Ha egy kis nevetésre vágyunk, Gáspár Lacira mindig lehet számítani. Korábban már beszámoltunk arról, hogy az X-Faktor mentora az egyik legmenőbb internetsztár nyomába szegült, és Facebook-oldalán egy vicces videóblogot indított „Kolostor”címmel, most azonban valami egészen mással rukkolt elő.

Nézd meg, melyik sztárral keverték össze Gáspár Lacit!

Gáspár Lacit fellépésre menet közben egy nagyon nehéz IQ tesztnek vetették alá. Az első kérdés valahogy így szólt:

Melyik gépjárműnek hajt több kereke, a négykerék meghajtásúnak, vagy az összkerék meghajtásúnak?

Az öt kérdéses tesztben nemcsak gasztronómiával kapcsolatos kérdések voltak, de az énekesnek tisztában kellett lennie Liszt Ferenc életével is. Szerencsére Laci jól vette az akadályokat, ugyanis ötből öt kérdésre kiválóan válaszolt.

 

Az énekes kapott még egy bónusz kérdést ...

... a válasz pedig egyértelmű: Caramel és Gáspár Laci egy, és ugyanaz a személy.

Természetesen az énekes csak viccelődik, hiszen  mindenki tudja, hogy Molnár Ferenc Caramel és Gáspár Laci két különböző ember és előadóművész, azaz majdnem mindenki, ugyanis a mai napig akadnak olyanok, akik összekeverik őket.

Nézd meg, melyik sztárral keverték össze Gáspár Lacit!
 


Az X-Faktor mentora rengeteget dolgozik, és gőzerővel készül az ősszel induló X-Faktorra. Néhány nappal ezelőtt a Story Extra kameráinak mesélt a legújabb trónörökös érkezéséről, és arról, hogyan tudja majd összeegyeztetni a babázást mentori teendőivel.

Forrás: Facebook