A 2016-os tehetségkutató egyik legkülönlegesebb hangú énekese, Gorbunov Dmitrij ma ünnepli 25. életévét. Emlékeztek még arra, honnan jött, és hogyan indult el a zenei pályán ez a fantasztikusan tehetséges fiú?

Dmitrij leplezetlen őszintesége és közvetlensége azonnal levette a lábukról az X-Faktor mentorokat, leszögezhetjük, hogy a nézőket is. Hamar kiderült, hogy az ukrán származású szobrász fiú a háború és a sorkatonai szolgálat elől menekült Magyarországra. Aztán mikor dalra fakadt, már mindenki tudta, hogy itt a helye az X-Faktorban.

A verseny alatt Dmitrij keményen dolgozott, hogy minél jobb eredményeket érhessen el, emiatt gyorsan belevetette magát a magyar nyelv rejtelmeibe. Akkori mentora, Puskás Peti pedig kiválóan alkalmas volt a tanári feladatra.

A fiatal zenész a mai napig keményen dolgozik, és nem vesztegeti az idejét. Most is azon munkálkodik, hogy karrierje beinduljon. Meg egyébként is, a zene a mindene.

„Dolgozunk With Zsager Balazs” 
 

Te mit üzennél a szülinapos X-Faktorosnak?
 

 

Boldog születésnapot kívánunk Dmitrijnek!

Te mit üzennél a szülinaposnak?

Jó tudni! Akár személyesen is átadhatod jókívánságaidat a fiatal énekesnek, ugyanis március 25-én Szegeden tart meghallgatást az X-Faktor stábjával!

forrás/képek: Facebook