Azt már tudjuk, hogy a ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosa elhatározta: életmódot vált. Most őszintén mesélt döntése nehézségeiről és a kitartásról. Sőt, tanácsokkal is ellátta rajongóit!

VV Mici tiszta vizet öntött a pohárba és a sok találgatásra válaszolva, őszintén beszámolt új életvitele részleteiről.  A videóban arról is őszintén mesélt, hogy életmódváltásával csak magának szeretne megfelelni és bizonyítani.A szőkeség napi szinten osztja meg tanácsait közösségi oldalán, így segítve hasonló szituációban lévő követőinek. Legutóbb például vacsorájáról tett említést:

„Mai vacsi: sült csirke, sült padlizsán, mozarella és vegyi saláta. Nagyon sokan kérdeztétek, hogy mit eszek diéta alatt... nos, SOHA NEM ÉHEZEM!”

VV Mici őszintén vallott követőinek
 


VV Mici a videóban arról is beszámolt, hogy már láthatóak a változás első jelei és ezt egy motiváló fotóval is megörökítette!

VV Mici őszintén vallott követőinek
 


Rajongói szerint persze a lány így is gyönyörű és mi ezzel egyet is értünk!

A Story Extra stábja egyébként épp arról faggatta a volt ValóVilág játékosokat, szerintük ki a legszebb nő és a legjobb pasi a világon. Nos, néhány válaszon igencsak meglepődtünk!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook