A Wellhello tagjai egy kis időre búcsút intettek az itthoni fagyoknak, és melegebb tájak felé vették az irányt. Kíváncsi vagy, merre vitte a lábuk a zenészeket?

Fluor Tomiéknak is elege lehetett már az állandóan váltakozó időjárásból, ezért inkább megszavaztak maguknak egy kis kiruccanást és meg sem álltak Dominikáig.

Óriási csomagok, homokos tengerpart, 27 fok, pálmafák és hűsítő kókuszlé. Tomi posztjai alapján a srácok elmerültek a paradicsomban, és kihasználták, hogy egy igazián idilli helyre kerültek.

Persze, nemcsak a dominikai tájat csodálhatták meg, ugyanis pár nap után Floridába utaztak, ahol kiderült: a nyaraláson és a vlogoláson kívül egy új videoklipet is felvesznek a lenyűgöző helyen a „Nem olyan lány” című dalukhoz.

„… ezerszer álmodtam azt, hogy visszatérek, és ma megtörténik: indul a repcsim South Beachre! Ocean Drive, art deco házak, felhőkarcolók, amerikai álom, jövök!”


Nem csak a kamerák előtt élvezhették a napsütést, bejárták Floridát, amennyire csak lehet. Így volt idő sapkában rákvörösre égni, sőt egy-két finom tequila lehúzása után már az egész társaság mexikóinak érezhette magát.

Nézzétek csak, milyen hetykén állt rajtuk az a híres-neves kalap:

 

A post shared by Fluor Tomi (@fluortomi) on

A képeket nézve, bennetek is felmerült a kérdés: vajon Tomi kint is bevetette a csajozós dumáit? Hogy milyenek is azok?

Nyugi, korábban már mesélt róla a Fókusz riporterének, hogyan is környékezik meg őt a lányok: