A színésznőként, majd énekesnőként ismertté vált Lindsay Lohan, akinek jócskán akadtak botrányai az elmúlt években, egyre több utalást tesz arra, hogy az iszlám közösség tagjává szeretne válni.

Lindsay Lohan áttért az iszlám vallásra?

A harminc éves híresség a hétvégén minden képet törölt Instagram fiókjáról, majd megváltoztatta az alkalmazásban a bemutatkozó szövegét is, ahol azóta az Alaikum salam arab köszöntés olvasható. A muszlimok ebből arra következtettek, hogy Lindsay áttért az iszlám vallásra.

"Nagyon örülök, hogy Lindsay Lohan rátalált az iszlámra. Allah áldja meg őt, és kísérje őt ezen az úton!" - nyilatkozta egy muszlim nő.

Nem ezek az első jelei annak, hogy Lohan nyit a muszlimok felé. Tavaly októberben például Törökországba utazott, hogy szír menekült gyerekekkel ismerkedjen meg – ekkor készültek a fotók, melyen hidzsábot visel –, majd a szilvesztert Dubajban töltötte. 2015-ben pedig a Koránt tartotta a kezében, amikor lencsevégre kapták a lesifotósok. Akkor azt állította, hogy szaúd-arábiai barátaitól kapta ajándékba a könyvet.

A színésznő egyelőre nem erősítette meg a feltételezéseket, de korábbi nyilatkozatában beismerte, hogy nagyon érdekli őt a spiritualitás, és ez az idő előrehaladtával egyre erősödik benne.

Lindsay legutóbb akkor került a címlapokra, amikor balhéba keveredett akkori pasijával. A vitájuk addig fajult, hogy megtámadta őt a srác, akivel azóta szakítottak. Íme a felvételek a csúf esetről:

Forrás: dailymail.co.uk