X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.10.08. (szerda)

Zuhogó esőben, rövid ujjú pólóban és kisnadrágban tartottak szabadtéri tornabemutatót a putnoki iskolások, miközben Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter esernyő alól nézte az eseményt.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.10.02. (csütörtök)

Azt kérdeztük az V. kerületi polgármestertől, hogyan juthatott egy belvárosi lakás bérleti jogához a város vagyonkezelőjének korábbi igazgatója, Szentgyörgyvölgyi Péter.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.10.02. (csütörtök)

Hasba rúgta a bírót egy focikapus a hétvégén, a Borsod megyében játszott kistérségi amatőr labdarúgóbajnokságon. A Martonyi-Sajókaza mérkőzést az eset után azonnal félbeszakította a bíró, aki úgy tudjuk, nem sérült meg komolyabban.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.11.06. (csütörtök)

Börtönbe kell vonulnia egy pécsi anyának, aki két súlyosan sérült gyermeket nevel, egyedül. Az asszony fiait az orvosok szerint közösségbe nem lehet vinni, buszon nem szállíthatók. Az egyik gyermek légzése ráadásul bármikor leállhat. Az anya
ezért nem indult el fiaival abba az intézménybe, ahol a fejlesztő foglalkozásokat tartották. A nőt feljelentették. A 30 ezer forintos büntetést viszont nem tudta kifizetni, így elzárással sújtották. Hétfőn kellett volna börtönbe mennie, de nem
ment be, mert a gyerekeinek csak ő van.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2014.11.10. (hétfő)

Túl van a 19. műtéten is az a másfél éves rákos kisfiú, akit áprilisban az RTL Híradóban is bemutattunk. Zalánt két-három hetente operálják Budapesten. Az utazás és a kisfiú kezelésének költségei lassan felemésztik a család tartalékait.

i