Külföldi színészektől láthattunk már hasonló átváltozást, itthon viszont egyedülálló ez a teljesítmény!

Január 25-én mutatták be Szász János új filmjét, A hentes, a k*rva és a félszemű címmel, mely megtörtént eseményeket dolgoz fel. Léderer Gusztáv (Nagy Zsolt) és felesége, Mária (Gryllus Dorka) el akarják tenni láb alól Kodelkát, a hentest, ez azonban nem bizonyul olyan könnyű feladatnak, mint azt elsőre gondolták volna.

Kodelkát Hegedűs D. Géza, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészünk alakítja, aki a szerep kedvéért több mint 30 kiló felesleget szedett magára , és ami még durvább: pár hónap alatt le is adta a plusz súlyt! 64 évesen nem kis teljesítmény ez, pláne úgy, hogy a színész vegetáriánus, tehát húst nem is eszik.

"Nekem ez végig öröm volt."
 

Hogyan sikerült ennyi plusz kilót felszednie? És hogyan adta le? Miről szól a film? A részletekről ő mesélt a Story Extra stábjának:

Hegedűs D. Géza februárban a Portré és a XXI. század vendége volt, ahol további érdekességeket is elárult magáról. A Portré teljes adását ide kattintva tudjátok megnézni, a XXI. századét pedig ide. Gratulálunk az elért eredményekhez!

Legutóbb Rudolf Péter, a Beugró állandó tagja hízott egy szerep kedvéért a magyar filmvilágban, ő több mint 10 kilót szedett fel magára. Nektek mi a legdurvább hízásotok/fogyásotok?