Újabb elhatározásra jutott az X-Faktor mentora, amit nem is titkol követői elől. Sőt, úgy döntött, minden részletbe beavatja őket és még a véleményüket is kikéri.

Októberben mi is beszámoltunk legutóbbi „szépészeti beavatkozásáról”, ami szintén meghatározó lépés volt megjelenését illetően:


Alex fogszabályzót tetetett fel, ami saját bevallása szerint nagyon király lett és egyáltalán nem fáj neki, pedig tartott tőle, hogy kellemetlen lesz majd viselni.  Az X-Faktor legkritikusabb mentora nem szeretett mosolyogni, mert úgy érezte, nem szabályos a fogsora, sőt azt is elárulta, hogy mélyharapása van...

ByeAlex üzenete: „Kedves szerelmeim!...”
 

 


Most pedig, négy hónappal később szintén valami nagy dologra készül, ami talán még drasztikusabb, mint a fogszabályzás.


Kedves szerelmeim! Elhatároztam, hogy tavasszal megműttetem a szemem, és végre megszabadulok a szemüveg okozta hülye problémáktól, a tőle való függésemtől, a fej és szemfájástól (ha csak 10 percet nincs rajtam!) és egyebektől. A klinika már megvan - amit később árulok el. 
A műtétet dokumentálni szeretném, és ahogy a fogszabályozásom sztorijait, ezt is megosztom majd veletek, ha esetleg ti is gondolkodtok ilyesmin. 
Akik túl vannak ezen, azok meséljenek plíz a tapasztalatokról! Milyen volt? Mi történt a műtét után? Meddig volt para? Tudom, hogy esetenként változik (mások a szabályozótól is szenvednek, én soha! mégis érdekelnek a történetek. Hajrá!

 

Te mit szólsz hozzá, hogy a már-már védjegyévé vált szemüvegtől hamarosan búcsút vesz az énekes? Nemrégiben ő maga is kíváncsi volt arra, hogy kinek hogyan tetszik a legjobban: csupasz cukipofa? borosta? szakáll? bajusz? kalap? szemüveg?

Kattints a képre is szavazz!

ByeAlex üzenete: „Kedves szerelmeim!...”