, hanem sokkal inkább az édesanyja reakciói alapján vezette le, hogyan is változik korosztályonként a randizás. Persze emellett az elköltözés és a digitális kor nem létező mondásai is előkerültek.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

Showder Klub 20. évad 3. rész

A Showder Klub színpadán: Janklovics Péter, Tóth Edu és Ács Fruzsina. Az est házigazdája: Csenki Attila. Jó szórakozást!

Ács Fruzsina is meghódította a Showder Klub színpadát!

Részlet a 20. évad 3. részéből:

A Showder új fellépője magas lányként nemcsak az őrült kalandjairól, társkeresős hazugságokról, de a világ legfölöslegesebb kérdéseiről és sulis élményeiről is mesélt egy kicsit.

Nézd meg itt a teljes adást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való