Ugye ismerős az érzés, amikor legszívesebben a világ másik pontjára szöknél a dolgos hónapok után? Valószínűleg az X-Faktor mentora is hasonlóan érezhetett az elmúlt időszakban, hiszen körülbelül fél évig kereste mentortársaival együtt 2016 legsokszínűbb előadóját.

Júniusban derült ki, hogy kik lesznek az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának ítészei a hatodik évadban. Tóth Gabi, Gáspár Laci és ByeAlex mellett a negyedik szék Puskás Petit illette. A nagy bejelentés előtt az énekes elárulta, számára mit jelent az a bizonyos X, vagyis mit fog keresni a versenyzőkben – ekkor még nem is sejtette, hogy a három finalista közül kettő az ő mentoráltja lesz.

„A legfontosabb, hogy a néző le akarjon veled feküdni!”

 

Emlékeztek még, hogy mit mesélt még Puskás Peti? Segítünk: közte és Tóth Gabi között nem csak csók volt korábban…

A hosszú hetekig tartó munka december 17-én véget ért – a televízió képernyőjén. Peti két mentoráltja is dobogós lett, de biztos, hogy itt nem ért véget a kapcsolatuk.

Most viszont eljött a jól megérdemelt pihenés ideje. A fotók alapján az első állomás Zágráb volt:

És íme a kilátás hotel szobájukból:

Most te is átélheted azt, amit Puskás Peti…
 

 

Habár az énekes párjának öltözetéből úgy tűnik, ott is röpködnek a mínuszok, a kilátás biztosan megérte az ebéd fagyos pillanatait:

„Amúgy hiányoztok”

 

- Mindenütt jó, de legjobb otthon? Kedves Petitől, hogy gondol az otthon maradt rokonaira, barátaira a vakáció alatt is…

Most te is átélheted azt, amit Puskás Peti…
 

 

Forrás: Facebook