A sikersorozat színészei gőzerővel dolgoznak a második évadon, ráadásul a viccesebbnél viccesebb, sőt érzelmesebb képeiket is megosztották rajongóikkal.

Jövő tavasszal érkezik A mi kis falunk második évada, ráadásul arról is beszámoltunk már, hogy az első olvasópróbák is lezajlottak. Mostanra pedig már javában forog a kedvenc pajkaszegi lakosaink ügyes bajos mindennapjairól szóló sorozat folytatása, és az első évadhoz hasonlóan, úgy tűnik ezúttal is igazán jó hangulatban telnek a forgatási napok. Legalábbis erről ad tanúbizonyságot az, hogy egyre sűrűbben osztják meg a széria szereplői a vicces, sőt néha egyenesen megható képeket!

Egyáltalán nem figyel... #amikisfalunk

Közzétette: Lovas Rozi – 2017. szeptember 11.

Lovas Rozi például ezzel a forgatási fotóval szúrta le kollegáját és sorozatbeli kedvesét, Lengyel Tamást. A színész egyébként nemrég ünnepelte negyvenedik születésnapját, melynek alkalmából a Reggeli kamerái előtt lepte meg barátja és kollegája, Molnár Áron. Nem csoda, hogy felvétel közben kellett elcsípni Tamást, hiszen a férfi hol színházban, hol pedig forgatásokon serénykedik. A Válótársak harmadik évadának felvételei után egyből rohanhatott a Pajkaszegnek otthont adó Pilisszentlélekre, ahonnan azért még akadt ideje posztolni egy képet, persze végig karakterben maradva:

Disznó röfög, kacsa hápog, az asszony meg ismerkedik a kamerával... #mikisfalunk

Közzétette: Lengyel Tamás – 2017. augusztus 23.

Természetesen a rajongók egyik kedvence, a Szabó Győző által alakított helyi rendőr, Stoki sem marad ki a második évadból. Győző számos képet töltött fel közösségi oldalára a forgatásról, de mind közül a legjobb egy igazán kedves fotó, amellyel megmelengette a rajongók szívét:

Szofi és Stoki, na meg a kék kutyus! 💙

Közzétette: Szabó Győző – 2017. augusztus 29.

Végül, de nem utolsó sorban, A mi kis falunk papja, Schmied Zoltán is megosztott egy csoportképet az őszi forgatásról, felsorakoztatva kedvenc szereplőink egy részét:

A mi kis falunk közösségének példás tagjai: Teca, Gyuri, Stoki és a pap! Vajon ki rejtőzik még mögöttük? 😉

Közzétette: Schmied Zoltán – 2017. szeptember 11.

A mi kis falunk második évada 2018 tavaszán érkezik az RTL Klubra, de addig is a nosztalgiázni és nevetni vágyók visszanézhetik az első évad legjobb jeleneteit, vagy épp a forgatás legviccesebb bakijait.

Forrás: Facebook