Végre eljött a nyaralás időszaka, a legtöbb sztár is ilyenkor fújja ki a fáradt gőzt. Van, aki szeretteivel, van, aki egyedül szeret relaxálni. Kovács Dóri például egymagában utazott el az Aranypartra, és most azt is megtudhatjátok, miért!

Miért nyaral egyedül Dj doTi?

Akárhogy is vesszük, a nyaralás az év egyik fénypontja. Ebben az időszakban kedvenc hírességeink is megnyomják a pause gombot, és a kamerák kereszttüzéből eltűnve kiélvezik a nyár melegét. Legtöbben ezt szeretteikkel együtt teszik, ám van, akinek a teljes kikapcsolódáshoz magányra van szüksége.

Kovács Dóri alias Dj doTi is az utóbbi tábort erősíti. Nemrég Siófok gyönyörű kikötőjében húzta meg magát. Láthatóan nagyon élvezte a nyugodt órákat, a közösségi oldalán még üzenetet is küldött rajongóinak:

„Évek óta álmom, hogy egyszer teljesen egyedül menjek el wellnessezni, legalább egy éjszakára! Mindjárt itt a szülinapom ezért idén ezzel leptem meg magam! Leírhatatlan kikapcsolódás es nyugalom! Ki kell próbálnotok!”


Nos, a képek alapján valóban elkaphat minket az irigység. Lehet, érdemes lenne letesztelni?

Miért nyaral egyedül Dj doTi?
 


Debreczeni Zita Görögországban, Glifáda tengerpartján fújta ki magát.  A fantasztikus fotó láttán már érezhetjük is a víz sós illatát.

Miért nyaral egyedül Dj doTi?
 


Ha nyár, akkor itt a fesztiválszezon is! Nyári Dia legutóbb egy rock fesztiválról jelentkezett be, ahova édesapja kísérte el. Az biztos, hogy egy koncert az egyik legalkalmasabb arra, hogy kiadjuk magunkból a hétköznapok feszültségét. A Barátok közt sztárja sem volt ezzel másként. Láthatóan nagyon jól érezte magát, ami nem csoda, hisz karácsony óta várta az eseményt.

Miért nyaral egyedül Dj doTi?
 


Bódi Sylvi nemrég hagyta el a fülöp-szigeteki paradicsomot. A volt playmate imádta minden percét a hosszúra nyúlt utazásnak. Megtanult szörfözni, búvárkodni, sőt még hegyet is mászott. Na, ilyen egy igazi kikapcsolódás!

Miért nyaral egyedül Dj doTi?
 


Kovács Dóri a Dj karrier mellett egyébként a modellkedésben is jeleskedik. Nemrég egy fotózáson látogattuk meg, ahol a szexi pózok közepette kendőzetlenül válaszolt néhány kérdésre.

A részletekért kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook