X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.08.04. (kedd)

A lány hét éves unokaöccse kiabálására ébredt, de akkor már szinte minden lángolt nyíregyházi otthonukban. Hetekkel a tragédia után vállalta, hogy kizárólag az RTL Híradónknak elmondja, mi történt.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.08.04. (kedd)

A gyerek az alig egy évvel idősebb testvérével játszott a sínek mellett, Csepelen. A szerelvényen egy mentős is utazott, ő kezdte meg a gyerek ellátását, akit súlyos koponyasérülésekkel szállítottak kórházba.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.08.02. (vasárnap)

Átfogó vizsgálatot kezdett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a főleg interneten meghirdetett, rövidtávra bérelhető szobáknál. Ahol szabálytalanságot találnak, akár milliós bírságot is kiszabhatnak.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.08.05. (szerda)

Valóban az eddigi bérlők vásárolhatják meg kedvezményesen az állami termőföldeket és az erről szóló jogszabályokat heteken belül benyújtják a parlamentnek. Ezt nyilatkozta az agrárkamara lapjának az országgyűlés fideszes alelnöke.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2015.07.31. (péntek)

10 km gyalog. Ennyit kell megtennie a befogadó állomásig azoknak a menekülteknek, akik Debrecenbe érkeznek. Az RTL Híradó információi szerint csütörtök óta nem szállhatnak fel a távolsági buszra, pedig olyan édesanyát is találtunk köztük,
aki 2 hónapos gyermekével ékezett.

i