Kihívó fotót posztolt az énekesnő, aki ezzel tovább borzolja a kedélyeket, ugyanis a világsztárt, aki nemrég szült legutóbb azzal találták meg, hogy túl kövér, amire Pink természetesen rögvest reagált is! Na, de miről lehet szó most? Mutatjuk!

Döbbenetes, Pink kitárulkozott!

A harminchét éves újdonsült anyuka Instagram-jára posztolt egy fotót, amiből rögtön kiderült számunkra, hogy egyrészt Pink nem szívbajos, valamint, hogy nem is az az otthonülős fajta!

„A túrázás szomjassá tesz bennünket!”

 

A post shared by P!NK (@pink) on

A képen az énekesnő, ugyanis éppen kisfiát, Jameson-t szoptatja, miközben a képhez fűzött kommentárból az is kiderült, hogy túrázni voltak a csecsemővel, és mindezek mellett még egy szelfire is volt ideje a sztárnak!

Meglepődnénk, ha ezek után valakinek nem szúrná a szemét a többfunkciós anyuka, akit nem is olyan régen még testsúlya miatt bíráltak:

„Hihetetlen, hogy a „megszokott méretek” miatt kövérnek számítok. Bár két gyerek után már a közelében sem vagyok ezeknek az átlagosnak titulált mércéknek és nem is célom, hogy olyan legyek, de egyáltalán nem érzem magamat kövérnek. Csak azt érzem, hogy önmagam vagyok! Maradjunk a saját méretarányainknál hölgyeim!”

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Ám a vagány énekesnő a finomabb oldalát is megmutatta már, mikor a gyermekeivel posztolt édesebbnél-édesebb fotókat:

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Legyen szó a tavaszi szünetről, amit legkisebb csemetéjével töltött.

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Vagy az anya-lánya mozi délutánokról, az öt éves Willow-val!

Ráadásul Pink nemsokára hazánkba is ellátogat, ugyanis ő lesz a Sziget Fesztivál egyik sztárfellépője!

Ha érdekelnek a részletek, kattints az alábbi videóra:

Forrás: usmagazine.com
Képek: Instagram.com