Lajos (Louis) herceg egyre sármosabb fiatalemberré cseperedik – már több mint 11 hetes –, és múlt héten már a keresztelőjét is megejtették. Ma viszont végre megkaptuk az első hivatalos fotókat is a családról.

Nem tudunk betelni Vilmos hercegék egyre terebélyesebb családjával, hiszen azontúl, hogy mindenki állandó jelleggel tökéletes, még a cukiság faktort is biztosítják a kicsik: a 4 éves George, a 3 éves Charlotte és a legkisebb Louis.

Testvéreihez hasonlóan, Louis-ról is rengeteg kép készült a keresztelőjén, azonban egyetlen dolog változott a hagyományokhoz képest: Erzsébet királynő és férje, hiányoznak a csoportképekről.

Nem tudni, hogy miért nem vettek részt unokájuk keresztelőjén – biztosan volt rá valamilyen okuk –, de így sem volt foghíjas a fotózás, hiszen Harry herceg és újdonsült felesége, Meghan Markle viszont ott voltak az eseményen.

Miközben a nagycsaláddal is pózoltak egyet Vilmos hercegék, azért megörökítették a házaspárt három gyermekükkel külön is. Hihetetlen, hogy így szalad az idő, annyira nagyok már Charlotte hercegnőék.