A ValóVilág powered by Big Brother szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megosztott követőivel. A közelgő frigy kapcsán megkérdeztük a vőlegényt a pontos részletekről…

Íme a részletek VV Krisztián és VV Mici esküvőjéről!

„Komolyan gondolom, viszont azt tudni kell, hogy ez olyan lesz, mint Las Vegasban, de a közeljövőben hivatalosan, templomban is szeretném, ha egybekelnénk.”


-    vallotta be Krisztián, ezzel is megcáfolva a sokakban felmerült  gondolatot, miszerint a hétvégi menyegző csak egy komolytalan hóbort a számukra.


„Már bent is elmondtam, hogy szeretnék vele együtt élni. Ez a döntés régen megszületett bennem. Nyilván az elején még nem, inkább a vége felé, amikor már nagyon összejöttünk – Mici kiesése előtt kb. három héttel.”


A kommentelők állandóan azt kérdezgették tőlük, hogy tényleg együtt vannak-e, de a találgatásoknak most vége! A Villa párja a műsort követően összeköltözött Mici édesanyjánál, ám hamarosan továbblépnek: a belváros szívében még az idén megkezdik közös életüket. Szerencsére jól kijönnek a szülőkkel, ám Krisztián nem volt mindig biztos abban, hogy ez így alakul. Talán kevesen gondolták volna a magabiztos ex-villalakóról, hogy kicsit „félt” szíve választottjának édesanyjától:


„Tartottam az első találkozástól, hiszen mégiscsak egy lány gyerekről van szó. Az én szüleim jobban befogadták Micit. Édesapám és a testvéreim azonnal, anyukám viszont először nem igazán nyitott felé, de most már jól kijönnek, és az ő anyukája is nagyon szeret engem, amin csodálkoztam, de örülök neki.”


Életük minden részletébe szeretik beavatni követőiket, ugyanis a szereplési vágy egyikőjüktől sem áll távol saját bevallásuk szerint, emellett nagyon szeretik rajongóikat, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapnak tőlük. Jövőbeli terveikről viszont nem osztanak meg minden részletet egyelőre, hiszen mindent csak a maga idejében, de az biztos, hogy hamarosan arra is fény derül, mikor kerül sor a templomi mennyegzőre!


Az ostromló rajongókkal kapcsolatban pedig csak ennyit mondott Krisztián: „Vannak próbálkozások, mindkét fél részéről, de nem vesszük őket komolyan. Mici jókat mosolyog rajtuk, én is csak nevetek, és megyünk tovább. Nagyon jól kijövünk egymással - fontosabb nekünk, hogy így maradjon a kapcsolatunk. Sok időt töltünk együtt és mindent közösen tervezünk.”