Véget ért a 24. Sziget fesztivál, megnéztük milyen varázslatos szettekbe nyomultak sztárjaink a nyár egyik legnagyobb eseményén!

Szuper szexi macskanő ruhában szigetezett Tóth Gabi!

Kedden éjszaka tartották az utolsó koncerteket és bulikat az év egyik legnagyobb nyári eseményén. A több mint egy hetes rendezvényre rengetegen váltottak belépőt, köztük sok hazai híresség is. Ám ha fesztiválról van szó, akkor nem mindegy, hogy az ember milyen ruhát ölt magára. Kedvenceink, mint mindig, most is a legjobb formájukat hozták. Lássuk mik voltak az idei Sziget legmenőbb fesztivál szettjei!

Tény, hogy ilyenkor fontos szempont a kényelem. Nem meglepő, hogy Horváth Gréta és Nádai Anikó is sportos ruhába bújt. Ám ha a lazaság mellett csajosak akarunk maradni, jó ötlet lehet néhány kiegészítő. 

Szuper szexi macskanő ruhában szigetezett Tóth Gabi!

Ha már a kiegészítőknél tartunk, ilyenkor a legextrémebb dolgok is szóba jöhetnek. Tücsi sem fogta vissza magát. 

Szuper szexi macskanő ruhában szigetezett Tóth Gabi!
 


Horányi Juli egy gyönyörű arcfestéssel kápráztatott el mindenkit. Az arc díszítése egyébként a Sziget legnagyobb slágere volt.

Szuper szexi macskanő ruhában szigetezett Tóth Gabi!
 


Tóth Gabi vagány ruháiban mindig elkápráztat minket. Most egy szuperszexi macskanő jelmezben jelent meg.

 

Egy pillanat... on

Idén egyébként rekord született, ugyanis megdőlt a látogatottsági csúcs. 496 ezren buliztak összesen a fesztiválon, Rihanna, a Muse és Sia is teltházassá tette a Szigetet.

De hogy mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok? Mutatjuk!

Forrás/Képek: Facebook, Instagram