X
Másolás vágólapra

Házon kívül

2018.09.11. (kedd)

teljes adás

Ha van hírhedt helye Budapestnek, a Hős utcai gettó mindenképp az. Két lepusztult épület, ahol nagyban megy a drogbiznisz, és a legmocskosabb kábítószereket árulják, tulajdonképpen a rendőrök szeme láttára. Most épp azt, amit varázsdohánynak
hívnak, és ami – ahogy a környéken mondják – zombit csinál a fogyasztókból. Akárki nem juthat be a gettóba, nekünk azonban sikerült rejtett kamerás felvételeket készítenünk.

i
X
Másolás vágólapra

Házon kívül

2018.11.13. (kedd)

teljes adás

Miért tartanak tőle a helyiek a Viharsarokban, és miért kerülik, hogy beszéljenek róla? És miért fenyegettek meg egy helyi fideszest, aki bírálni merte? Simonkát egyébként most egy milliárdos költségvetési csalási ügyben szeretné kihallgatni
az ügyészség…

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2018.11.10. (szombat)

teljes adás

Bőgő motorral kísérték utolsó útjára a rallysok társukat Hódmezővásárhelyen. A 18 éves Gyalog Milán gyerekkora óta rallyversenyzőnek készült, október végén egy vasúti átjáróban vesztette életét. A fiú abban az autóban ült, amely
a sorompót megkerülve a sínekre hajtott, majd összeütközött egy vonattal két hete, Kakasszék határában. Rajta kívül még hárman haltak meg a balesetben. Milán sírját egy rallyzászlóval takarták le gyászoló barátai.

i
X
Másolás vágólapra

Survivor

2018.11.09. (péntek)

teljes adás

A Survivor Fináléján az online stáb kamerái tovább forogtak, így meglesheted, mi történt a kulisszák mögött, miután Dávid megnyerte a 2018-as túlélő show-t!

Még több #Survivor tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2018.11.09. (péntek)

teljes adás

Vezetés közben nyomkodta a telefonját egy távolsági busz sofőrje. Az egyik utas videóra vette, és közzétette a Facebook-on. Ezen jól látszik, hogy a buszvezető szinte folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva, csak a jobb kezével kormányzott.
A járat tele volt, nagyjából 50-en utaztak rajta. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint balesetveszélyes, amit a sofőr csinált, ráadásul tilos is.

i