Az X-Faktor énekese betartotta ígéretét, amit majdnem két és fél héttel ezelőtt tett rajongóinak közösségi oldalán. Vajon volt olyan, aki már akkor kitalálta, hogy melyik dalt dolgozta fel Liza? Lássuk!

A pécsi lány egészen a negyedik élő show-ig jutott az ország legnépszerűbb tehetségkutatójában tavaly. Fejes Szandrával párbajozott a mentorok előtt, akik nem tudtak egyhangúan dönteni a két produkció hallatán. A szavazategyenlőségnek köszönhetően a nézők voksa döntött, így végül Vince Aliz Liza számára ért véget az X-Faktor azon a hétvégén. Ennek ellenére  a lány egyáltalán nem volt elkeseredve, sőt boldog volt, hogy eddig eljutott, és hogy saját dallal búcsúzott a versenytől.

Ez olyannyira fontos volt a számára, hogy újévi célja is énekesi karrierjére vonatkozott:                                            

Azt szeretném, hogy szeptemberig legyen egy olyan dal, ami bemegy a rádióba, és ami esetleg sláger is lesz - és akkor azt mondhatom, hogy 19 évesen volt egy slágerem. Ez mennyire menő már!

 

És most eljött az idő, hogy első cover dalával nyűgözze le rajongóit. Voltak, akik meglepődtek, mert saját szerzeményre számítottak, amire Liza csak ennyit reagált:

Lesz majd olyan is, már nem kell sokat várni