A sztárok életét gyakran beárnyékolják a negatív megnyilvánulások, melyeket általában az irigység, vagy annak keltése motivál. Egy ideig el lehet engedni a fülünk mellett, hiszen ezek csupán a rossz szándék megnyilvánulásai, ám van egy határ, amikor már nem lehet szó nélkül tűrni…

Az X-Faktor mentora ízig-vérig nő!

Tóth Gabi az ország egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb énekesnője, így érthető, ha sok szempár irigykedve néz rá. Az azonban teljesen indokolatlan, hogy bárkit a külseje alapján elemezzenek állandóan.

A mentor saját közösségi oldalán osztotta meg véleményét követőivel. A kétkedők pedig az - ősszel képernyőre kerülő - X-Faktorban saját szemükkel is megbizonyosodhatnak arról, hogy Gabi ízig-vérig nő!

„Azért, hogy őszinte legyek, bosszant, hogy az ember hízik 3-4 kilót és már azzal van tele minden, hogy elhízott Tóth Gabi és egyre csak hízik, és hízik... Nő vagyok... Nem tudok elmenni emellett úgy, hogy ne essen rosszul. Főleg azért, mert az újságok rendre a legelőnytelenebb képeket teszik be rólam a cikkekbe. Valahogy nem érdekük megmutatni azt, ha jól is tud kinézni egy közismert ember... De persze az instámról és facebookomról előszeretettel szedik le a képeimet... Két Tóth Gabi elhízott cikk után hirtelen milyen jól néz ki Tóth Gabi! Eddig jól éreztem magam a bőrömben... plusz kilók ide, vagy oda... Sajnálom, hogy még mindig 40 kilósnak kell lenni ahhoz, hogy egy nőt szépnek lássanak... ELEGEM VAN A BULVÁRBÓL! Elegem van, hogy emiatt vagyok egy idióta celeb.. Azért, mert mindent leírnak rólam, ha akarom, ha nem... És vannak, akik azt gondolják, hogy ezeket a cikkeket én manipulálom??? a világ legboldogabb embere lennék , ha zeneiségemről írnának és a jócselekedeteimről.. talán nem Tóth Gagyi lennék sok szakember szemében.. De nem.. Húzzuk le azokat, akik értéket próbálnak képviselni... Elegem van.. Remélem egyszer lesz alkalmam eljutni fesztiválok színpadára, és olyan helyekre is, ahol majd bebizonyíthatom, nem két mell vagyok, amiről folyton írogatni lehet, ha kirakom, ha nem,.. Énekesnő vagyok.. 12 éve jelentkeztem egy tehetségkutatóban.. itt vagyok .. plusz kilókkal is sok értékkel, ötletekkel, új zenékkel, zenekarral, őszintén…”

forrás: Facebook