X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.06. (csütörtök)

teljes adás

Eddig nem látott bakikkal és újabb kulisszatitkokkal tekintünk vissza, A mi kis falunk harmadik évadára, ami most szombaton fejeződik be. Az évadzáró rész több izgalmat is tartogat, például a helyi férfiak újra a Pajkarét elleni meccsre készülnek,
de... a folytatás a videóban.
Az RTL Moston-on visszanézheted A mi kis falunk részeit.

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.18. (kedd)

teljes adás

Gelencsér Máté lehet Hosszú Katinka új szerelme, legalábbis ezt pletykálják. Ő is a medencében kezdte, majd inkább kiúszott a partra és a kifutón mutatta meg idomait!

Még több #celebhír tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.14. (kedd)

teljes adás

Egész életén át viseli a testén a szörnyű égési nyomokat az a tinédzser fiú, aki meggondolatlanságból mászott fel a vonat tetejére, amikor a barátaival játszottak. A talpán keresztül a lába, a felsőteste, a nyaka, de még az arca is megégett.
Áthúzott rajta az áram.

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.05.13. (hétfő)

teljes adás

Ismét hollywoodi sztárdömping Budapesten! A Bosszúállók, a Star Wars és az Aquaman filmek sztárjai is Magyarországon vannak. Jason Momoa és Oscar Isaac a hétvégén egy koncertre is benéztek jófejkedni kicsit. A színészek a Dűne film forgatása
miatt vannak Budapesten és erről közösségi oldalukon elég részletesen be is számoltak. Várost néznek, edzenek és kocsmáznak a feltöltött videók alapján.

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2019.06.14. (péntek)

teljes adás

Burik Dorián Szolnokon volt rendőr, januárban szerelt le. Most egy építkezésen segédmunkás Németországban. Azt mondja, ott egy hét alatt keres annyit, mint itthon egy hónap alatt.

i