Nagy a pörgés az X-Faktor házatáján. Bár a nézők még nem láthatják az ország legnagyobb tehetségkutató showműsorát, az előkészületek már nagyban zajlanak, sőt mi több, a casting pénteken véget is ért. Természetesen mentoraink az Eb-ről sem feledkeztek el, így csak nálunk láthatjátok, hogy a fárasztó válogató után Gabi és Peti mit üzentek a nyolcaddöntő előtt álló magyar csapatnak.

Szerdán a magyar csapat újra bebizonyította, hogy büszkék lehetünk rájuk, ugyanis a portugálokkal 3:3-as döntetlent játszottak. Bár a mentorok az RTL Klub nagystúdiójában dolgoztak, ők sem feledkeztek meg a meccsről, és egy buzdító kulisszavideóval drukkoltak a válogatottnak. Ma este 9-től újabb kihívás elé néznek fiaink, hiszen a belgák ellen játszanak nyolcaddöntőt.

Tóth Gabi és Puskás Peti majdnem 12 órányi casting után péntek este a mentorszoba kanapéjáról üzent a csapatnak:

 

Felgyorsultak az események az RTL Klub székházában. Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy kik lesznek a megújult mentorcssapat ítészei, ma már büszkén jelentjük, hogy közel egy hét munka után túl vagyunk az X-Faktor castingján. Mentoraink örömmel osztották meg élményeiket és tapasztalataikat az elmúlt hat nap eseményeiről, ami amennyire fárasztó volt, annyira felemelő, hiszen egy valami biztos: a jelentkezők között van 2016 legsokszínűbb tehetsége is.

Bátran kijelenthetjük, hogy aki követi Puskás Peti Facebook-oldalát, nem maradt le semmiről, már ami a válogatókat illeti.

Az énekes szombaton és vasárnap a mentorszobában szelfizett...

 

Ezt üzeni Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak

 

... szerdán pedig az X-Faktor stúdiójából posztolt képet, amin nemcsak ő, de Tóth Gabi, ByeAlex és Gáspár Laci is szerepel.

 

Ezt üzeni Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak
 

Az énekes ebédszünetben is gondolt követőire, és megörökítette, ahogyan a jól megérdemelt ebéd után fogatmos mentortársával, ByeAlexszel.

 

Ezt üzeni Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak
Természetesen nem Peti volt az egyedüli mentor, aki az X-Faktor stúdiójából posztolt.

Tóth Gabi például egy videóval örvendeztette meg rajongóit, amihez csak ennyit fűzött: „Akkor kezdjük!”

 

ByeAlex is kendőzetlen őszinteséggel vallott az elmúlt hétről, és arról, hogy mit érzett a produkciók közben:

„Súlyos X-Faktoros castingolás van mögöttem. Rengeteg izgalmban volt részünk, tegnap még Puskás Petivel is verekednem kellett! Persze, hagytam magam... Pörgetem az emlékeket és az jut eszembe: mi lesz itt? Mert úgy látom, néha totálisan megőrülünk...”

Alex különleges járgányát és fodrászát is megmutatta rajongóinak...

Ezt üzeni Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak

 

... Ma pedig a mentorcsapatról készített közös fotó mellé írta le őszinte véleményét ítész társairól, és az X-Faktorról:

„Vége a castingnak. Sok produkciót hallgattunk végig. Néhányat öt perc után elfelejt az ember, egyesek viszont mindörökre beégnek. Vagy azért mert olyan rosszat még nem hallottál-láttál, vagy azért, mert annyira tökéletes az előadás, hogy nehéz visszatérni belőle. Különböző emberek vagyunk mi négyen, más szakmai szemlélettel, más múlttal. Mégis, már most sokat tanultam a srácoktól, és igazán megkedveltem őket. Beszélhetünk itt, hogy underground vs mainstream, pop vs alter; végül mindig csak egy valami számít: a zene. Mi pedig mind a négyen az egész életünket a zenére tettük fel... Csak ez fontos. Folytatjuk! Köszönöm.”

Ezt üzeni Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak
 

 

Gáspár Laci azon túl, hogy a tehetségeket kutatta, művésznevet is változtatott, ugyanis elvette ByeAlex kalapját, így ByeLacivá avanzsált.

 

Ezt üzeni Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak

 

Forrás: Facebook