A napokban súlyos fájdalommal szállították kórházba Lady Gagát. Most kiderült, mi is az a betegség, ami megtámadta!

Kórházba került a világsztár!

A Golden Globe-díjas és hatszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő sajnos sokkal rosszabb állapotban van, mint rajongói gondolták. Kiderült ugyanis, hogy egy nagyon komoly betegségben szenved. Közösségi oldalán üzent rajongóinak:

„Kórházba kerültem, nem egyszerű betegségről van szó, nagyon súlyos fájdalmaim vannak. De jó kezekben vagyok a legjobb orvosokkal. Ne felejtsétek el az irántatok érzett szeretetemet.”

Kórházba került a világsztár!
 


Itt közölte azt is, hogy egyik legjobban várt fellépését is le kell, hogy mondja:


„Brazília, megsemmisültem. Sajnos nem vagyok elég jól ahhoz, hogy Rock In Rio Fesztiválra jöjjek. Bármit megtennék értetek, de most muszáj vigyáznom a testemre. Kérem a bocsánatotokat és a megértéseteket, és ígérem, hamarosan visszatérek…”

Kórházba került a világsztár!
 


Az is kiderült, hogy a szupersztár feltehetően a fibromyalgia nevű rejtélyes betegségben szenved, mely kiterjedt izomfájdalommal, kifáradással jár és 80-90%-ban a nőket érinti.

Van egyébként egy szerencsés magyar, aki olyannyira közel kerülhetett Lady Gagához, hogy a hajkoronáját készíthette. Budai Alex egy 2000 fős kis faluból indult és meg sem állt Miamiig, ma már világsztárok frizuráját készíti a legelitebb New York-i szalonokban és divatbemutatókon.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás: Instagram, Dailymail