Az énekesnő óriási erőbedobással mentorkodik az X-Faktor legújabb szériájában, közben saját koncertjeiről sem feledkezik meg. Most viszont úgy tűnik, megálljt parancsolt neki az élet, és kötelező szabira kell mennie.

A popsztár tegnap osztotta meg azt a képet közösségi oldalán, mely a rajongók körében aggodalomra adott okot. Jól látszik, Gabi szeme csúnyán fel van dagadva, nem beszélve arról, mekkora fájdalommal járhat. A posztból kiderül, árpa támadta meg a szemét, mely egy igen alattomos betegség:

 

Egy pillanat... on

Az X-Faktor leggyönyörűbb zsűritagja egyébként nagyon aggódik a péntek esti fellépése miatt, hogy sikerül-e addigra meggyógyulnia.

 

Egy pillanat... on

Tóth Gabi hazánk egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb énekese, aki folyton a rivaldafényben áll. A sok szerető rajongó mellett akadnak ám irigyek is, akik a rosszmájú megjegyzéseikkel bombázzák a fiatal tehetséget.

 

Egy pillanat... on

A mentor saját közösségi oldalán fakadt ki a témával kapcsolatban. Őszinte vallomásában minden keserűsége és fájdalma benne volt: 

„Azért, hogy őszinte legyek, bosszant, hogy az ember hízik 3-4 kilót és már azzal van tele minden, hogy elhízott Tóth Gabi és egyre csak hízik, és hízik... Nő vagyok... Nem tudok elmenni emellett úgy, hogy ne essen rosszul. Főleg azért, mert az újságok rendre a legelőnytelenebb képeket teszik be rólam a cikkekbe. Valahogy nem érdekük megmutatni azt, ha jól is tud kinézni egy közismert ember... De persze az instámról és facebookomról előszeretettel szedik le a képeimet... Két Tóth Gabi elhízott cikk után hirtelen milyen jól néz ki Tóth Gabi! Eddig jól éreztem magam a bőrömben... plusz kilók ide, vagy oda... Sajnálom, hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz, hogy egy nőt szépnek lássanak... ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL! Elegem van, hogy emiatt vagyok egy idióta celeb.. Azért, mert mindent leírnak rólam, ha akarom, ha nem... És vannak, akik azt gondolják, hogy ezeket a cikkeket én manipulálom??? a világ legboldogabb embere lennék , ha zeneiségemről írnának és a jócselekedeteimről.. talán nem Tóth Gagyi lennék sok szakember szemében.. De nem.. Húzzuk le azokat, akik értéket próbálnak képviselni... Elegem van.. Remélem egyszer lesz alkalmam eljutni fesztiválok színpadára, és olyan helyekre is, ahol majd bebizonyíthatom, nem két mell vagyok, amiről folyton írogatni lehet, ha kirakom, ha nem,.. Énekesnő vagyok.. 12 éve jelentkeztem egy tehetségkutatóban.. itt vagyok .. plusz kilókkal is sok értékkel, ötletekkel, új zenékkel, zenekarral, őszintén…”

 

Jobbulást kívánunk az énekesnőnek, és reméljük, pénteken újult erővel áll majd színpadra!

Nemrégiben elcsíptük a művésznőt, és arra kérdésünkre, hogy mivel fogja eltölti a az idei nyarat, igen meglepő választ adott.

Kattints a videóra!

képek: Instagram