Magyar származású osztrák színészcsillag tűnt fel az Oltári csajok pénteki, 86. epizódjában! A 22 éves Coco König Bécsben született színésznő, aki a színházi sikerei után mozifilmekre is kapott felkéréseket. Ennek köszönhetően, már több hollywoodi szupersztárral is dolgozott.

Világhírű külföldi színésznő az Oltári csajokban!

Bécsben él a családjával, de állandóan ingázik a munkái miatt. Most egy londoni egyetemen tanul, történelmet hallgat. Az Oltári csajokban egy német tanárnőt alakít, aki Noémivel kerül elsősorban kapcsolatba.

Nagyon örültem, hogy részt tudok venni ebben a sorozatban. Jókedv van, mindenki nagyon motivált, és sok jó ötletek vannak.

 

Világhírű külföldi színésznő az Oltári csajokban!
 

 

 

A fiatal színésznő három nyelvet is anyanyelvi szinten beszél, amit családjának köszönhet. És mint tudjuk, a tehetség mellett ez sem elhanyagolható szempont a világhírnévhez vezető úton.

Az anyukám magyar, magyar igazából a harmadik nyelvem, mert Bécsben nőttem fel, szóval német az első. Együtt angolul vagy németül beszélünk, hogyha az egész család együtt van. De az anyukámmal még mindig magyarul beszélek.

Szerepeltem magyarul a Jutalomjáték filmben, de az csak egy kisebb rész volt magyarul, a legtöbb rész az angolul volt.

Brian Cox-szal a Jutalomjátékban együtt játszottunk. Ez volt az első filmem. Michael Fassbanderrel is dolgoztam, meg Marion Cotillarddal, de ez egy kisebb szerep volt.

 

Ám Cocóra nemcsak a filmiparban, hanem a divat világában is felfigyeltek. A Vogue magazin a 2016-os cannes-i vörösszőnyeg egyik legjobban öltözött sztárjának választotta, de dolgozott már a Chanelnek is.