A Reggeli műsorvezetője – aki a Konyhafőnök VIP-ben is megméretteti magát –, mindig rohan, hiszen sűrűek a hétköznapjai. Elárulta, hogyan tudja összeszervezni a munkáját és az anyaságot.

„Sokszor érzem azt, hogy szétszakadok belül. Nem mindig tud összesimulni belül a dolgozó nő és az édesanya.” – mesélte Mariann.


A műsorvezető nemcsak a Reggeliben állja meg a helyét, de anyukaként, feleségként, üzletasszonyként és szinkronszínésznőként is. Éppen emiatt állandóan programról programra rohan, miközben próbálja ügyesen kilogisztikázni a napjait.

Ebben persze segítsége is van, hiszen férje mindenben támogatja – éppen ezért képes rá, hogy folyamatosan építgesse karrierjét, miközben közösen nevelik két kisfiúkat. Azt viszont Mariann sem állítja, hogy ez mindig könnyű. Sőt, a mai világban egyre nehezebbnek érzi a nők helyzetét, hiszen az egész világ elvárja, hogy mindenben tökéletesen helytálljanak.

A Story Extra éppen egy sűrű napján kísérte el Mariannt, amikor a Reggeli után azonnal rohant is egy megbeszélésre, majd jöhetett a szinkronstúdió és végül a legfontosabb és legszebb program: a délután már csakis a kisfiaié volt.

Kíváncsiak vagytok Mariann egy napjára? Akkor kattintsatok a videóra: