Istenes Bence elindult a Fülöp-szigetekre leforgatni a Survivor következő évadát. A műsorvezető a könnyeivel küszködött a búcsúzáskor!

Bence egyik szeme sír, a másik nevet, mert bár izgatottan várta a túlélőshow forgatását, mégis keserédes volt számára az utazás gondolata, hisz kénytelen volt itthon hagyni a családját. A családapa ráadásul kisfia második születésnapján sem lehet majd ott:

"Mindig azt érzem, hogy Úristen, nehogy valami csalódást okozzak neki, hogy az apukája itt hagyja, hogy ő nincs, hogy szüksége van rám, és nem vagyok ott. Szóval ez nagyon rossz érzés!"
 

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on


"Szeretlek Szerelmem!!!! 50 nap és jövök... De akkor lehet már nem foglak tudni így emelgetni." – írta a kép alá Bence.

A műsorvezető elárulta, hogy amikor idén is felkérték a Survivorre, azonnal igent mondott, és úgy volt, hogy Natant és Adélt is viszi magával, közben azonban kiderült, hogy párja várandós, így kapcsolatuknak újra túl kell élnie a távollétet.

"Szétbőgtem az agyam mikor a családomtól búcsúztam, de az nyugtat, hogy egy rohadt jó műsort készítünk Nektek! A Survivor 2018 ezennel számomra elkezdődött! 50 nap és jövök vissza!!!"
 

Bencét az édesapja, László vitte ki a repülőtérre:

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on


Azért, hogy Bence is túlélje a másfél hónapot a szigeten, és leküzdje a szélsőséges időjárást és a nomád körülményeket, be kellett szereznie pár nélkülözhetetlen tárgyat az út előtt. A Fókusz stábja pedig elkísérte őt a bevásárló túrára!

Nézd meg a friss riportot!